PopPy

New member
חיחי..

לימור: שולתת! שמעון: זעיר שוקי: מתוק העונה החמישית: קצרה מדי, ופחות טובה מהקודמות סיגלית: שטיח אורנה בנאי: מוכשרת, מדהימה, נחמדה, מצחיקה. ארז טל: ערוץ 10 יוסי: שיער
השומרים: אנשים מרושעים שכל מטרתם בחיים היא להפחיד אנשים תמימים מלכה חיה שיר: אימא'לה מיקי גבע: גדול מה קשור: לא מצחיקים ולא קשורים רהב: מתוקה רק בישראל יורדת מהמסך:
אלינור: הילדה והעט

עמיתוש

New member
סבבה ../images/Emo13.gif חחח זוכרים מפגש ראשון?

הממ. לימור - פרחה בצורה מוגזמת שמייצגת חלק לא קטן מארצנו.
שמעון - חננה. הממ יש משהו יותר מזה?
שוקי - עכברוש קטן. אבל גם חמוד
. העונה החמישית - יותר מדי קצרה, קצת פחות טובה מהאחרות - אבל עדיין מצחיקה כתמיד. סיגלית - אהבתי אותה מאוד מאוד מאוד. אני רוצה קאמבק!
. אורנה בנאי - אישה מדהימה. נקודה.
ארז טל - מצחיק ונחמד, אבל לא כמו אורנה
. יוסי (מנהל במה) - תמונות. חחח.
השומרים בתכנית - חלקם שמנים, חלקם מכוערים, וחלקם - נאצים. (חחח אבי, ריממבר?
) מלכה חיה שיר - רטט בפלאפון
. מיקי גבע - "אני יכול לנסות". מה קשור - באמת לא קשורים לשום דבר. וחבל שכך.
רהב - קטנה וח-מ-ו-ד-ה.
רק בישראל יורדת מהמסך - הממ, מזכיר לי את יום האבל שאני הולך לפתוח.
אלינור - האלילה שליייי!
.

עמית, עמית, עמית... ../images/Emo16.gif

עשית טעות גדולה. להזכירך, ארז טל קורא את הפורום, להגיד שהוא לא כמו אורנה זה לא טוב. לא- טוב.
ניר עם ג'ט-ל(א)ג שגילה שהלוח אם שלו לא תומך במעבד חדש יותר, ולכן יהיה צריך להחליף לוח אם.

elinorikbalik

New member
אבל עמית צודק

אבל הוא צודק בקשר לארז כי מי שבורח ( מה זה בורח בחיים לא ראיתי אותו רץ ככה ) מכמה בנות שרצו לצלם אותו בתחפושת של דליה איציק! ארז אנחנו עוד ננקום! הודעה לכל הפורום! תחכו לראות מה אנחנו נעשה בתוכנית האחרונה 10.4 אז ממש תתפוצצו מצחוק!

../images/Emo95.gif

לימור - היפראקטיבית
שמעון -
שוקי - כלב נובח לא נושך?! פחע!
העונה החמישית - בסדר, אבל אחרונה...
סיגלית - שחורה ונעדרת..(לא שגיאת כתיב)
אורנה בנאי - מורדת (כמו שהשוו אותה למריצה (לא החפץ!) במעריב לנוער)
ארז טל - המוזה שלי (?)
יוסי (מנהל הבמה) - נחמד
השומרים בתוכנית - רשעים...אבל ראיתי אחד שהוא רשע אבל אחרי התוכנית הוא היה נחמד
מלכה חיה שיר - רוטטת
מיקי גבע - מצחיק אבל יודע לעצבן
מה קשור - התשובה בגוף השאלה...
רהב - חמודה אבל ההצלחה עלתה לה לראש..
רק בישראל יורדת מהמסך - יום אבל לאומי
ואלינור - דני דין הישראלית.

