שבועי

../images/Emo133.gifשבועי../images/Emo133.gif

אם זה בסדר מצדכם אני רוצה לפתוח פינה חמודה[= שיר שאהבתי השבוע באיידול: שיר שלא קשור לאיידול: מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: אלבום שעשה לכם את השבוע: תמונה שאהבתם השבוע: משהו טוב שהיה השבוע: משהו טוב שיהיה השבוע שבא: **לקוח מפורום עברי המגניב**

אני יתחיל...[=

שיר שאהבתי השבוע באיידול:השיר שס'אנגיה שר-אני אוהבת את השיר אבל לא איך שס'אנגיה ביצע אותו שיר שלא קשור לאיידול:בתי קפה-עברי לידר מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד:כריס
אלבום שעשה לכם את השבוע:האנשים החדשים-עברי לידר תמונה שאהבתם השבוע:----->>> משהו טוב שהיה השבוע:פגשתי חברה שלא פגשתי הרבה זמן[= משהו טוב שיהיה השבוע שבא:אני יפתר מעוד מבחן בהיסטוריה(לחשוב צד חיוב!!(=...)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif Just In Time

משעמם לי ואני לא מצליח להרדם שיר שאהבתי השבוע באיידול: חייב מהשבוע?אם כן,אז Smooth.אוהב את השיר הזה. אם לא רק מהשבוע,אז Amazed.שיר שג'וש ביצע בעונה ה-2. שיר שלא קשור לאיידול: What's Going On הכי אוהב את הביצוע של U2&Coldplay מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: הכוונה לביצוע?ג'ורדן. ומלינדה תמיד. אלבום שעשה לכם את השבוע: האוסף של דייויד בואי תמונה שאהבתם השבוע: סתם כי אני מתגעגע ;[ משהו טוב שהיה השבוע:המתכונת בספרות נדחתה משהו טוב שיהיה השבוע שבא:נחכה ונראה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifWoot

שיר שאהבתי השבוע באיידול: Maria Maria שיר שלא קשור לאיידול: Walking In Memphis מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: פיל אלבום שעשה לכם את השבוע: Joss Stone- Duets תמונה שאהבתם השבוע:
מירנדה למברט משהו טוב שהיה השבוע: השמעת בכורה של Nothing Better To Do החדש של ליאן משהו טוב שיהיה השבוע שבא: וואלה לא יודעת.. נחיה ונראה

^_^ יאללה למה לא

שיר שאהבתי השבוע באיידול: אממ השיר של ג'ורדן היה סבבה
שיר שלא קשור לאיידול: Famous In A Small Town
מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: ג'ורדן בשבילי
אלבום שעשה לכם את השבוע: Miranda Lambert- Crazy Ex Girlfriend
תמונה שאהבתם השבוע: צליל נתנה לי רעיון (לא שלא הייתי חושבת עליה לבד^_^) מירנדה למברט
משהו טוב שהיה השבוע: הקליפ החדש של מירנדה למברט ל-Famous In A Small Town
משהו טוב שיהיה השבוע שבא: תיכנס לי משכורת^_^ שופינג שופינג שופינג!!

קפיטו

New member
../images/Emo192.gifאוקיי

שיר שאהבתי השבוע באיידול: Bailamos! אני שונאת את הקטע הלטיני אבל ה"טה קיירו מי אמור" של סנג'איה היה שווה הכל
שיר שלא קשור לאיידול: החידוש המדהים של קת'רין לMe מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: היילי
תחזרי אלבום שעשה לכם את השבוע: לא היה.. תמונה שאהבתם השבוע:
משהו טוב שהיה השבוע: קת'רין נסעה לקנדה להופיע באודישנים לאיידול וסיפרה בראיון שהיא ראתה את התמונה שלה עם הראש של סנג'איה ונקרעה מזה
היא אמרה שכל שנה יש משהו שעושה את התכנית גדולה יותר, שסנג'איה הוא תופעה וגו סנג'איה משהו טוב שיהיה השבוע שבא:אני יודעת?

