בנוות?! כנסו!!

../images/Emo137.gifבנוות?! כנסו!!

אני כל הזמן כותבת כאן הודעות וזה.. ואף אחת לא מתייחסת אליי! כאילו אני אווירר, לפחות תרשמו מש'ו.. גם אם אני שואלת שאלה ואתן לא יודעות ואתן יודעות מה?! אני כאן- לא בגללכן, אלא בגלל הראל! ואתן לא רוצות להתייחס אלי?! אז לא צריךך! בפורום של הגיים בויז הבנות שם- אחת אחת מתייחסות אליי מ=ע=ו=ל=ה=! פה?! אפילו לא א=ח=ת ואני בתקווה שמישהו\י יתיחס אלי עכשיו, שיקרא את ההודעה הזאת-ויגיב!

שירוש7

New member
אחלה תמונה בצד../images/Emo70.gif

וכן מתיחסים אליך גם אצלי לפעמים שאני כותבת הודעות אפחת לא מגיבה אבל מעכשיו אני לפחות יגיב לך סבבה

../images/Emo137.gif תודה יפשלי.. כנסי

אבל אצלי הן בכלל לא מתייחסות! כשאני שואל שאלות וזה.. אפילו שיגידו "לא יודעת", שיתיחסו אולי מש'ו.. אבל כלוום אפילו לא אחת. :[

טלטוולל

New member
שמעי מותק ../images/Emo204.gif

זה קצת מטומטם את לא חושבת ?! איש פה מליון הודעות שלך ובכל אחד רשום מששהו על זה שאנחנו לא מתיחסות אליך ואנחנו כן ! כל אחת הפורום הזה מקבלת יחס ותשובה לשאלה ששאלה ! אז דיי להזכיר את זה כל הזמן ואת באת בשביל סקעת ?! מה את אומרתתתתתתתתתתתתתתתתתת אז מה אנחנו עושות פה ?! טוב רק שתדעי שאני באה בנימה אופטימית אבל נמא סלראות את הדברים האלה... 3>

../images/Emo137.gif כנסי...!!

לא, זה לא מטומטם!! את יודעת למה?! כי פשוט ל-א מתייחסים אליי- וזה ממש לא יפהה! זה פוגע. את כנראה לא מבינה אותי, כי את מכירה פה בנות- ואני לאא. אני כאן כבר 4 חודשים, ולא מכירה אף אחת, ועם יחס כזה עדיף שאני גם לא יכיר! את אולי כאן בשביל הראל אבל גם בשביל החברות שלך כאן בפורום!! את לא חושבת ככה? אני כאן רק בשביל הראל כי אף אחת לא מתיחסת אלייי!!!!!! ומה אני יעשה לך שנמאס לך?!?! גם לי נמאס של מתייחסים אלי!!!!!!!!!!!!!!! וכןן אני יחזור על זה מליון פעם עד שתבינו!

טלטוולל

New member
שמעי ../images/Emo204.gif

תחזרי על עצמך כמה שאת רוצה אבל תביני שעם הגישה הזאת שומדבר לא יעזור לך ! אנחנו כן מתיחסים והינה שירשור לשמירה ע להקשר קחי אייסי מסנג'ר ואלה של כולם ותכירי אותנו :]] 3>

מאמי,../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

זאת ענבלוש אל תתייחסי לכינוי אני אצל בדודה שלי, אבל לא יכולתי שלא להגיב, לפעמים לא נמצאים פה הרבה בפוורום, או שנניח מישהו ישאל שאלה ולא תהיה לי תשובה עליה אז אני לא אכתוב לוידעת כי זה מטומטם ואני לא חושבת שזו בעיה , גם אני לא מכירה כאן את 'כל' הבנות.. רק את טלטול במציאות השאר רק מהפורום[חוץ מלירון] , אז אם את ממש רוצה , קחי תאייסיקיו של הבננות :] אבל אני לא חושבת ממש שזה משנה. אם את רוצה את שלי 241990684 270982799 אבל אני אתחבר רק מחר בערך,אני לא בבית כפי שכבר אמרתי לילה טוב