LoLo16

New member
שלי../images/Emo70.gif

לימור- אלילה, מלכה, מדהימה, טעם מצויין בבגדים
(אופנת ג'יזל, נו ודאי) שמעון- חננה זעיר "של תחתוניך מעל רגליך" שוקי- נייקי...
הכלב היפה בעולם העונה החמישית- נהיית טובה מתכנית לתכנית סיגלית- מקסימה, שחורה, יפה, ולפי מה שראיתי- מאוד חברותית אורנה בנאי- אלילה, מלכה, מדהימה, שחקנית מצויינת, מצחיקה בטירוף. ארז טל-
אליל... גאון טלוויזיה, לפי מה שהספקתי לראות (לא הרבה..)- אחד מהאנשים הכי נחמדים בבידור הישראלי יוסי- איזה חתיייייך
השומרים בתכנית-
כל מי שמסוגל לנזוף במיכל הוא אינו בנאדם
מלכה חיה שיר- מלכה מיקי גבע- מלך מה קשור- לא קשורים...
רהב- לא זוכרת.... רק בישראל יורדת מהמסך-
אלינור- "אלינור?" *כל הקהל מסתובב* "אלינור??"

Snitch

New member
../images/Emo9.gif

לימור- פרחה
שמעון- חננה (..)
שוקי- מיץ תפוזים
העונה החמישית- מכושפות (כי זה על אותה שעה
)
סיגלית- הממ.. שום דבר מיוחד לא עולה לי לראש מ"סיגלית"..
אורנה בנאי- מצחיקה
ארז טל- מבריק
יוסי- מנהל הבמה (
)
השומרים בתוכנית- גנגסטרים
מיקי גבע- שר המשפטים
מה קשור- מעצבנים ובאמת לא קשורים
רהב- חמודההה!
רק בישראל יורדת מהמסך- אוף.
אלינור- אה.. חברת פורום?
(ולא לצחוק עלי.. זה מה שעולה לי לראש
)

adis90

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gifמגנייב../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

לימור-כן,כן,התחפשתי לזה.. שמעון-עוןעוןעון חנננננה
שוקי-ג'ינג'י מאמי! העונה החמישית-של קטנטנות או של רב"י
סיגלית-חמווווווווווודה
אורנה בנאי-לימור הגדוווווווולה!!! ארז טל-ערב טל! יוסי (מנהל הבמה
)-יאללה! למחוא כפיים
השומרים בתוכנית-אימל'ה
מלכה חיה שיר-
מיקי גבע-גבעות והרים (סתם
) אני יכול לנסוווווות
מה קשור-לכו לעזעעעע
רהב-על הקו
רק בישראל יורדת מהמסך-על תגידו את זה
אפילו לא בצחוק
אלינור-היי

הם.....

לימור-מדמיינת את לימור שמעון-מדמיינת את שמעון שוקי-מדמיינת את שוקי העונה ה5-מדמיינת 5 סיגלית-פרח אורנה בנאי-את הפרק שמגלים שיש עוד אורנה בנאי אחת.... ארז טל-הכספת יוסי-משה(אין לי מושג מיזה משה פשוט קפץ לי השם לראש...) השומרים-רוסיה(
) מיקי גבע-שירותים... מה קשור-מה ריחואנה רהב-את הפרק שהיא אומרת שהיא טייסת מזל"ט רק בישראל יורדת מהמסך-:( אלינור-הא???

אפשר גם ???

טוב אז ככה........ לימור - פרחה שעירה ומעצבנת, המעוות ת'שפה הישראלית שמעון - חננה בריבוע!! שוקי - אוגר העונה החמישית - והאחרונה... סיגלית - מאמי! אורנה בנאי - איזה גדולה, מדהימה ומצחיקהההההה! ארז טל - בחור חמדמד המגיש את "הכספת". יוסי (מנהל הבמה) - חמוד! השומרים בתוכנית - מניאקים! מלכה חיה שיר - A walking JOKE!!! מיקי גבע - כבוד השר! ("אני יכול לנסות") מה קשור - חרא שלישיה! רהב- ח-מ-ו-ד-ה !!!!!!!!! רק בישראל יורדת מהמסך - *פרצוף עצוב* ואלינור (כן מה עולה לכם לראש כשאתם שומעים עלי) - ילדה "קצת" אובססיבית... זהו! תודה היה נחמד

love amor

New member
../images/Emo6.gif

לימור -לימור שמעון-חננה שוקי-עכברוש העונה החמישית-נגמר רק בישראל!!! )): סיגלית-איזה חמודה! אורנה בנאי-כנ"ל ארז טל-שוב:חננה יוסי (מנהל הבמה) -מי זה? השומרים בתוכנית-לא מכירה אותם... מלכה חיה שיר -
מיקי גבע- אני יכול לנסות... מה קשור- משעממים רהב- איזה ממי! רק בישראל יורדת מהמסך-
ואלינור (כן מה עולה לכם לראש כשאתם שומעים עלי)-אממממ....לא יודעת

אפשר גם ???

