סופ"שארון! D:

../images/Emo133.gifסופ"שארון! D:

שמתם לב שהיום בשעה 12:34:56 יצא עם התאריך 1-2-3-4-5-6-7-8-9? D:::: (כי היום ה7.8.09) שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: (קישור למדגישארון בסוף ההודעה) סיכום שבועי! ^^
עשרת הפורומים המועדפים עלינו נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית לינקין פארק חתולים מטאליקה פמיניזם מיי כמיקל רומנס כריסטינה אגילרה טורי איימוס איזה שינוי מהשבועות הקודמים :0 ולמען האמת זה שינוי גם מאתמול או שלשום כשהסתכלתי.
עשרת הפעילים השבוע (מספר ההודעות הוא בחודש האחרון) (22) CoralP (24) It Snow In Hell (25) Endogenisis (27) feel the revenge (29) Amir Noy (38) Ice Queen 7 (39) bachner1 (48) yael627 (78) Brombit (138) אטומיק בייגל זה בהחלט שיפור ביחס לשבועות האחרונים! D:
דברים מעניינים שקרו השבוע התפקדות חודש אוגוסט דילן הצטרף לפורום מה שהיה קרוב ל"דיון סוער" בנושא האלבום הטוב ביותר של ווית'ין, אנטר - מדהים או מזעזע? ו-TD - בזבוז של פלסטיק או הוצאה לגיטימית לחלוטין?
(סתם
) וכנראה אפתח היום עוד שרשור למילון המונחים. היכונו נפשית.
סופ"שארון קסום שיהיה!

yael627

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo205.gif../images/Emo118.gif../images/Emo119.gif

אף פעם לא שמתי לב לאייקונים האלה
שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere - מזכיר לי את רון ארד :{ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - The Kinslayer Tristania - A Sequel of Decay אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Crimson Tide/Deep Blue Sea ועד שסיימתי גם Nightwish- Deep Silent Complete דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: התחלתי פסיכו... סבל עטוף בכריכה ירוקה
אהה וגם נמסתי מהחום :{ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתחילה העונה השנייה של True blood
אתר השבוע: - מאכל השבוע: טובלרון
זה אחד השוקולדים הגאוניים... ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: באפיייייייי
, ואן הלסינג (הלבוש שלה ממש מגניב
) ציטוט השבוע: - שיחה ביני לבין אח שלי: אני: "איזה קרציה..." תומר: "כן.... פעם ראשונה את צודקת..." אני: "דיברתי עלייך..." - חברה: "את יודעת שהוא תתרן פה..." אני: "מה?!" חברה: "נו... חסר חוש טעם..." תמונת השבוע: - סופ"ש קריר לכולנו

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo195.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jullian
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין לי כוח לפרט...
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: Gotta Be Somebody - Nickleback. עד לא מזמן הרינגטון שלי ועכשיו סתם שיר מאוס שאין לי כוח להעביר.
דבר טוב שקרה השבוע: שחזרתי הביתה אחרי שבועיים של קריעתחת :X דבר רע שקרה השבוע: שהוא ^ עבר לאט כמו החיים ושטחנו לי את הצורה בכל צורה אפשרית... והמפקד שלי, שמצליחה להטריף אותי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממ, הייתי אומרת יומהולדת.. [אני מהאנשים שנורא קשורים לזה, נו!
] אבל מאחר ואני כנראה בבסיס.. אז אני לא יודעת..
אתר השבוע: פייסבוק.
מאכל השבוע: קוסקוס צבאי
ספר השבוע: התחלתי את האי של סופיה.. אבל כל פעם שיש לי כמה דקות פנויות אני פשוט מעדיפה לישון בהן.. סרט/סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: כלמיני, חחחח.. קשה להסביר אותם. תמונת השבוע: -
אין כמו הבית.

../images/Emo146.gif

מה את/ה שומע/ת עכשיו: Heart Shaped Box - Evanescence
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשון נייטוויש ירושלמי, ואמג שכחתי מזה לגמרי! :0 יצא באפי חדש D::::: מעניין אם הוא כבר זמין. והזמנו טיסה לפראג D::::: והקקטוסיה שלי מגדלת עוד פרח, כשהאחרון נבל רק לא מזמן, ויש עוד שני ניצנים בהיכון שיצמחו בטח אחרי הניצן הנוכחי.
דבר רע שקרה השבוע: חם :{
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פראג!! ראשון-רביעי
אתר השבוע: 50 חיות שהן תוצאות מחרידות או משעשעות של אבולוציה XD יש שם דברים ממש מלחיצים, אז תיזהרו
http://www.jamesgunn.com/2009/07/02/evolution-fucked-your-shit-up-the-worlds-50-freakiest-animals/
מאכל השבוע: אלפחורס
והיום אמא שלי קנתה עוד הרבה!
ספר השבוע: התחלתי את הכלב היהודי/אשר קרביץ (עוד לא סיימתי בכלל את הספר שהתחלתי לפני מיליון ואני קוראת פעם ב4000, אני פשוט צריכה לקרוא ספר שואתי ולעשות עליו עבודה עד ה30.8 לפולין)
סרט/סדרת השבוע: האוס, או.סי, טופ מודל, בנות גילמור
ציטוט השבוע: חוששתני שאין לי
הודגש באמצעות מדגישארון

