../images/Emo135.gif../images/Emo24.gif

אהלן וסהלן! אני לומדת כבר שנה ריקודי בטן ואני מה זה מבסוטה, למרות שאני מוגבלת ברגל לא מפריע לי לרקוד כי זה עושה לי טוב על הנשמה וממש התחברתי אל עצמי ואני עליזה יותר אך מכאן ועד להופיע הדרך עוד ארוכה זה לא משהו בעבורי. אני נהנית לראות את המורה שלי רוקדת ולנסות לחקות אותה כפי שאתם מבינים אני חדשה בפורום ומאד נחמד לקרוא את תגובות התלמידות והמורות שיהיה לכם יום אחלה

tlingit

New member
ברוכה הבאה חמדה קטורה ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
תמיד כיף לגלות עוד חברות לתחום את מוזמנת לשבת איתנו, תכירי את הנוכחים, קראי בדפי הפורום הקודמים, גשי למדורים השונים שלנו, יש בהם קישורים מעניינים, מאמרים בנושאים שונים, תרגומי שירים והרבה מידע

../images/Emo42.gifתודה../images/Emo23.gif

כמה מחמם, תודה מקרב לב לכולכם על ההתייחסות המהירה, קראתי שיש מפגש לפורום ב-19.8 וכמה חבל שלא אהיה באזור אני מאד מעוניינת להיפגש גם פנים מול פנים ולא רק באמצעות האימ"ל. אני מתגוררת ברחובות, פנסיונרית ומרפאה אלטרטיבית.אם משהו זקוק לעזרה אני פה בשבילכם אהובים. שיהיה יום מואר לכולכם

אהלן וסהלן!!!

ברוכים הבאים . אני אושר וגם אני מרחובות. רציתי לשאול אותך אצל איזה מורה את לומדת???

../images/Emo23.gifאהלן וסהלן

אושר יקירתי, אני שמחה שיש לי קולגה מרחובות. איפה את גרה ברחובות? ועכשיו לעניין אני לומדת בבית הלוחם בתל אביב אצל המורה אביגייל קליין האם את לומדת גם והיכן? ספרי לי באהבה

../images/Emo24.gif

אחלה, אתם ממש מאירי פנים וחמודים, אני אוהבת אתכם ומחבקת אתכם בחום אשמח לשמוע מכם בעתיד

למעלה