כל יום אני לומד שעה-שעתיים. באתי לשעה ראשונה לבי"ס, גיליתי שהמורה לאנגלית לא בא. כמובן שלא טרחו להודיע לנו על זה - אם הייתי יודע לא הייתי בא בכלל
חיכיתי בחוץ את השעה הזאת, אחרי זה היה היסטוריה. אז היו אמורות להיות 3 שעות חלון+אזחות ואנגלית. אבל אנגלית אין, ולא התכוונתי להישאר בבי"ס בשביל אזרחות, אז התשחררתי הביתה והנה אני פה
אני בבית.!! לפני 1... ביום של בצפר!! ואוא..!! חריג. סתם. באתי שעה שניה.. (האמת, אבא הביא אותי. אז הגעתי באמצע ראשונה.. למרות שקמתי לשניה!) שניה+שלישית: אנגלית- ספרות- היה מעניין. דיברנו על הקטע "על ילדים" של חליל ג'ובראן..(באנגלית.) רביעית: חנ"ג.. שיחקנו כדורסל.. ואז מחניים.. הפסדנו...XD בשניהם. כולם! XD חמישית+שישית+שביעית+שמינית (לשון+היסטוריה) בוטל! ככה שב11:45 עליתי על אוטובוס ליישוב הקט והנחמד שלי..
כנראה יום עבודה בצופים ופעולה.. אם העוצר שלי יבוטל.. ובטוח בטוח בטוח ולא מעניין אותי עוצר- הולכת עם ידיד שחזר לגימלאים (אחרי 16 יום) לאכול גלידה או משהו!
היו שעתיים פיסיקה בבוקר..המורה רוסיה ילדה,שהיא רוסיה במקרה, הגיעה באיחור והיא לא שלחה אותה להירשם(המורה הזאת שולחת 99% מהתלמידים שאיחרו להירשם) אחרי זה הגיעו 2 תלמידים שהם לא רוסיים והיא שלחה אותם להירשם אחרי עוד איזה 10 דקות הגיע יאנה, גם רוסיה, ואותה היא לא שלחה להירשם אחרי זה הגיע תלמיד לא רוסי וגם אותו היא רשמה גזענות לשמה