ת סאנדיי D:

How I Disappear

New member
"אהבה חמה כמו אש, מה יותר צריך אדם לבקש .."

1: לשון, סתם חזרה על כמה דברים 2-3: היסטוריה, משעמם רצח 4: תנ"ך, עשתה לנו חידון על ספר מלכים חח כדי שניזכר .. 5: היסטוריה, משעמם ואז היה צריך להיות שעתיים חינוך תעבורתי ועוד שעתיים מחשבים אבל לא היה לי ולעוד מישהו כוח כי היינו עייפים והחום הזה הרג אותנו והשיעמום גם הרג אותנו אז הברזנו

hadarinke

New member
חם לי! ../images/Emo178.gif

1- ספורט- ישבתי בצד כי התפרקה לי הברך בלילה אתמול, שוב... 2- תנך- בוחן שהלך טוב. 3-4-ספרות, דוקא נחמד אבל ארוך. 5-תנך שוב. וכבר אין יסודות התכנון כי גמרתי עם המקצוע D:

hadarinke

New member
אעלק תכננתי ללמוד למגן של יום חמישי

אמרתי שאני אנוח ואז ב6 אתחיל ללמוד, בדקה לשש רועיק מתקשר ונסענו לתל אביב... התחדשתי בטוניקה מגניבה מקסטרו שרועיק קנה לי, היה כיף אבל ללמוד זה תמיד חשוב, אוף איך אני תמיד דוחה את הדברים האלה....

pRimaVeriTaVIV

New member
היי היי שימו פליי

1-2: אה, כן, היה פשוט קסום להגיע בבוקר לכיתה ולראות שאין שם אף אחד
איכשהו מישהו ידע שהם למעלה והיי, קיבלתי 96 במבחן. ירדו לי 4 נקודות מתוך 10 על זה שהיינו אמורים לכתוב כמה שורות על ארכאן אלאיסלם
ועוד חצי נקודה על טעות מטומטמת, אבל היא עיגלה 3-4: כבר אמרתי ששיעורי אנגלית השנה זה סיוט שלא ניתן לתאר? 5: שיעור לשון מלא בנאומים שהפואנטה שלהם היא "תתחילו ללמוד!"
קיבלתי 86, שלמרבה העצב זה הציון השני הכי גבוה בכיתה כשהראשון הוא 87... כמעט כל מה שירד זה על הבנת הנקרא והשאר על מילונאות מחר יום הסטודנט

PerfectSP

New member
ארכאן אלאיסלאם זה לא עמודי האיסלאם?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

צום,תפילה,עלייה לרגל וחמשת חבריו?XD

איי ניד וואקאשן!@

אז היה לנו היום מתכונת במחשבת (המתכונת הראשונה..
) וזה היה בשלישית-רביעית ויצאתי והרגשתי רע, וכאב לי הראש ואמא שלי בדיוק הייתה בבצפר של אח שלי (שהו ממש ליד) אזז דילגתי על תנך והיסטוריה וחזרתי הבייתה ב12
וביום חמישי יש מתכונת בהסטוריה וכל כך לא בא לי
יהיה טוב
מתישהו..

אני רוצה חורף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הברזתי ממתמטיקה בשביל להישאר בבית עד 1 ולחרוש למתכונת בהיסטוריה החום הזה מתיש אותי לשון זה נחמד אבל לא בתור מקצוע מחר בביתספר 4 שעות חרישה עם המורה כהכנה למתכונת ואז הבייתה עם כמה חברים להמשיך ת'חרישה המפגרת.

חםםםםםםםם

שעה חופשית ואז מתכונת במת'..בהתחלה היה גרוע ממש :S ואז היה לי הארה כזאת ועשיתי את התרגילים..אבל..אני יודעת שתרגיל אחד לא נכון :S הו וול. כנראה ש70 ואז ביולוגיה..למדנו על מערכת הרבייה של הגבר
איו ואז אנגלית..ניסתי לישון אבל המורה הזונההה הזאת לא נתנה לי..כוסעמק מה אכפת לה שאני אניח תראש לכמה דקותתתתתת ואז שעתיים לשון, גם כן ישנתי כל השעתיים..למרות שכל 10 דקות המורה העירה אותי@!!! חוצפנים המורים האלה.

PerfectSP

New member
יש לי שאלהXD ../images/Emo190.gif

שנה הבאה כאילו אנחנו עוברים לפורום שביעיסטים?
XDDDDDD ובחופש,אנחנו עוד פה או מה?
זה מבלבל נו>< אה היום היה כינוס שכבתי באודיטוריום הסבירו על המתכונת קצת עשו חזרה בהיסטוריה ואז הלכנו^^ והיום תכנתי ללמוד ולא למדתי בגרוש!!!!!! ביום שישי קראתי שלושתרבע מיקוד וזהו;_; מאז לא למדתי>> יהיה בסדר?;_;

אהמ, תאכלס זה משתנה.

שנה שעברה בפורום 'שביעיסטים' אירגנו את המעבר. הם הודיעו שבתאריך X עוברים פורום. משמע, שביעיסטים עוברים לשמיניסטים ושישיסטים עוברים לשביעיסטים ואנחנו מותירים את הפורום לקטנים שיבואו אחרינו. אז המעבר היה באמצע החופש הגדול, משהו כמה ה1.8. ופשוט עוברים... אני מניחה ששוב השביעיסטים יפרסמו תאריך כמו אז או שאנחנו נעשה את זה ונשתלט על פורום 'שביעיסטים'

pRimaVeriTaVIV

New member
אנחנו פה עד 1/8 או 1/7

(נדמה לי 1/8 כמו שנועם אמרה) ואז שמיניסטים עוברים לאיפשהו, שביעיסטים משתלטים עליהם ואנחנו משתלטים על שביעיסטים

How I Disappear

New member
גם לכם יש את הפרסומת של אקספון ? ../images/Emo6.gif

הפרסומת הזאת עם האותיות הקטנות ? בקיצור הנה מה שבאמת רשום שם .. ואני אישית נקרעתי פה

למעלה