Brombit

New member
מה, החיות האלה ממש חמודות P: ../images/Emo115.gif

לפני שראיתי חשבתי שזה הכלאות דמיוניות בפוטושופ

את רצינית? רובן מחרידות!

מכוערות, מגעילות ומלחיצות ונראות כמו חייזר או סתם מוטציה ולא זן אמיתי. יש גם דברים חמודים אבל לא הרבה.

CoralP

New member
../images/Emo45.gifXDDDDDDDD../images/Emo203.gif

יש שמה דברים מחרידים בטירוף הצפרדע השקופה הייתה מגניבה ד'ו~

bachner1

New member
איזה חיות מצחיקות ../images/Emo6.gif

נראה לי האחד הכי מצחיק זה הקוף עם האף הגדול

bachner1

New member
../images/Emo179.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין כ"כ... אבל נגיד שאוברקאם. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כרגיל הרבה מהאלבום החדש של גרין דיי, וגם- Yesterday של הביטלס (אפילו שאין לי אותו), כי הוא הסתובב לי בראש אתמול אחרי ששמענו מישהו מנגן את זה במפגש הירושלמי
אלבום השבוע: 21st Century Breakdown- Green Day מה את/ה שומע/ת עכשיו: Bittersweet-WT, והתחלף לTell Me Baby-RHCP. דבר טוב שקרה השבוע: השגתי אישור להפלגה, טיול מוצלח עם חברים, מפגש ירושלמי, סרט אתמול. דבר רע שקרה השבוע: המשך אי הוודאות בנוגע לתפקיד שלי כשאחזור לצבא. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הפלגה, דהה :))) אתר השבוע: Travian מאכל השבוע: חומוס ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: סדרה- Hells Kitchen. סרט- Up, ראיתי אותו אתמול והוא פשוט אדיר! ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

הא גם אתה בטרוויאן?

נרשמתי לזה לפני כמה ימים רק כי זה נתן די הרבה כסףוירטואלי באיזה אתר שאפשר לתרום דרכו (את הכסף הוירטואלי הזה) לכל מיני דברים. זה משחק די מעצבן, הכל שם לוקח מלא זמן.

bachner1

New member
זה לא משחק שמסיימים איתו אחרי כמה שעות...

זה משחק למי שלא נמצא יותר מדי במחשב, אבל נמצא כל יום. אז פשוט נכנסים פעם/כמה פעמים ביום לכמה דקות. P:

כן אבל זה לוקח המון זמן להגיע לאנשהו :{

והכל תמיד דורש המון טיט אז תמיד יש לי הכי מעט טיט וזה מעצבן
(אוי, טראגי XD)

bachner1

New member
אז תבני יותר טיט מהשאר ../images/Emo6.gif

אבל כן זה לוקח הרבה זמן...

בימים שלא הייתי פה התקיפו אותי בטירוף

כשלא היו לי בכלל כוחות, ודי גמרו לי את המשאבים אז פשוט מחקתי את החשבון. XD

bachner1

New member
אני שמתי שומרי חשבון כשלא הייתי ../images/Emo3.gif

2 אנשים שהגדרתי שהם יכולים להיכנס לי לחשבון והם שמרו עליי והתקדמו :)

bachner1

New member
אכן ../images/Emo9.gif ראי חפירונת בפורום נייטוויש ../images/Emo3.gif

Brombit

New member
אני, בטח שאני ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: none שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sonata Arctica - Don't Say a Word וזהו מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: אהובי לא התייחס אלי ואני לא אליו... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כמו תמיד, לדבר
אתר השבוע: תפוז, DA מאכל השבוע: עגבניות חריפות לא משהו, פלאפל, קוסקוס, קציצות צמחוניות שהפעם יצאו טוב סרט/סדרת השבוע: רמזור
ציטוט השבוע: משיר שציטטתי ממנו כבר, אבל השבוע נכפה עלי לשמוע אותו שוב ~ "עדיף לרוץ לאש, לדרוש לא לבקש, ממה את מפחדת? ~ ...הביאי את היום ~ יוצא שאת תמיד שותקת אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל" - תודה שאתה מגלה לי
תמונת השבוע: אין לי

למעלה