עונה../images/Emo26.gif

שיר שאהבתי השבוע באיידול: Turn the beat around לא בגלל הקאבר, אני פשוט אוהבת את הסגנון של גלוריה אסטפן. וגם Que hiciste נתקע לי בראש. שיר שלא קשור לאיידול: How to Save a Life - The Fray. מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: כריס ובלייק. אלבום שעשה לכם את השבוע: אין ממש. תמונה שאהבתם השבוע:
משהו טוב שהיה השבוע: שזה היה שבוע קצר! משהו טוב שיהיה השבוע שבא: הבסיס כמעט ריק, אנחנו שולטות בו מוחעחעחע.

maymayush

New member
עברי/פורום עברי../images/Emo99.gif

מעניין אם התכוונת שפורום עברי מגניב או שעברי עצמו מגניב
שיר שאהבתי השבוע באיידול: בלייק כמובן, עם השיר הלטיני... ברח לי השם. שיר שלא קשור לאיידול: אממ... יזהר אשדות, "בכל פעם שאני מתאהב". מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: בלי בלייק? (
) אז שיהיה כריס. אלבום שעשה לכם את השבוע: מוניקה סקס- פצעים ונשיקות (מקווה שלא התבלבלתי בשם). תמונה שאהבתם השבוע: - משהו טוב שהיה השבוע: אני איאלץ לבחור בשביתה, כיוון שהשבוע הזה היה ממש דפוק. ואם נהיה יותר ספצפיים, שישנתי אצל בת דודה שלי בשביתה. משהו טוב שיהיה השבוע שבא: שביתה. אין לי שמץ מה עוד... נראה מה יגיע. לא ידוע לי מראש על עוד משהו.

TamirKC

New member
../images/Emo191.gifבא לי לצרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח;-;-;

שיר שאהבתי השבוע באיידול
אווו אני חורש על Chris Richardson - Smooth
שיר שלא קשור לאיידול:
נמננמ אין ממשXD חרשתי על הגרסאות אולפן שלהם, מושלמים. אה רגע, בעצם יש, Kelly Clarkson - Never Again מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד:
כריס, הקול שלו נשמע הרבה יותר טוב בגרסאו אולפן. אלבום שעשה לכם את השבוע:
איןS: תמונה שאהבתם השבוע:
משהו טוב שהיה השבוע:
אין ממש. כול השבוע הייתי בדיכאון, יום שישי בכלל לא אכלתי. ביום שבת אכלתי רק פירכיות S: משהו טוב שיהיה השבוע שבא:
אמריקן איידול

ranit619m

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר שאהבתי השבוע באיידול :Bailamos חולה על אנריקה אגליסיאס(איך שלא רושמים את השם משפחה הדבילי הזה) אבל חולה עליו מואה ועל השירים שלו שיר שלא קשור לאיידול: The reason - Hoobastank עצוב ויפה
וגם Hinder - Lips Of An Angel אוהבת את השיר מתמודד שאהבתי השבוע במיוחד: כרגיל כריס למרות שבלייק היה טוב מאוד אבל כריס
אלבום שעשה לכם את השבוע: אמ.. לא יודעת לא ממש עולה לי תמונה שאהבתם השבוע:http://www.frontrowking.com/concerts/justin%20timberlake/justin39.jpg משהו טוב שהיה השבוע: קיבלתי 100 במתמטיקה אני גאה בעצמי השנה לא היה לי מאה אחד רק קרובים אז קבילתי במתמטיקה ועוד זה מקצוע שאני לא הכי אוהבת אבל מה אני טובה בזה חחחח משהו טוב שיהיה השבוע שבא: אמ.. לא שאני חרשנית או משהו כזה אבל אני ממש מחכה למבחנים בערבית בתנ"ך ובספרות כי התכוננתי על זה המון אני מקווה ציונים טובים

למעלה