חנוכה שמח

אני יודעת שנטשתי פה להרבה זמן ../images/Emo7.gif

ואני באמת מצטערת על זה. אבל אל דאגה- ליאל חוזרת. ובגדול
שיר-שבועי-של-ג'נגו: לילה
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: 123- מטרופולין וארקדי דוכין
אמונה- כפיר אפשטיין
אלבום שבועי: שווים- רן ועילי
תמונה שבועית: אני עוד צריכה להעלות למחשב, ואז אני אוסיף D: הקנייה של השבוע: המתנה לרן
משהו טוב שקרה השבוע: הבילוי המקסים שלי,שרון,אחינועם,מתן ורן בחיפה. ואחר כך רנצ'ו היה אצלי. ובכלל- זה היה אחד הימים היותר מצחיקים ומדהימים שהיו לי אי פעם. זה הפך לי את כל השבוע למעולה
מאכל השבוע: קוסקוס של סבתא, לפני שהיא טסה
[זה אפילו חרוז
] מסר לג'נגו: תהיה יפה ותשתוק
שאלת בונוס- יהודעה המכבי או בירה מכבי? כפרעל יהודה המכבי!! אין עליו. (סתם כי אני לא אוהבת בירה
)

../images/Emo126.gif היי נשמות :]

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
סורי... שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:כל מיני נו.. סתכלו בפורום עברי
אלבום שבועי:כפיר, יוני בלוך תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי כסף, והיה לי נחמד :] מאכל השבוע:תפוחי עץ טבולים בבלילה שכזו ומטוגנים. שאני הכנתי אצל סבתא. יאמי מסר לג'נגו: אתה חמוד
שאלת בונוס- יהודה המכבי או בירה מכבי? האמת היא שאני לא בקטע של בירה. אבל גם יהודה המכבי לא כלכך עושה לי את זה.. אז.. נלך על.... נדב?

חג שמח!!!

שיר-שבועי-של-ג'נגו: אין שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:לחיות את החלום-בן ארצי,לראות את האור-אפרת גוש אלבום שבועי:הסליחה ואני-אפרת גוש תמונה שבועית: הקנייה של השבוע:אמ..בגדים משהו טוב שקרה השבוע:חופש מאכל השבוע:אמ..סוכריות גומי זה נחשב? מסר לג'נגו: חג שמח!! שאלת בונוס- יהודה המכבי או בירה מכבי? יהודה המכבי

Can you feel my pain?

שיר-שבועי-של-ג'נגו: סדק בלב. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: Father-היהודים. טוב לבד-אפרת גוש. אלבום שבועי: פורטה. תמונה שבועית: -> הקנייה של השבוע: בגדים? משהו טוב שקרה השבוע: הסרט. מאכל השבוע: גמבה. מסר לג'נגו:
שאלת בונוס- יהודה המכבי או בירה מכבי? בירה.
While you're trying to remember years go by still afraid of your behavior who am i?

למעלה