שמן דגים -

פיביס

New member
../images/Emo134.gifשמן דגים -

המליצו לי לתת לבני ה"לא רגוע", בן 6, שמן דגים (סירופ בטעם תפוז). האם משהו שמע פעם על זה והאם זה באמת מרגיע?? אני מנסה להרגיע אותו מעט. נ.ב. יש אבחנה ADHD

b a r b a i m a

New member
המליצו לך לתת לילד ככל הנראה אומגה3

המחקרים מראים לכאן ולכאן... במקרה אתמול הייתי עם הבן שלי אצל נוירולוג מומחה-כדי לקבל חוות דעת נוספת והוא המליץ בחום על אומרגה 3 - ואפילו נתן לי קופסה במתנה שנקראת: אלספה מיני - קפסולות קטנות לילדים בטעם תות. הרופא אמר בפירוש שהאומגה 3 לא עוזר להפרעות קשב אלא עוזר באיזון הגוף. ילדים עם הפרעות קשב וריכוז שיש להם גם בעיות מוטוריות - יכולים להפיק מהאומגה 3 תועלת בכך שיהיו מאוזנים יותר. בכל מקרה - אני לא יודעת אם הילד שלך מטופל תרופתית בריטלין (או מהמשפחה) אבל אל תצפי שהאומגה 3 ירגיע את הילד שלך והכל יסתדר!! לצערנו, הפרעת קשב זה לתמיד. (פשוט כשגדלים ומתבגרים יודעים יותר לשלוט בעצמנו ולהתאזן)

מוטרד 19

New member
חבל שבפרסומת לאומגה 3 מוכרים אשליות

מי שיראה את הפרסומת של האומגה 3 נראה מזה כאילו זה פותר את הבעיות במקום ריטלין. שזה לא נכון . בהצלחה

פיביס

New member
הי ברבאמא

הבעייה שלי הוא שהתכשיט שלי לא מוכן לקחת כדורים/סוכריות/ מסטיקים או כל דבר קטן לפה. אומגה 3 מגיע רק בקפסולות ולכן המליצו לי על שמן דגים שבא בסירופ. ביינתים הוא לוקח יומיים - נראה איך זה ישפיע אני אכתוב לכם. כבר "נפגשנו" בפורום אחר.

b a r b a i m a

New member
הי פיביס-(מצטערת-לא זוכרת שנפגשנו)

אלא אם כן תחת שם משתמש אחר... הקפסולה שאני קיבלתי אתמול - אלספה מיני-כך הן נקראות הן קפסולות עשויות ג'לטין - ניתן לפתוח את הקפסולה והתוכן שלו הוא שמן דגים, נוזל-בטעם תות. תחשבי על זה.

פיביס

New member
אז אם ככה, יש לי שמן דגים בסירופ

והוא מוכן לקחת, אז למה לא?

b a r b a i m a

New member
לא אמרתי שלא ../images/Emo13.gif

אם יש לך והוא מוכן לקחת ואמרו לך שזה מה שמומלץ אז תתני רוצה להזכיר לי איפה נפגשנו??

פיביס

New member
אני חושבת ש

בפורום מתכונים או בישול לילדים, יכול להיות??.

esty104

New member
ההסבר הכי יפה וברור שמצאתי

http://www.haderech.co.il/briut148.html נידמה לי שאת קנית את הסירופ עם הזהרה על אסטמה, אלרגיה HELI... לא זוכרת את השם המדוייק. לדעתי, הטעם תפוז הוא הבעיתי, צהוב. בעיני זה טוב יותר אלספה, שהמליצו לך. יש גם סירופ לאותה חברה. זה לא הכי טעים, אבל אם אוכלים משהו זה ניסבל. אומגה 3 טוב ל...בריאות הנפשית, אופטימיות. לחיזוק מערכת החיסון לתפקוד הלב ו למי שמוכר כי זה נורא יקר. בכל מקרה, במכון וויצמן עשו מחקר על האם יש צורך בתוסף אומגה 3 גם אם אוכלים דג ממים עמוקים 3 פעמים בשבוע? התשובה הייתה משמעית כן כי היקר זה האיזון בין השומנים שאנו אוכלים. אין סיכוי לספק את הצורך באומגה 3 אחרת. הגוף משתמש בחומצות השומן שקיימות בגוף בשביל הקשרים במוח ואז הם לא איכותיים.

פיביס

New member
הליציטרול

שמן דגים בתוספת ויטמינים A C D בטעם תפוז. אין אזהרה על אסטמה. איפה אפשר למצוא אומגה 3 בסירופ?? חיפשתי בכמה בתי מרקחת ובתי טבע ואמרו לי שאין דבר כזה.

esty104

New member
להלציטרול יש הזהרה. אני החזרתי

בגלל זה. קניתי של "אלספה" ב"עידן הטבע" ר"ג, גבעתיים. יש כדורי מציצה בטעם תפוז וגם סירופ קצת מגעיל, ניסיתי. חשוב לקנות שמן דגים שכולל ויטמין E בגלל ששמן הדגים מתחמצן מהר. גם חשוב לקנות מוצרים שייכים לחברה רצינית כי לא ניתן לבדוק איזה שמן זה.

esty104

New member
נגד אסטמה. הטעם תפוז כולל צבע

הצהוב, אולי זה שמהווה את הבעיה.

zivadina

New member
אומגה3

אומגה3 זאת תערובת של שתי חומצות שומן שמפיקים מדגים. הוכח שהן משפיעות לטובה על הבריאות הפיזית והנפשית. לא הוכח שהן משפיעות לטובה על הפרעת קשב. גם מנסיוני במשך נטילה של שנה וחצי ושל עוד חברים מאובחנים כאן, לא ראינו שיפור בהפרעת הקשב, לצערנו. יש לנו מאמרים מקצועיים ומצוינים על אומגה3, ואת מוזמנת לקרוא אותם. אני בטוחה שעוד יגלו המון דברים טובים על תוסף המזון הזה.

למעלה