אוטופיה

../images/Emo135.gifאוטופיה

שלום לכולם אני התחיל בהוקרה לכל מי שכאן על העשיה והמחויבות עבור העולם ועבור אנשים. צר היה לי לקרוא על פריצה, אבל אנשים רבים אבדו בתקופה זו, ומישהו שעומד בראש גוף שנקרא אוטופיה אמר לי שההפך מ"רע" זה "ער" והמשימה האמיתית היא להעיר ולעורר השראה. וזה מה שניתן לי. אני פעילה בעמותת אוטופיה שפעילויותיה נעות בעזרה לנזקקים, קידום אמנים, מלגות לסטודנטים ועד בטיחות בדרכים ומודעות לילדים ונוער. נשלחתי לתת לכם קישור לאינטרנט לכתבה באתר מעריב על המשחק אוטופיה ודרכו המיוחדת לעורר אנשים למחויבות אנושית ולנתינה. הכתובת: http://www.nrg.co.il/online/15/ART/761/326.html קראו והגיבו את דעתכם. ושוב ברכות לכולכם. באהבה, יונית

רותם111

New member
שאלתם אותי פעם מי זה איל מאוטופיה

אז הנה. זה איל מאוטופיה שעוזר לנו לעזור למי שרעב. כמו כן, כמו שסיפרתי בעבר, אוטופיה הקדישה את המסיבת רחוב הבאה שלה לאיסוף עבור הקיטנה של עזר מציון. את המסיבה שאחריה, הם מקדישים לפרויקט הילקוטים שלנו. אני גאה להיות שחקנית במשחק האוטופיה.

מתרגשת

New member
אשחק בשמחה../images/Emo13.gifרעיון מצוין ../images/Emo62.gif

לקוח מאיזה סרט שאני מכירה....

jole

New member
הסרט- pay it forward

עם הלן האנט, קווין ספייסי והילד מהחוש השישי - לא זוכרת איך קוראים לו. סרט מדהים שראיתי אותו כבר כמה פעמים ובכל פעם מנגבת את הדמעות בסוף.

שי ז.

New member
משרד החינוך ניסה להפעיל תכנית כזו

בשנה שעברה בקרב נוער פעיל אבל לצערי הפרסום היה מועט מאוד ולכן הפרויקט גווע.

מתרגשת

New member
נכון../images/Emo70.gif נכון../images/Emo70.gif סחטיין על המהירות..

לי היה לוקח עוד כמה שעות טובות עד שהייתי מצליחה לעלות על השם. בכל מקרה ראיתי אותו פעם אחת וזה היה באמצע הלילה ופשוט הערתי את בעלי היקר כדי שיהיה מי שיחבק אותי עם כל הדמעות שזלגו לי

jole

New member
לפני שבוע או שבועיים ראיתי אותו בפע

בפעם המי יודע כמה בכבלים. אי אפשר להישאר אדיש לסרט הזה ולרעיון שמאחוריו. ואני בהחלט מקווה שההצלחה של אוטופיה תהיה גדולה יותר משל משרד החינוך.

רותם111

New member
את יכולה להתקשר לנייד ששם.

תגידי לו שאת מהפורום למען הקהילה הוא מכיר ויודע. אנחנו בקשר רצוף.

למעלה