Don't waste your time

Assilicious

New member
../images/Emo133.gifDon't waste your time../images/Emo133.gif

אז עוד לא ממש יצא לנו לדבר על הסינגל השני הרשמי של קלי מהאלבום האחרון My December... מה אנחנו יודעים על השיר הזה
כלום למען האמת, זה היה השיר היחיד באלבום, שעד לפני הטראקליסט הסופי והרשמי לא ידענו בכלל על קיומו, ויכול להיות שהוא בכלל נכנס אחרון לדיסק.. אבל אנחנו יודעים שכנראה ב RCA חושבים שהוא מספיק טוב כדי להיות הסינגל הבא. אז מה דעתכם על השיר בתור סינגל
הוא מייצג את האלבום בצורה טובה
צריך בכלל לייצג את האלבום, אחרי שלא כ"כ הצליח, או פשוט לשגר להיטים
ואם כבר להיט..הוא בכלל שיר שיכול להיות להיט
או שאולי אנחנו צריכים לשיר לקלי Don't waste your song on me...Kelly, what is that even mean
קיצר, כל מה שיש לכם לומר על השיר, הסינגל, הקליפ, הכל, שרשרו לכאן (וכדאי לכם שיהיה לכם מה לומר, אחרת אני אעשה קליפ כמו המעריץ ההוא של בריטני- למי שמכיר
).

otollo

New member
../images/Emo174.gifלדעתי בחירה מזעזעת :S

אני חושב שהסינגל השני היה צריך להיות האנטד והשלישי OM שאני חושב שיש לו ממש פוטנציאל להצליח וחבל שהוא מתבזבז על אוסטרליה

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifלא בחריה טובה ../images/Emo31.gif

השיר מאוד קליט... אבל הוא לא אחד שיכול לעשות רעש ולדבק אותך... הוא לא שיר מסיבות.. והוא לא שיר שאנשים יורידו כדי לשמוע שוב ושוב.... צריך את OM שהוא הצלחה בטוחה
אבל לכו תדעו... כרגע אור פרסם שסובר יוצא
לא שזה טוב
היא צריכה לשחרר אותו בחורף...

RiMiK

New member
לדעתי השיר קליט ../images/Emo28.gif

ויכול להצליח יותר מכמה שירים אחרים כמו סובר לדעתי... אבל היה עדיף להוציא באמת את OM והאנטד לפני. פשוט כי זה מה שימכור את האלבום... חחח אם תעשה קליפ כמו הכריס הזה אתה תהפוך לכוכב! חחח אמנם כוכב פסיכי, אבל עדיין=]]

s k p

New member
דעתי

אני חושבת שההשיר יכול להצליח מאוד בתור סינגל....אבל קודם צריך להוציא איזשהי בלדה כמו סובר או האנטד ורק את את השיר הזה....הלוואי שסובר יהיה סינגל

a k c

New member
../images/Emo109.gifהממ אוקי.

אני חושבת שהבחירה לא גרועה, אבל גם לא מוצלחת. אני חושבת, שאם RCA רוצים סינגל קליט בסגנון יותר פופי, אז הם היו צריכים לקחת את HIF. שני הישירים הם בערך אותו סגנון, אבל HIF יותר קליט, ובעיני גם יותר יפה. מה גם שיש לו יותר פוטנציאל לסינגל.

AeroFan

New member
אין מצב שהסינגל יצליח בכלל

את כל השירים הטובים באלבום היא השאירה ואת הבינוניים היא הוציאה, איך היא מצפה שהאלבום יצליח

Because Of May

New member
לא לא לא.../images/Emo109.gif

מייבי כסינגל יהיה מצויין. סובר יהיה מצויין גם כן. DWYT- באמת מבזבז את הזמן. עדיף HIF או ג'ודס... ת'כלס, הוא לא שיר כ"כ קליט, אבל הפזמון שלו מדבק אז לאדעת...

a 90s Noah

New member
סובר ימאס מהר..

הוא לא יתקרב בהצלחה המסחרית שלו לBOY וזה יהיה מאוד גרוע לבחור להוציא אותו. הוא לא בלדה שהשוק מחפש מקלי כי הוא פחות קיטצ'י וקליט (מה שעושה אותו לעוד יותר טוב לטעמי). ו-מייבי, למרות שאני חושב שהוא בין השירים החזקים באלבום, יהיה קשה להתחבר אליו. OM היה יכול להיות הבחירה הכי טובה שלה עכשיו. אני מקווה שהיא עוד תוציא אותו בהמשך לפחות.

Because Of May

New member
../images/Emo109.gif

לגביי מייבי- זה השיר הכי אהוב עליי באלבום, וגם אני בהתחלה חשבתי שיהיה קשה להתחבר אליו ושזאת תהיה טעות להוציא אותו כסינגל. אבל אחרי שחשבתי על זה (ואסי די עזר פה
), למה שלא יתחברו אליו? הוא שיר מקסים, "איכותי" כזה. ובתקופה הזאת יש גם הרבה שירים "איכותיים" שמצליחים. ועובדה שרובינו התחברנו אליו מהשמיעה הראשונה. סובר- ברור שהוא לא בסדר גודל של BOY, אבל זה אחד מהשירים הכי טובים באלבום. ובאמת שהוא יכול להצליח... OM- אני לא יודעת, לא סובלת את השיר הזה, הגירסה (ידעתם שכותבים "דוגמה" ו"גירסה" עם ה' בסוף ושעם א' זה שגיאה?
. טוב לאמשנה
) של ההופעה (הפעם ה-1 שהיא הופיעה עם OM) הרבה יותר טובה. אבל אולי זאת רק דעתי. כאילו, עם כמה שהוא "פופי" ו"מסחרי"- הוא פשוט לא טוב לסינגל. זאת דעתי.

a 90s Noah

New member
בין השירים שהתחברתי אליהם הכי מהר

(אגב אני הצטרפתי לפה לפני שבועיים, מפה לשם משם לפה, סגרתי, אני שוב פה, אהלן
) ואני מת עליו, אבל מבחינה מסחרית הוא לא משהו..OM יותר מתאים, למרות שאני אוהב אותו פחות. בעיקר את ההתחלה המעצבנת שלו. לא יודע למה. נראה כאילו התחילו אותו מהאמצע שלו.. קיצר, ככה בכללי, יש לי את הדיסק חודש, ובשבועיים האלה היה לי זמן לחרוש עליו יותר (אבט"שים..). ואם חשבתי שברייקאווי יותר טוב בהרבה, אני חוזר בי ממש. הדיסק הזה פשוט גדול. חוץ משיר אחד או שניים (גג) אני לא מעביר אף שיר, ונהנה עד הסוף מכל אחד. איזה כיף.. יאלה תהנו
וגמר חתימה טובה.

sonic15

New member
האנטד באמת יותר מתאים לא?

הוא שיר רוקיסטי כזה לא?

למעלה