מאמייי../images/Emo24.gif

תראי, יכול להיות שזה באמת קורה, אבל תאמיני לי שאף אחת לא עושה את זה בכוונה! הבנות כאן אחת אחת מקסימות ואני בעצמי רואה שהן עוזרות ועונות לשאלות, ויכול להיות שהן לא שמות לב לשאלה שלך את יכולה לנצל"ש אותה שוב, כי גם יש המון בלאגן בפורום, אבל אין שום סיבה לכעוס, אני מקווה שעכשיו שאמרת את זה ננסה להתייחס ולראות כל הודעה ככה לא נפספס שום הודעה ושום שאלה ושוב- אין סיבה לכעוס, תנסי להיות במקומנו, אנחנו לא רואים כל הודעה אנחנו גם מפספסים, מה לעשות אנחנו בני אדם.. בכל מקרה אם יש לך שאלה את יכולה לשאול אותי סמר או להוסיף אותי באייסי-204822762 לינוי

תשמעי חומד אם בפורום הגיימבויז מתייחסים אליך, לכי לשם. סתם לא, אבל את לא יכול הלצפות שנענה לכל הודעה. משתדלים תמיד, ואני ראיתי את ההודעות שלך ופשוט לא ידעתי מה לענות אז לא עניתי. מבינה? ובתכלס את רואה שהפורום קצת מתייבש אז.... לאב יו יעל

../images/Emo137.gif חח מאמי כנסי.. ../images/Emo3.gif

אממ.. אני בפורום של הגיים בויז- בהרבה יותר מפה.. כי שם אני מכירה הרבה בנות מפה.. אבל פה אני גם נמצאת- לפעמים :]

לאו14

New member
תפוזבללל../images/Emo141.gif

אני יכתוב שוב.. תקשיבי רגע.. את שואלת שאלות..שלא תמיד יש לנו תשובה עליהן.. והפורום מספיק מבולגן ואנחנו לא רוצות לבלגן אותו יותר אז אם את רוצה לשאול שאלה..תנצל"שי.. ובקשר לגיים בויז.. אם כל כך טוב לך שם..לכי..אל תצפי מאיתנו להיות כמו פורומים אחרים טוב?!?? אני מקווה שהבנת ואני ממש מצטערת אם נפגעת..=///

../images/Emo137.gif כנסי..

אם אתן לא יודעות ת'תשובה לשאלה שלי אז לפחות תגידו "לא יודעת" או מש'ו.. כי זה נראה כאילו לא מתייחסים אליי ובקשר לפורום של הגיים בויז אני הרבה יותר זמן שם- מאשר פה! ולא, אני לא מצפה ממכם להיות כמו פורמים אחרים..!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifמסכימה עם כל מילהה

תראי מיכל, אנחנו מי שאנחנו. למי שעוד לא יודע-פורום הראל סקעת אנחנו לא רוצים ולא רוצות להיות שום פורום אחר. ולמי שלא נעים פה-להתראות.. ואני לא מדברת רק עלייך אני מדברת אל כווולם!!! וזהו, ובאמת מותק אם אף אחת לא מגיבה אז אין מה להגיב אז ההודעה הופכת לחשובה ואם נגיב היא תעלה למעלה ותוריד למטה את כל ההודעות היותר חשובות...

מיכלוש מאמי כננסי רגעע..

שמעי מייכלי אני הצטרפתי לפורום לפני 5 חודשים בערך.. אני מכירה כמעט את כל הבנות..לא אישית אומנם..אבל עדיין...חלק אין להן אייסי וחלק לא נותנות ת'אייסי וכו' וכו'.. אבל הרוב של הבנות יש לי אותו באייסי.. ואני אוכל לתת לך בשמחה.. זה קודם כל.. עכשיו דבר שני אם את מרגישה ככה זה באמת לא יפה ואם אני אראה שאת שולחת הודעות אני תמיד אגיב לך אל דאגי.. מלפני כמה ימים שיר פתחה שרשור של שמירת קשר..אני יכולה לתת לך את כל המס' של הבנות..ואת תצרפי ושמרי איתן על קשר.. ואני בטוחה שתקבלי כאן יחס..!! ואם לא קיבלת עד עכשיו את תקבלי והכל יהיה בסדר.. אל תהיי בהרגשה כזו מאמי..

../images/Emo137.gif אוקיי מאמי

ואני רוצה להגיד מש'ו בלי קשר להודעה שלי.. שיש מלא בנות שאוהבות את הראלי בפורום שלל הבויז ואני מנסה להביא אותן לפה
אני מקווה שאני גם יצליח :]

למעלה