• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
../images/Emo132.gif

אני רוצה מאוד להתקבל (בעזרת ה´) לעתודה- רפואת חרום, או קד"צ פאראמדיקים. מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? למי אני אמור להגיד שאני רוצה?למי אני אמור לנדנד? קצת על עצמי: עוד מעט בן 17, עוד לא הייתי בצו ראשון. תודה לכל העונים :)

יעליס

New member
לא יפה לענות לו ככה...

הילד רוצה תשובה, למה ללגלג? תראה, אני מאוד מקווה קודם כל שה´ יהי בעזרך (וגם בעזרת כולנו) ואני אכן חושבת שיש לו חלק בהתקבלותך, אבל החלק הגדול ביותר הוא חלקך בעניין. לך לצו ראשון, יקבעו לך קב"א ודפ"ר (קבוצת איכות ודרגה פסיכוטכנית ראשונית- מה שקובעים המבחנים שתעבור) וכן פרופיל (בדר"כ על סמך המצב הרפואי שלך). לגבי עתודה ברפואת חירום, קודם כל, לאחר שיקבעו הנתונים שלך מהלשכת גיוס יקבע אם אתה מתאים לעתודה בכלל, ואז אם תמצא מתאים תשלח אליך חוברת של העתודה ובה כל המקצועות אליהם אתה יכול להגיש מועמדות בעתודה. תתבקש למלא טפסים ולחכות שמדור עתודה ייצור איתך קשר. אתה תצטרך פסיכומטרי (אני ממליצה לעשות בחופש שבין י"א לי"ב- אל תעשה את הטעות שלי- לעשות פסיכומטרי באמצע י"ב זה ממש לא לעניין). תשקיע בבגרויות ויהיה טוב. (אגב, אתה יודע שמדובר בלימודים של תואר ראשון- שלוש שנים?) בקשר לקד"צ פרמדיקים: אני יודעת שאצל בנות, למשל, כדי לקבל זימון לקד"צ פרמדיקים צריך לכתוב ללשכת גיוס שאתה מוותר על כל זימון לקד"צ אחר ומעוניין לקבל זימון רק לפרמדיקים (אבל אני ממש לא בטוחה בזה, אז תיקח את זה בערבון מוגבל). אני מאמינה שב"ה אם תעשה את כל אלה, הכל יהיה בסדר. וגם אם לא- הכל לטובה! שיהיה בהצלחה, יעליס.

nsr

New member
../images/Emo132.gif

יעליס תודה רבה :) וישו........קפוץ לי
שיהיה לכם המשך יום נעים

למעלה