McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifHe left no time to regret, kept

his d*ck wet...".
שיר השבוע של מקפליי:
TWYMMF. DWMU. Ignorance. וכל מה שהיה בחלקים של UC&P 2 ובחמשת הגדולים שלהם מתישהו השבוע.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Fabolous Feat. Jermaine Dupri & T-Pain - Baby Don't Go. ~חרישה~
Amy Winehouse - Back To Black. Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own. BSB - Inconsolable. Coolio Feat. L.V. - Gangsta's Paradise. Nick Lachey - What's Left Of Me. ~כאפות~ Nick Lachey - I Can't Hate You Anymore. Robyn - Be Mine. Lenny Kravitz - Believe In Me. Sugababes - Never Gonna Dance Again. Sugababes - Manded By You. Sugababes - Change. Sugababes - Better. Sugababes - Gotta Be You.
Sugababes - Follow Me Home. Sugababes - Now You're Gone. ושוב הפאקציות השתלטה עליי השבוע..
להקת השבוע:
Mc.
Sugababes. ><"
אלבום השבוע:
לא משהו ספציפי, בעיקר של שוגבייבז.
קליפ השבוע:
Ludacris - Stand Up. כי זה קורע והיה עכשיו בבייס. NFG - Kiss Me. הדגש|
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: ורוניקה מארס 3. הטופ מודל הבאה 7. חברים 5. שנות ה-70 (5). המורדים ><". גיא פינס. פרוייקט ביפ. בהפרעה. מצולקים. UC&P 2.
: יורוטריפ. הסרט של בובספוג
. הבית על האגם
.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא, אבא.
אחותי הקופה. חברה מכוערת.
משהו ששימח:
מ-ש-כ-ו-ר-ת!! מסיבה באומן 17 שהיה כ"כ כייף =]]. קניתי MP4 ירוק
ועוד כל מיני דברים חמודים.
משהו שהעציב:
חזרה ללימודים לייק דה.
ציטוט השבוע:
יש לי סתם דברים לא מצחיקים: *המורה מציירת מערכת כלי דם* אני: זה עושה לי אסוציאציה של הידיים של אי.טי
שמבקש הביתה.. כמוני. ------------------ אני: למה המזגן דלוק? אני קופאת חברה: חם לי. אני: אז שבי בשמש! רק אח"כ הבנתי מה אמרתי.
. ------------------ אמרו לך פעם שאת יכולה להיות ארכיאולוגית? למה? כי את ח-ו-פ-ר-ת-! ----------------- סופרלנד זה הבית [מבטא ערסי]. XDD ><" והיו עוד הרבה שאני לא זוכרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Kanye West Feat. Jamie Foxx - Gold Digger זה מה שיש עכשיו בבייס..
תמונת השבוע:
השבוע חשבתי מלכה
. סתם. באמת יש לי עיניים גדולות?
איך היה לחזור לבית ספר?
ביום חמישי הברזתי והיום היו לנו רק שעתיים אז איכשהו שרדתי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||

כי לייק דה איך יש שבוע בלי תמונה של טום שעשתה לי אותו..?
והארי משתין מאחורה
סופ"ש חביב שיהיה

Yu vi

New member
התמונה הזאת.... XDDDDDDDD../images/Emo85.gif

בכלל, כל הקטע הזה היה קורע.
טום מחזיר לכולם על התעללותם בו בזמן עשיית צרכיו! חה! D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח טום נוקם... ../images/Emo123.gif

כמו שצריך!

Yu vi

New member
XDD../images/Emo85.gif

אני: למה המזגן דלוק? אני קופאת חברה: חם לי. אני: אז שבי בשמש! חחחחחחחחחחחחחחחחחח XD וואי WHAT'S LEFT OF ME חחחחחח אני אוהבת תשיר הזה!
כל כמה חודשים אני מחליטה שבאלי לעשות עליו חרישה. XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח השיר הזה כ"כ כאפות.. ><

וגם בכלל כל האלבום שלו שנושא את אותו השם [יצאתי מבקרת מוסיקה כזאת עכשיו.. ^^] ממש מתבכיין. כאילו עברת גירושים וזה אבל די להיות גיי כאפות. וכן, יצאתי כזאת טיפשה. ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחח ../images/Emo6.gif

רק? אני קבלתי 538 ><" בושה לחיים

גילולית

New member
מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: נמ..כולם אין ספציפיים
שיר השבוע לא של מקפליי: כנ"ל
להקת השבוע: תמיד מקפליי
אלבום השבוע: rottf
קליפ השבוע: --
תוכנית טלוויזיה\סרט השבוע: שימו גז!
משהו שהכעיס אתכם השבוע: משאית זבל. תפוז.
משהו ששימח:94 בהיסטוריה(לא למדתי!!) המפגש
משהו שהעציב:אממ..כלום?
ציטוט השבוע: *מורה מסבירה על השביתה* "השביתות הקודמות לעבדו כי לא עשינו כלום, הפעם יצאנו לרחובות ועמדנו בצמתים, לא כמו שזה נשמע.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *אני וחברה שלי מדברות על הילד החמוד ממיסטר בין* אור:"איזה חמוד הוא! מעניין בן כמה הוא.." אני:"מירב ואני בדקנו, הוא נולד ב1996" אור:"אה אז מעולה!!!" אני:"מה מעולה? הוא יותר קטן ממך!" אור:"לא הוא לא.." אני:"בטח שכן את נולדת ב1993" אור:"...אה..." אני:"מתי חשבת שנולדת?" אור:"1998" XDDD
מתנגן בראש\פלייליסט :DBTL
תמונת השבוע:דני המוגבל והחמודיייייייייייייייייי

tzuf jones

New member
עונה .....

שיר השבוע של מקפליי: דה וואי יו מייק מי פיל & דונט וואיק מי אפ .. שיר השבוע לא של מקפליי: איננלי להקת השבוע: מק.. קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים השבוע בכלל !!! S: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אני כ"כ רוצה לראות את הסרט של סימפסון אבל זה לא הגיע לקולנוע בנהריה וגם לא בקריון ככה שלא יכולתי ללכת לראות בקולנוע.. אז אני כניראה יקנה ת'דיוידי D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: לימודים ><" יאכס !!!!!! משהו ששימח: ראיתי את אמברלה של מקפליי באמטיוי היטס D : כ"כ התרגשתי XD הרבה יותר יפה מהגירסה הרגילה !@#
אהה וקונים לי מחשב לחדר ליומולדת 13 [עוד מעט] ציטוט השבוע: אין לי ..... מתנגן בראש / בפלייליסט: דה וואי יו מייק מי פיל.... תמונת השבוע: אני איך היה לחזור לבית ספר?

tzuf jones

New member
אופסי שכחתי לענות על משו ..

לחזור לבצפר ? כ"כ חררררררררררררררררררררראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !@#$%^&*)(_+ ד"א , בתמונה אני ניראת שמנההה כ"כ .. כי אני עם סווצ'ר של בצפר שדיי גדול עליי XD

למעלה