טוב אז ככה........ לימור - פרחה שעירה ומעצבנת, המעוות ת'שפה הישראלית שמעון - חננה בריבוע!! שוקי - אוגר העונה החמישית - והאחרונה... סיגלית - מאמי! אורנה בנאי - איזה גדולה, מדהימה ומצחיקהההההה! ארז טל - בחור חמדמד המגיש את "הכספת". יוסי (מנהל הבמה) - חמוד! השומרים בתוכנית - מניאקים! מלכה חיה שיר - A walking JOKE!!! מיקי גבע - כבוד השר! ("אני יכול לנסות") מה קשור - חרא שלישיה! רהב- ח-מ-ו-ד-ה !!!!!!!!! רק בישראל יורדת מהמסך - *פרצוף עצוב* ואלינור (כן מה עולה לכם לראש כשאתם שומעים עלי) -עט מחשמל או ילדה "קצת" אובססיבית... זהו! תודה היה נחמד

Princess Aya

New member
גם אני עשיתי!

לימור- שמלות עם נצנצים שמעון- חננה שוקי- עכברוש ג'ינג'י העונה החמישית- העונה החמישית של רב"י (איזה תיחכום) סיגלית- שחור כהה אורנה בנאי- בדרנית מצליחה ארז טל- זה משינקין יוסי- נו.. זה.. השומרים בתוכנית- אנחנו לא מחבלים מלכה חיה שיר- על רטט מיקי גבע- אני יכול לנסות מה קשור- מעצבנים ובאמת לא קשורים
רהב- איזה מותקית! רב"י יודרת מהמסך- אני מתאבדת! לא!!! אלינור- לא ממש מכירה

like daa

New member
יייא! גם אני רוצה!!../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

לימור
- מעוותת שמות של כל מה שזז (וגם לא זז) לשמות יותר יפים...
שמעון
- חננה חמוד שמנסה נואשות להתשתלט על לימור...
שוקי
- פסיכופט שתיין
העונה החמישית
- העונה האחרונה, ומכאן נובע ש... אני אתגעגע!!!
סיגלית
- כלבה מקסימה עם טקט ונימוסים...
אורנה בנאי
- הבנאדם הכי מדהים בעולם!
ארז טל
- בנאדם חמוד וחביב, וגם גאון טלויזיה...
יוסי
- בנאדם נחמד ביותר, שאמר לי ולאלינה בתוכנית האחרונה "אין לכם בית?!"
השומרים בתוכנית
- איציק נחמד בטירוף!
שמיר מפחיד בטירוף!
מלכה חיה שיר
- לא שפויה שמפחידה את אורנה!
מיקי גבע
- אוהב לרדת על אנשים עם כובע
מה קשור
- נמאס...
רהב
- חמודה. יש לה עתיד גדול בטלויזיה.
רק בישראל יורדת מהמסך
- יום אבל בינלאומי
אני אוהבת כאלה דברים

אחלה רעיון!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo117.gif

לימור - איזה ח-ת-י-י-י-י-י-י-ך!! שמעון - חננה!! שוקי - הו לט דה דוגס אאוט!? הו הו הו הו!? העונה החמישית - השבט... (עזבו אתם לא תבינו...) סיגלית - ורודית \ צהובית \ כתומית וכו'... אורנה בנאי - לימור ארז טל - שמעון החננה יוסי (מנהל הבמה) - לא מכירה השומרים בתוכנית - חוליגנים (לפי הסיפורים שלכם...) מלכה חיה שיר - באמת שאין לי מושג מי זאת!! מיקי גבע - אני יכול לנסות!! מה קשור - צחוקים דאחקות שיגועים !! לא!! רהב - מאמי!! רב"י יורדת מהמסך -
אלינור - מה המצב?!

למעלה