ח שמח

חג שמח גם לך ../images/Emo183.gif

רק ב'קשה ב'קשה ,בלי סופגניות. אני נמסה לרגליהן , דבר שמקשה עלי מאד בנסיונות הדי מוצלחים כרגע (טפו טפו) לחזור לצלם עצמי. ועכשיו לפנטזיה- אני אוהבת אותן הכי פושטיות (האלו שהיו מגיעות פעם למכולת בקרטונים החומים?), עם ריבה אדומה , ואני יכולה לאכול אותן בכיף גם אם הן מאתמול. נוזל לי ריר. (ולביבות אני לא סובלת).

תודה עלמה

בקשר לסופגניות, אם הן לא חמות, ישר מהמאפיה כשהריבה נוזלת לכל הכיוונים והסוכר עדיין נראה כמו אבקה ולא כמו עיסה, אני לא נוגעת בהן תני לי סופגניה חמימה ועסיסית ואני נהנית מכל ביס (ויכולה אגב לאכול כמה במכה
) לביבוב? גמני לא מתה על זה אגב, הבת הגדולה שלי נולדה בנר ראשון של חנוכה, השנה זה לא יוצא לה בדיוק בנר ראשון ועוד אגב אחד קטן (רואים שלא הייתי פה הרבה זמן אז לא עידכנתי) לפני יומיים חגגתי שנה לגירושיי

פיייייייייי כמה חגיגות ביחד

אז אפשר מזל טוב על כולן ? האמת...אף פעם לא חגגתי את הגרושין, אני אפילו לא זוכרת בדיוק את התאריך...מה זה אומר?

לא ליטה

New member
../images/Emo48.gif יומעצמאות שמח, פנינה

וגם יומולדת שמח לקטנה-גדולה
ודרך אגב, למרות שאצלי זה לא שנה ולא שנתיים מאז הגט, אני עדיין מציינת לעצמי בחיוך של "טוב לי" את התאריך.

noa128

New member
מי אמר לביבות ולא קיבל? ../images/Emo3.gif

הלביבות שלי: תפוחי אדמה מקולפים יפים לרסק בפומפיה - (לסחוט מהם את כל המים שיוצאים) בצל גדול לקצוץ דק ביצה לערבב הכל ביחד, להוסיף מלח פלפל לשים מהעיסה בכף בשמן חם - זה נהיה לבד לביבות, לטגן משני הצדדים עד להזהבה. להגיש חם וליד ב - 3 קעריות נפרדות - שמנת חמוצה קרה , סוכר, רסק תפוחים. לא יודעת מה איתכם - אני מסוגלת לחסל צלחת גדולה ומלאה בהן - טעיםםם..סוף הדרך - ועל הסופגניות אני בכלל לא מסתכלת - מאז הצרבת שזה עשה לי בהריון (אצלי כולם ילידי חורף וחנוכה נפל על הסוף של ההריונות..) - לא מסוגלת להסתכל על סופגניה בלי לחטוף בחילה.. נ.

רקאסה

New member
חגים שמחים

חג שמח ומזל טוב. בתי נולדה בנר שני. עמדתי וטגנתי לביבות וסופגניות למשפחה שהתחלתי להרגיש אותה. מאז אני נמנעת מכל טגון ואם מישהו נורא צריך סופגניה, יש לי כמה המלצות על קונטדוריות. חגגת גרושים? אני תמיד מאיימת ולא עושה כלום. השנה ציינתי את היום ביני לבין עצמי וקניתי לי שמיכה חדשה לעונת המעבר. עכשיו סופית גמרתי להחליף את כל כלי המיטה לחדשים, שהם לגמרי שלי, שהוא לא נגע בהם. חג שמח לכולם ומי יתן ונזלול בכיף ולא נרחיב היקפים.

נגוהות

New member
חג שמייח

לכל זוללות הסופגניות והלביבות, מצ"ב קשור לוידיאו פלאש מגניב להנאתכן...

טוב, אז מי נר שלישי :) ?

אז מזל"ט גם לך, ואני מזהירה אותך מראש, אין מצב בלי להרחיב היקפים (אוףףף) עם כל המטעמי בקבוק שמן האלה. מצד שני, אולי את שחיפית, אז מותר לך.

למעלה