../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifHe left no time to regret, kept
his d*ck wet...".
שיר השבוע של מקפליי:
TWYMMF. DWMU. Ignorance. וכל מה שהיה בחלקים של UC&P 2 ובחמשת הגדולים שלהם מתישהו השבוע.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Fabolous Feat. Jermaine Dupri & T-Pain - Baby Don't Go. ~חרישה~
Amy Winehouse - Back To Black. Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own. BSB - Inconsolable. Coolio Feat. L.V. - Gangsta's Paradise. Nick Lachey - What's Left Of Me. ~כאפות~ Nick Lachey - I Can't Hate You Anymore. Robyn - Be Mine. Lenny Kravitz - Believe In Me. Sugababes - Never Gonna Dance Again. Sugababes - Manded By You. Sugababes - Change. Sugababes - Better. Sugababes - Gotta Be You.
Sugababes - Follow Me Home. Sugababes - Now You're Gone. ושוב הפאקציות השתלטה עליי השבוע..
להקת השבוע:
Mc.
Sugababes. ><"
אלבום השבוע:
לא משהו ספציפי, בעיקר של שוגבייבז.
קליפ השבוע:
Ludacris - Stand Up. כי זה קורע והיה עכשיו בבייס.
NFG - Kiss Me. הדגש|
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: ורוניקה מארס 3. הטופ מודל הבאה 7. חברים 5. שנות ה-70 (5). המורדים ><". גיא פינס. פרוייקט ביפ. בהפרעה. מצולקים. UC&P 2.
: יורוטריפ. הסרט של בובספוג
. הבית על האגם
.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא, אבא.
אחותי הקופה. חברה מכוערת.
משהו ששימח:
מ-ש-כ-ו-ר-ת!! מסיבה באומן 17 שהיה כ"כ כייף =]]. קניתי MP4 ירוק
ועוד כל מיני דברים חמודים.
משהו שהעציב:
חזרה ללימודים לייק דה.
ציטוט השבוע:
יש לי סתם דברים לא מצחיקים: *המורה מציירת מערכת כלי דם* אני: זה עושה לי אסוציאציה של הידיים של אי.טי
שמבקש הביתה.. כמוני. ------------------ אני: למה המזגן דלוק? אני קופאת חברה: חם לי. אני: אז שבי בשמש! רק אח"כ הבנתי מה אמרתי.
. ------------------ אמרו לך פעם שאת יכולה להיות ארכיאולוגית? למה? כי את ח-ו-פ-ר-ת-! ----------------- סופרלנד זה הבית [מבטא ערסי]. XDD ><" והיו עוד הרבה שאני לא זוכרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Kanye West Feat. Jamie Foxx - Gold Digger זה מה שיש עכשיו בבייס..
תמונת השבוע:
השבוע חשבתי מלכה
. סתם. באמת יש לי עיניים גדולות?
איך היה לחזור לבית ספר?
ביום חמישי הברזתי והיום היו לנו רק שעתיים אז איכשהו שרדתי.