מוכנים??יום ראשון הבא

ZAKONEIL

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo78.gif../images/Emo83.gifמוכנים??יום ראשון הבא

כל יום חחחחחחחחחח איזה כיףףףף של קיץ ֱ!!!!!!!!!!!!!!!! מרוב התלהבות לא שייכתי את זה לשרשור סליחה ממממממ

GoldenEye2015

New member
זה מאוד נחמד אבל

בתיאור הסדרה הם כתבו שהיא המשך לסרט "מסע בין כוכבים", איך אפשר לטעות במשהו כזה פשוט?!

Iced Hammer

New member
צודק בהחלט...

מחר אני הולך להיות אצלם במשרדים, ואני אודיע להם שיתקנו את זה.

Iced Hammer

New member
כל מיני עניינים לוגיסטיים ...

הם הולכים לעשות פרסומת שמסבירה על הסדרה, אז הם רוצים לוודא שהם מבטאים את הדברים כמו שצריך.

subatoi

New member
וואלה? איך הגיעו אליך בכלל?

דרך הפורום? אגב, אפרופו הדיון הקטן (דיונון?
) שהיה לנו פה על הפרומואים האנמיים שלהם - בעקבות צפיה ושימת לב לפתיח של סטארגייט בעונה 8 - לא היה נורא בכלל אם היו שמים כמה יריות כמו שיש בפתיח, כמה פירמידות (אפילו אם לא מתפוצצות) וכד'. ככל שאני חושב על זה, למרות שראיתי אותו רק פעם אחת, הפרומו שלהם משעמם ת'שועלים...

Iced Hammer

New member
כן ... הם הגיעו אלי דרך הפורום

והפרומו שלהם שהם הראו לי היום (מה שעזרתי להם) היה הרבה יותר טוב מהקודמים.

subatoi

New member
א. תמונות מגניבות.

יותר טובות מהפרומואים שלהם
ב. כמו שתמיד מתרגמים משום מה בעברית את Star Trek ל"מלחמת הכוכבים" (מה, הם לא יודעים שמלחמה זה War?), כנראה שגם סטארגייט נדבקה עכשיו, אבל הפוך כזה. בערך
ג. שכחו את הגרש באו'ניל. עצלנים

סלמאק

New member
הם השמיטו את העובדה שהסדרה

היא המשך לסרט, וטעו בעניין "החלל החיצון". לדעתי הם צריכים לתת למישהו שצפה בסדרה לכתוב את התקצירים.

subatoi

New member
טכנית זה נכון.

הם מסתובבים מחוץ לכדה"א, כלומר בחלל החיצון. זה שהם לא אסטרונאוטים שחוקרים תופעות פיזיקליות, כמו שמתקשר לנו אסוציאטיבית כשחושבים על "החלל החיצון", לא אומר שזה לא נכון. הם מסתובבים בחלל החיצון. אמנם על כוכבים עם אטמוספירה וכו', אבל זה חלל חיצון. יחסית לכאן ועכשיו.

סלמאק

New member
טוב, אם כבר נכנסנו לקטנות...

אז אני חושב ש"חלל חיצון" הוא חלל במובן של "ריק", "ואקום", מחוץ לאטמוספירה, כל אטמוספירה. יש את ה"חלל", שכולל בו גם את הקירבה המיידית לאטמוספירה, אפילו את האיזור בו קיימת אטמוספירה, אם כי דלילה מאוד. יש את ה"חלל החיצון", שאותו הגדרתי קודם, ויש את החלל העמוק, שזה כל מה שמעבר, אולם הגבול ביניהם אינו מה שנקרא "מדע מדוייק". הכוכבים אליהם הם מגיעים מצויים במרחק שניתן להגדירו כ"חלל עמוק", אך ההימצאות על פני אותם כוכבים, אי אפשר להגדירה כ"חלל" (מכל סוג שהוא), כי הם מהלכים על פני הכוכב, בתוך האטמוספירה שלו. אבל כמו שאמרתם, נכון, זה באמת להתעסק בקטנות.

למעלה