חנוכה

§hali

New member
../images/Emo137.gifחנוכה../images/Emo138.gif

חופש חנוכה עוד מעט אצלינו.... הייתי מציעה שננצל אותו כמו שצריך, וניפגש כמה שאפשר כי רבאכ יודע מתי יש לנו עוד חופשה!!! חג שמח ואוהב לכולם

BiAAcH

New member
זאת שלי!!

שלהבת, הידידה הכי טובה של שפיצי, וילדה משוגעת...

AdShEaTaKoRe

New member
שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

ממה צף? זה תומי ברוך הבא לפורומינו הקט.... ומה סתומרת "הייתי מציעה שננצל אותו כמו שצריך"???? הא????? מנצלת חופשים הא? את מטורפת, את טרוריסטית אותך למשטרה!!!!

bobby6killer

New member
שלי מה המצב???

רק רציתי שתשאלי את אבא שלך עם מתאים לי החוטיני...חח איזה פדיחה יא אללה

§hali

New member
אבא? חוטיני?../images/Emo163.gif

אבא לא מוכן לענות על שאלתך... לטענתו: "זו שאלה מפלילה". הוא בנאדם בידיוק כמוך....... ועד היוום עושה דברים מצחיקים ומטורפים לא פחות מאיתנו....

§hali

New member
שמחה ליהיות פה

תודה רבה על קבלת הפנים המרגששששששששששששששששת. לנצל כן, ומתוקי... לא במובן המיני... אלא אם.... חיחיחיחי

AdShEaTaKoRe

New member
נכון מרגשת???

כמעט נרטטה לי הפטמה ונזלה לי העין מהדמעה!!! ולמה לא? אם כבר לנצל אז לנצל עד הסוף ואם כבר עד הסוף אז למה לא להוסיף איזה תימני חטוף בצד!!!

metallicamir

New member
טומי

מתוק זרוק לי מילה לא אמרת לי כלום מאז שהצתרפתי אתנ יודע שאני הוהב רק אותך ואתה בא ביום חמישי אתה גם יכול לחזור מוקדם לאימון אפילו

AdShEaTaKoRe

New member
אמיר מתוק שלי :)

היי בונבון... מצטער בובה באמת התנהגתי מגעיל... מה המצב? ברוך הבא אחי ורק שתדע שזה הדדי גם אני חולה עליך ואין מצב שאני בא יש לי מבחן יום חמישי הזה רגע זה יום חמישי הזה או הבא? אפילו אם זה הבא אז אני פשוט אהיה עייף מידי

למעלה