שלג.

RaVeN IYI

New member
../images/Emo136.gif שלג.

X3 בוחעחע, מסכנים, אתם צריכים לסבול פיק שלי P: סעיה שלכם XD אל תקראו D: שיפ: היטסוהינה ז'אנר: אנגסט/רומנטיקה? תקציר: אין לי זמן אז.. היטסוגאיה מסתובב לו בשלג ונזכר בהינאמורי P: אין לי פריקין זמן אז אני מפרסמת והולכת XD ג'ה נה ^^ ושבת שלום מוקדש לחנצ'אן המתוקה שלי, אוהבת אותך מותק, מקווה שתהני!!

RaVeN IYI

New member
מוקדש לחנ 3>~ חלק א'

רסיסים צחורים ורכים צנחו אל תוך כף ידו, והוא סגר עליהם באצבעותיו, ממיס אותם בחום גופו. הם חמקו מבין אצבעותיו, טיפות קטנות של מים המכתימות את האדמה; בדיוק כפי שהיתה היא, כפי שעשו דמעותיה, כאשר חמקה מבין זרועותיו. השלג היה הדבר האהוב עליה ביותר. הוא זכר זאת היטב, משום שהרבו להסתובב יחדיו ולהביט בלובן הרב שהיה מחוץ לחדריהם החמים. היא היתה מדלגת בין ערימות גדולות, מגיעה למקום שבו היו פחות דיונות שלג, ואז מתיישבת על האדמה הלבנה וּמתחילה לבנות לעצמה דמות. היא קראה לו איש שלג, כפי שהיו נוהגים האנשים בכדור הארץ, בהם צפו מדי פעם בימי הקיץ, חסרי מעש. היא היתה מכפתרת את הגוש העליון בשנים מכפתורי חולצה ישנה ששמרה, מחוררת את אמצעו בגזר כתמתם ואז צועדת לאחור, מצמידה כף אחת לשניה בחיוך, מתפעלת ממעשה ידיה בצחוק ילדותי. היה זה טיפשי מצדו, אך כאשר עשתה זאת, הוא הרגיש מאושר. מילה, חיוך, מבט; כל אלו גרמו לו לרצות לדאוג לכך שהשלג ירד לנצח בסול סוסייטי. "היטסוגאיה-קון, תראה!" קראה לפתע הינאמורי, מנערת אותו ממחשבותיו. הוא מיקד את מבטו וראה אותה מצביעה על איש השלג. "מה?" "הוא לגמרי עירום!" קראה בזמן שמיהרה לצדו. "הוא עלול להצטנן!" ידיה החלו לפרום את צעיף הצמר אשר היה על צווארה. "הינאמורי!" קרא, מושיט את ידו לעברה בשלילה, "זה סך הכל איש שלג, את עלולה להתקרר בעצמך!" היא התיישבה לרגלי הדמות הלבנה, כורכת את צעיפה סביב נקודת החיבור בין שני כדורי השלג הגדולים. "אִייֶה, היטסוגאיה-קון." ראשה סב לעברו, פניה מחייכות. "כאשר אתה יוצר משהו במו ידיך, הוא לא הופך לסתם חפץ. אתה מרגיש מגונן, אתה מרגיש חום נעים כזה שמדגדג לך את הבטן." "אם את מצליחה להרגיש חום כלשהו בקור הזה, את בטח מטורפת." אמר, מסיט את ראשו לצד. הוא לא ידע מה, אך משהו בדבריה גרם לו לחוש... קנאה. קנאה? בחפץ דומם? זה מטורף! היא צחקה, "להיטסוגאיה-קון אין דימיון!" אמרה בחיוך, מתחילה ליישר חורים בכדור התחתון של איש השלג. "המפ." היא התרוממה, "שנחזור?" שאלה בקול צוהל, מסתובבת לעברו. היא דרכה על פיסת בד מיוקטת החורף שלה ופלטה קריאת הפתעה כאשר רגלה החליקה עליה והיא מעדה לאחור. "הינאמורי!" קרא היטסוגאיה בבהלה, ממהר לתפוס אותה. היא נפלה היישר אל תוך זרועותיו, בוהה באוויר וממצמצת בעיניה. "הינאמורי, את בסדר?" שאל בחשש, מצחו מתכווץ בדאגה. היא הביטה בו כמו רק עכשיו הבחינה בו וסומק עז האדים את עצמות לחייה. היא זינקה לעמידה והביטה בו. "ה-האי, היטסוגאיה-קון. א-אנו..." היא הביטה מעבר לדמותו המוצקה והבחינה בערימת שלג חסרת צורה. "גָאהְ!" קראה, ממהרת לעבור על פניו ומתיישבת לצד ערימת השלג. היא החלה לחפור בתוכה במהירות, "יוקי-קון!" "קראת לזה בשם?" הוא הביט בה בהפתעה נוכח הגילוי. "הנה." היא הוציאה את הגזר ששימש כאף, ושני כפתורים שחורים אשר היו עיניו של איש השלג. "יוקי-קון נהרס..." לחשה בעצב, מביטה בחפצים בידיה. היטסוגאיה התקרב אליה והתיישב לצדה, מחדיר את ידו אל תוך השלג, "אני מצטער, הינאמורי." אמר בקול רציני, מושך את ידו מן השלג ומנקה בידו השניה את רסיסי הלבן שנדבקו אליו. "לא הבחנתי בו כאשר מיהרתי לעזור לך." הוא הושיט לה את הצעיף, היא חייכה אליו. "לא נורא, היטסוגאיה-קון." מיהרה לומר, "אני אוכל לבנות איש שלג חדש... זה לא ייקח הרבה זמן." היא החלה לערום את השלג בזרועותיה בזמן שהוא הביט בה, ואז התרומם. היא הסתובבה להביט בו כאשר שמעה את הרחש שנגרם בגלל השתפשפות חרבו בנדנה. "היטסוגאיה-קון?" הוא אחז את חרבו בניצב ביד אחת, זרועו מושטת לפנים. "התרחקי, הינאמורי." אמר, מביט לפנים, עיניו בוהקות לרגע בטורקיז זוהר. "צנח על-פני שמי הקרח, היורין-מארו!" קרא בקול. מטח של אוויר קר הסתחרר סביבו, מכה בהינאמורי וכמעט סוחב אותה אחריו, מנער את בגדיה. "היטסוגאיה-קון!" זעקה, שיערה מתפזר ונופל על פניה. דמות שקופה של דרקון קרח יצאה מן החרב, השמיים השחירו וקור מקפיא התפזר בדהרה על כנפי הרוח. היטסוגאיה הטיח את חרבו מטה ודרקון הקרח התנפל בגלים חינניים על ערימת השלג, מסתובב סביבה מלמטה למעלה ואז... "היטסוגאיה-קון!" הינאמורי מיהרה לרוץ לעברו, לאחר שהרוח הרחיקה אותה מהמקום בו עמדה. "היטסוגאיה...קון..." היא נעצרה, ידה מורמת אל לוח לבה ברגע שנשימתה נעצרת.

