יום שני

הימים האחרונים כל כך מיותרים ../images/Emo122.gif

כל יום אני לומד שעה-שעתיים. באתי לשעה ראשונה לבי"ס, גיליתי שהמורה לאנגלית לא בא. כמובן שלא טרחו להודיע לנו על זה - אם הייתי יודע לא הייתי בא בכלל
חיכיתי בחוץ את השעה הזאת, אחרי זה היה היסטוריה. אז היו אמורות להיות 3 שעות חלון+אזחות ואנגלית. אבל אנגלית אין, ולא התכוונתי להישאר בבי"ס בשביל אזרחות, אז התשחררתי הביתה והנה אני פה
בטח מחר אני גם אלמד איזה שעתיים-שלוש.

LOLI152

New member
יום שני! ../images/Emo6.gif

אני בבית.!! לפני 1... ביום של בצפר!! ואוא..!! חריג.:) סתם. באתי שעה שניה.. (האמת, אבא הביא אותי. אז הגעתי באמצע ראשונה.. למרות שקמתי לשניה!) שניה+שלישית: אנגלית- ספרות- היה מעניין. דיברנו על הקטע "על ילדים" של חליל ג'ובראן..(באנגלית.) רביעית: חנ"ג.. שיחקנו כדורסל.. ואז מחניים.. הפסדנו...XD בשניהם. כולם! XD חמישית+שישית+שביעית+שמינית (לשון+היסטוריה) בוטל! ככה שב11:45 עליתי על אוטובוס ליישוב הקט והנחמד שלי..

LOLI152

New member
אה כמובן, ואחר-כך

כנראה יום עבודה בצופים ופעולה.. אם העוצר שלי יבוטל.. ובטוח בטוח בטוח ולא מעניין אותי עוצר- הולכת עם ידיד שחזר לגימלאים (אחרי 16 יום) לאכול גלידה או משהו!
סוףסוף רואים אותו! יהיה כיף.

אעעע../images/Emo122.gif

אני עדיין חצי מתה מאתמול, אבל לא רציתי להבריז היום
סיימנו אקולוגיה בביולוגיה ~האאאא הישועה הגיעהההה~ ו... אממ... כנראה שאני אעשה את הבוחן בטריגו ביום חמישי, על חשבון שיעור ביולוגיה
איזה כיף
עכשיו יש לי לעשות ש"ב על אינטגרלים, ש"ב להגשה באנגלית, ואני חייבת להתקדם עם הפרוייקט של G
לעזאזל

Y a i r 1 9 9 2

New member
המורה שלי לפיסיקה גזענית!!!!!!

היו שעתיים פיסיקה בבוקר..המורה רוסיה ילדה,שהיא רוסיה במקרה, הגיעה באיחור והיא לא שלחה אותה להירשם(המורה הזאת שולחת 99% מהתלמידים שאיחרו להירשם) אחרי זה הגיעו 2 תלמידים שהם לא רוסיים והיא שלחה אותם להירשם אחרי עוד איזה 10 דקות הגיע יאנה, גם רוסיה, ואותה היא לא שלחה להירשם אחרי זה הגיע תלמיד לא רוסי וגם אותו היא רשמה גזענות לשמה

Drenthe

New member
../images/Emo6.gif תשנה את שמך לבוריס

וקיבלת פטור מ"להישלח להירשם".

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifבהצלחה לכל הניגשים להסטוריה ב'!

ואני ביניהם
אז יאללה, שרשרו בהצלחה

o p c

New member
זקוק לעזרה

מחר בבוקר יש לי 3-4 שעות בבוקר עם מישהי שהיא JAP, היא בת 14. סרט לא רלוונטי למישהו יש רעיון מה לעשות איתה?!

למעלה