עידוד פעילות בפורום

yaakii

New member
../images/Emo135.gifעידוד פעילות בפורום../images/Emo48.gif

בתקופה האחרונה רוב חברי הפורום יצאו לחופש הגדול (
). אני חושב שזו הזדמנות נהדרת להגדיל ולהוסיף פעילות בפורום. לפני זמן מה גושניק הציע להוסיף מדורים שונים בפורום. אני מצטרף להצעה בצורה מלאה וכל מי שמעוניין לכתוב על נושא מסויים, בתדירות או אחת כמה זמן-שיודיע לי ונוכל להחליט על פינות מסודרות. אני מרגיש שיש קהל רב בפורום, ושהוא מעניין אנשים (יותר נכון נערים..
ונערות) רבים, רק שלא תמיד יש מה לכתוב, כמה שזה נשמע מצחיק. וחבל..כי אני חושב שאפשר לגרום לפעילות ענפה ומלאה בפורום. וכבר יש חברי פורום שיוזמים חידונים ושירשורים שונים וכו'. אז אשמח אם תחשבו אתם-חברי הפורום על כל מיני דרכים להפריח
את הפורום, ותכתבו את אותן הדרכים בתגובה להודעה הזאת/במסרים אלי. רעיונות שלי: 1. חברי פורום לוקחים על עצמם לכתוב אחת ל-שבוע/חודש/כל זמן אחר פינה בנושא מסויים. 2. העלאת חידונים בנושאים אקטואלים /סתם כשבא 3. העלאת דיון שבועי על-פי סדר ספרי התנ"ך או משהו בסגנון-כמו שגושניק הציע בעבר ובקיצור-אתם מוזמנים להוסיף רעיונות, אם יש לכם
חופשה מהנה!

yaakii

New member
אפשר גם לארגן אירוחים של אנשים.

אם למישהו יש רעיון לאדם שמתאים לארח-אשמח אם יגיד לי.

chen97

New member
זה יכול להיות נחמד רק שאין לי מושג את מי לארח

אבל אפשר לבחור בכל שבוע מישהו מהפורום וכולם ישאלו אותו שאלות. עושים את זה בעוד פורומים אם יצא למישהו להיתקל... אפשר לשאול שאלות על התנ"ך (ספר מועדף, דמות אהובה וכו') או סתם שאלות כלליות. בנוסף, דיונים בנושא בתנ"ך גם יתרמו - הצעות ספציפיות בנושא אין לי, אז למי שיש- יתקבלו בברכה

yaakii

New member
רעיון נחמד! הזכרת לי. שירשור האוף היומי. עוד

רגע אפרסם..

אירוח

אפשר לארח את חתני החתן והכלות למנהין אני יכולה לדבר עם צורית ברנסון ישי גיספאן (בעלי לעתיד) עדי דיאמנט אביחי (החתן תנ"ך העיור) ואפילו את הסגנים תמר ואלעד פיניש או את הרכזים של נח"ת יכול ליהות נחמד תחשבו על זה יש לי את המספרים שלהם

yaakii

New member
תוכלי לבקש מצורית??

זה יהיה נהדר! אני חושב שהודעה על אירוח כלת התנ"ך בפורום, תמשוך הרבה גולשים ויהיה אירוח פורח
וזה גם יתרום לפרסום הפורום ויביא גולשים חדשים!

אני יוכל לבקש ממנה

אבל נצטרך לקבוע שעות ספצפיות כי אין לה אנטרט והיא תתחבר כנראה מהישבת הסדר נהר דעה בנהריה של אביה

למעלה