RaVeN IYI

New member
חלק ב' ונגמר X3

הוא שחזר את איש השלג שלה בצורה מושלמת, אפילו מושלמת מדי, וזה לקח לו פחות, הרבה פחות זמן משלקח לה. הוא הסתובב להביט בה, מחווה בידו על איש השלג החדש. "גומנה, הינאמורי." אמר בקול שקט, עיניו נטועות באדמה הלבנה. "הוא לא יפה כמו איש השלג שלך, אבל..." "סוגוי נה!" היטסוגאיה הרים את מבטו אליה. "נ-נאני?" מלמל בחוסר הבנה. "היטסוגאיה-קון סוגוי!" קראה, עוברת על פניו ומביטה ביראה באיש השלג החדש. "תראה, אין חלקים מתפוררים כפי שליוקי-קון היו!" היא הסתובבה להביט בו, מושיטה את ידיה אליו. "עשה זאת אתה." הוא הביט בה במבוכה. "אני... מה?" היא לקחה את ידיו בידיה והוא הסמיק במהירות, האדמומיות עוזבת אותו ברגע שהרגיש משהו נוחת בידיו. היא ספקה את ידיה זו בזו והביטה בו בחיוך, ממתינה. הוא הביט בידיו וראה גזר כתום ארוך, ושני כפתורים שחורים קטנים. הוא הבין מיד. מביט בה ואז באיש השלג, הוא החל ללכת לעברו והתיישב לרגליו. "הקצה של הגזר בחוץ, כן?" שאל. "האי." הוא החדיר את הגזר עד לחצי עומקו אל תוך מרכז הכדור העליון, ואת שני כפתורי העיניים שיקע יותר גבוה, בין צדדיו של הגזר. היא התקרבה להביט והתיישבה לצדו. "היטסוגאיה-קון כל כך מוכשר." חייכה אל איש השלג. הוא הסיט את מבטו, "זה לא עניין גדול." הוא התרומם והביט בדמות הלבנה הדוממת לרגע נוסף. "אם כך, יוקי-קון מאושר עם המראה החדש שלו?" "אִייֶה." היא הביטה בהיטסוגאיה. "החלטתי לקרוא לו יוקישירו-קון." הוא האדים מיד והסיט את מבטו ממנה, באותו רגע בו עיוותה את פניה והתעטשה. הוא הוריד את צעיפו וכרך אותו סביב צווארה. "היטסוגאיה...קון..." מלמלה בהפתעה. "קדימה, נלך." אמר בהחלטיות, מתרחק משם בצעדים מהירים, גלימתו נגררת על השלג, הורסת את הלובן הטבעי שלו. הינאמורי התרוממה מיד, "האי!" היא נופפה לאיש השלג לשלום. "ג'ה נה, יוקישירו-קון!" היא החלה לרוץ הרחק ממנו, "מוֹוו! היטסוגאיה-קון! חכה לי!" קראה אחריו. אז היה מושלם. אז היה מאושר, ולמרות שלא היה דבר ביניהם... עדיין חש קרוב אליה. אך עתה... היא איננה, והשלג לעולם לא ייראה צחור וטבעי כפי שהיה בעבר. הכל היה מזויף, וטמא, וחסר את הייחוד שהיה לו כאשר הסתובב איתה, מקשיב לה כאשר דיברה עם אנשי השלג כמו היו אמיתיים ויכלו להשיב לה. מביט בה צוחקת למשמע ציוץ הציפורים, מדי פעם שרה איתם. אמנם היה לה קול נוראי, אשר כמעט גרם לדימום באוזניו, אך הוא מעולם לא אמר לה, ומעולם לא הפריע לו כאשר היתה עושה זאת. ועתה... אף ציפור לא עפה בשמיים. אף ציפור לא צייצה, או התיישבה על ענף לבן של עץ והחלה לנקר את עליו בכדי להמיס את השלג ולשתות את טיפות המים שנטפו ממנו. אף רעש לא נשמע. אין הינאמורי שתשיר ותזייף בקולי קולות, או תדרוך על השלג ותשאיר את עקבות רגליה הקטנות, או תחייך לעברו בזמן שמאחורי גבה היא מתכננת לזרוק עליו כדור שלג היישר אל פניו... הוא התיישב תחת אחד העצים, עוצם את עיניו, מקשיב לדממה. טיפה אחת של שלג נמס נפלה על אפו, והוא הביט מעלה. ציפור אחת שקטה ניקרה את העלה, מחפשת שלג, מחפשת מים, אך הם כבר אינם. הם חמקו ממנה במהירות, כאשר לא היתה מוכנה לתפוס אותם. הוא הרים מעט שלג על ידו והרים אותה מעט, חום גופו ממיס את השלג. הציפור צייצה פעם, פעמיים, ואז פרשה כנפיה וריחפה מטה היישר אל ידו. הוא הביט בה בשתיקה בזמן ששתתה מכף ידו, מתחילה לצייץ בשמחה. אז היא התעופפה משם, מתרחקת אל השמיים ומשאירה אותו בבדידות. הוא הביט אחריה עד אשר נעלמה באופק, ואז התרומם. האביב כבר הגיע. ניצני הפרחים סביב החלו לפרוח... הוא התרחק משם, מתחיל לחזור אל המבצר שהיה סול סוסייטי, בו אנשים לעולם אינם חופשיים, והחליט, שלמרות הכל, הוא יחכה לחורף הבא.

