סופ"ש

../images/Emo133.gif סופ"ש ../images/Emo133.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:

הסיכום המשעמם שלי

משהו טוב שקרה לי השבוע: חופש..., סיימתי לקרוא את "כל החיים לפניו". משהו רע שקרה לי השבוע: כל מיני דברים שלא בא לי לפרט עליהם. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שלישי, שני. היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: רביעי. אמן/אמנית/להקת השבוע: לא ממש שמעתי מוזיקה השבוע. שיר השבוע: ^ מאכל השבוע: דברים כשרים
תמונת השבוע: / ציטוט השבוע: / פאדיחת השבוע: / קנית השבוע: משחק של הוקי אוויר במשחקייה כזאת
בן אדם שעשה לי את השבוע: / משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: כלום. לא מצפה לשבוע הבא. יש לי הרגשה שהוא יהיה רע. ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: לא משהו.

טרילילי../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: ממ היו הרבה!
היה שבוע ממש אחלה. משהו רע שקרה לי השבוע: לא זוכרת ככ. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שני, חמישי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: רביעי/שלישי אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: זה כל הקסם- אורלי פרל ונמרוד לב מאכל השבוע: שניצל זה הדבר היחיד שאכלתי כל השבוע
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: מכנס בן אדם שעשה לי את השבוע: חברה
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: הממ יומולדת:) ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: אחלה!

abs7

New member
../images/Emo101.gifזה היה שבוע שכולו קורס מד"א!../images/Emo101.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי ציון בין הטובים ב"מבחן טילים" במד"א. משהו רע שקרה לי השבוע: לא הלך לי טוב בהחייאת מכשירים... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום א' היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: יום רביעי אמן/אמנית/להקת השבוע: למי היה זמן לשמוע מוזיקה? שיר השבוע: ראה שורה למעלה. מאכל השבוע: בורגראנץ' ציטוט השבוע: "באתי, ראית את הפרמדיקים ונשארתי".. או "די עם הוויכוחי עדות האלה לפני שאנשים יתחילו לזרוק פה חריימה וקניידלך אחד על השני" "ראיתי אישה שהתפוצץ לה השד... זה היה מגניב" חחח ואיי יש עוד מלא אנחנו מכינים חולצת קורס מכל המשפטים האלה... פאדיחת השבוע: המשפט בציטוט הראשון... זו באמת לא הייתה הכוונה ! קנית השבוע: מדים של מד"א.. הם יגיעו אלי במידה ואני יעבור את המבחן הסופי. בן אדם שעשה לי את השבוע: ג' משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לעבור אותו- זו הציפיה. ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: שבוע מ-ט-ו-ר-ף!

שבוע עמוס בכל טוב../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: הייתי אצל דוד שלי! משהו רע שקרה לי השבוע: חםםםם היום הכי טוב שהיה לי השבוע: כל יום שהייתי בים היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: שני וחמישי - תגבורים במתמטיקה אמן/אמנית/להקת השבוע: פינק פלויד שיר השבוע: אהוד בנאי - הגיטרה (עבודה עברית) מאכל השבוע: לא הפסקתי לטחון
אני מניחה ש... אורז וירקות. הישרדות ממש בלי פחמימות..
תמונת השבוע: צילמתי בטיול בפסח ^_^ ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: לא בכושר על הגיטרה, לעזאזל
קנית השבוע: קיבלתי את הסימולטור שרציתי לפסח!
בן אדם שעשה לי את השבוע: המשפחה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לגמור עם המתכונת, ואולי ללכת לים בחופש שלפני ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: עמוס ומטורף

למעלה