מלגה. -- סופ"ש מקסים לכולם, .
G galvin New member 25/11/05 #3 התחיל איתי בדואי ../images/Emo69.gif ולא הספקתי לעשות כביסה - אז אין לי לבנים נקיים יותר, התחלה משובחת לסופ"ש. עוד שבועיים רונה. עוד אין איקונים לסופגניות. חבל.
התחיל איתי בדואי ../images/Emo69.gif ולא הספקתי לעשות כביסה - אז אין לי לבנים נקיים יותר, התחלה משובחת לסופ"ש. עוד שבועיים רונה. עוד אין איקונים לסופגניות. חבל.
ש שוודה New member 25/11/05 #4 זו הייתי אני לא הספקתי לעשות שפם-מפשעות-שחי אבל אל דאגה! עד מחר העניין יהיה גמור! והכל לכבוד המלכה. לא שבת. רונה כאילו?!
זו הייתי אני לא הספקתי לעשות שפם-מפשעות-שחי אבל אל דאגה! עד מחר העניין יהיה גמור! והכל לכבוד המלכה. לא שבת. רונה כאילו?!
G galvin New member 25/11/05 #5 חשוב לי להבהיר, שבאמת התחיל איתי בדואי היום. ואז, התחילה אתי גם קופאית אחת, שלפי הריח- הבדואי עבר עליה. מן ה את ה ת.
חשוב לי להבהיר, שבאמת התחיל איתי בדואי היום. ואז, התחילה אתי גם קופאית אחת, שלפי הריח- הבדואי עבר עליה. מן ה את ה ת.
ש שוודה New member 25/11/05 #7 חחח אני הבנתי את זה עוד לפני שהסברת "אם אין לו פות אז לפחות שיהיה פחת" מה נעים פחות? אין ספק, מסמך אנושי מזעזע...
חחח אני הבנתי את זה עוד לפני שהסברת "אם אין לו פות אז לפחות שיהיה פחת" מה נעים פחות? אין ספק, מסמך אנושי מזעזע...