אימון שבועי

get low

New member
כרגיל, אין

יהיה נחמד אם מישהו יעלה ל-SN אבל זה לא יקרה. אולי קצת פורם לקישור והגנה (אני לא מאמין שאני אומר את זה
).

Thierry Henry

New member
6..

מספר שחקניי ההרכב שעל וויק פורם ומטה. לא יזיק אם יעלו קצת. יש גם שני מתאמנים שמאחרים בשבוע וסקיל מציק..יאללה שיעלו.

YaRiN111

New member
עליית קשר לשמיימי...

ושהבלם הפורמידיבל והשוער יעלו לפורם ודחוף. יום שבת יש לי משחק נגד המקום ה-2 שזה הקבוצה שמאיימית לי על המקום ה-1.

man31

New member
שהכושר גופני והכושר משחק יעלו

אם יעלה איזה מתאמן זה יהיה נחמד

avish12

New member
בלי לצפות לכלום, 3 עליות קישור

ווינגר מחליף (פאסבל) עלה לאינד קישור ווינגר על טבעי עלה לוויק קישור וגולת הכותרת, בלם בריל עלה לאקסלנט קישור. הנ"ל ייצא הערב למכירה, אתם מוזמנים להציע הצעות ולהעריך מחירים.

avish12

New member
24. סטאמינה אקסלנט. הפרטים בפנים:

פשוט קודם לא התעמקתי מספיק. Gabriel Mauger 1 מדד כישורים = 12 910, 24 שנים 64 ימים, סביר כושר משחק בעל נסיון חלש וכושר מנהיגות חלש כושר גופני: מצוין עמידה בשער: איום קישור: מצוין מסירה: עלוב משחק אגפים: עלוב הגנה: מבריק הבקעה: חלש מצבים נייחים: גרוע אל תתייחסו לפציעה בת השבוע הזאת - גם כי אני מאמין שהוא יחזור ממנה עד שבת, וגם כי בכל מקרה הוא ייצא שוב כשיבריא. המשכורת - 22 אלף. נרכש ב-3.61 מיליון, ב-15.2.07, עם אותן תכונות רק קישור בינוני.

get low

New member
בינוני? :S

אימנת אותו כקשר? בגיל הזה יש מצב טוב שתקבל עליו את המחיר שלירן אמר, ואפילו יותר...

avish12

New member
תודה

המחיר שהתכוונתי להוציא אותו עליו הוא 9.5 מיליון. אם ווינגר אאוט עם קישור אקסלנט והגנה פאסבל נמכר ב-8.2 אחרי שיצא על 7.7, אולי גם כאן ארוויח. וכן, אני מאמן קישור, אז איך בדיוק אעלה אותו בתכונה אחרת? כמו שהעליתי את הווינגר האאוט המדובר והזכור לטוב שלוש רמות קישור, כך גם הוא עלה שלוש רמות קישור.

get low

New member
אבל למה מראש

לאמן שחקן (ועוד מגן) זקן בקישור, כשיש לו אינד'? למרות שבסופו של דבר יצא לך מעולה..

avish12

New member
כנראה אני לא ברור, סליחה מראש

צוות מתאמני הקישור שלי כלל: שישה קשרים (שהפכו להיות חמישה עכשיו, פשוט כי תקופת האימון קרובה מאוד לסיומה) שני ווינגרים (ולא ארבעה, כי לא היה כסף לקנות עוד ווינגרים ראויים לאימון) ומכיוון שני חצאי המקומות הפנויים, קניתי את הבלם, שהייתי קונה אותו בכל מקרה, עם קישור אינד, ונתתי לו חצאי אימוני קישור באחד משני המקומות הפנויים שיועדו כמובן לווינגרים. חצי האימון הנותר בוזבז מדי שבוע. אני מניח שהבנת שהוא תפס במשך כל העונות מקום אימון של קשר, אז לא, הוא תפס מקום אימון של ווינגר, ורק השבוע אומן כקשר במקרה. סליחה על ההטעיה.

Thierry Henry

New member
אני זוכר שגם נמשל היה עושה דברים דומים.

וגם אוריון. למעשה זו שיטה די נפוצה אצל מאמני קישור, לקנות בלם איכותי עם טיפה קישור ולתת לו חצאי אימון.

get low

New member
אז האימון היה די מהיר...

אצלי יש ווינגרים שמתאמנים בקישור.. שני אקסלנטים ואחד די חדש שעלה בינתיים מאינד' לסוליד (יש לו גם סוליד פאסינג). במצב הנוכחי של השוק אפשר לעשות עליהם רווח טוב, כשהם יקבלו גם חצאי אימונים בווינג

avish12

New member
ובעצם, מסתבר שאני לא יכול להרשות לעצמי למכור

כי למרות משחק בית השבוע, אני במינוס די גדול, כך שלא יישאר לי מספיק כסף לקנות בלם, בטח לא בלם יותר טוב מזה שאני מוכר. אז הוא נשאר כרגע, אולי כשתהיה עוד שבוע-שבועיים מכירת קשר עולמי, גם הוא יילך.

למעלה