Hinamori

New member
;_________; רייבןצ'אן סוגוייייי

זה אנגסט ואז פלאף ואז אנגסט ;O; וזה וזה כ"כ יפה, תעשי לי גרביל מכופתר ;____________________________________________; אינלי ביקורת בונה 3>

Neon taichou

New member
רייבנצ'אן סוגוי ;------;

אמפג זה פשוט כל כך מדהים!!!!!!!!!1111111111 ;-----------; זה כל כך יפה וחמוד ומקסים ועעע תעשי לי עשירייההההההההה. ;---;

Violettecat

New member
סיפור נהדר!

כה מרגש, כה איכותי, השפה נפלאה הרעיון והמטאפורות גאוניים, אין ספק שמדובר בפיק של רייבן המוכשרת. XD לקרוא לאיש שלג "יוקישירו" הצחיק אותי מאוד . פיק ממש טוב!

Ayelet chan

New member
;-------------------; נהדר;;

עצוב;; אבל, אולי לא הבנתי נכון. לא שניהם מתו?

Gravi4Ever

New member
OMG =D

רייבן צ'אן להיות כל כך מוכשרת (= *מקנאה* אני לסגוד לך *__*

RaVeN IYI

New member
הייייייייי !! אתאת !!

מקומונת גראווי XD נכוע? =ם XX; לא היה לי מושג שאת רואה בליץ'.. את חדשה, נכוע?

RaVeN IYI

New member
XD תודה לכולכם ^^;

אבל אני עדיין לא חושבת שיצא לי סוף טוב X3 נו וול >> כל עוד חנצ'אן מאושרת עם זה XD P:

RaVeN IYI

New member
OO; הו מיי פאקין גין.. אתה הרגע..

הרגע קראת לי.. XX; נופע.. ;; אמרתי לך לקרוא לי ככה רק כשאנחנו לבדדד!! ~מובכת~ ;; טוף נו >> אם מישהו אחר יעז לקרוא לי נו..וההמשך >> הוא יחטוף בלטה לראש XO אז תיזהרו לכם >.<" ותודע, מותק P: ניחעחע X3

shui chan

New member
היופ במפגש גיליתי ש..

רייבן לא כזאת אלימה XDD יד למעלה על האבן~ בואו נרקוד את ריקוד הרייבן!! רייבן, רייבן רייבןרייבןרייבן
^__^~

CibiHeart92

New member
ואני הוכחתי שהיא אוקא ../images/Emo11.gif

נו בחייך מה זה סמא שרגיש לדיגדוגים?!?!!?

למעלה