shush63

New member
../images/Emo132.gif

המ.. אני לא יודעת אם ככה אני אמורה לעשות את זה אבל לא משנה, בכל מקרה, רציתי לדעת מה דעתכם על קורטני לאב?

שורטייי

New member
מממ

לא מכירה אותה אישית ולא יודעת עליה הרבה, אבל בתור זמרת אני ממש אוהבת אותה ואת הקול שלה :)

shush63

New member
מישהו פה..

מישהו פה חושב שהיא רצחה אותו? [סלאש שכרה מישהו שירצח אותו] או בכלל, שהוא מת בדרך אחרת מיריה בעצמו?

new born1

New member
האמת שבתור זמרת היא אחלה

בתור אישיות אני שונא אותה..

shush63

New member
חח אבל..

למה אתה שונא אותה? בהקשר לקורט? ולא אמרת מה אתה חושב על המוות של קורט.. כן אני יודעת שאני קרצייה, אבל אני רק מנסה להפעיל את הפורום D:

שורטייי

New member
אני חושבת שזה נושא שאמרו שלא לפתוח עליו דיון

כי בתכלס זה סתם דעות ואין הוכחות, אבל אני חושבת שקורטני קשורה לרצח איכשהו ,לא נראלי שהיא עשתה את זה / שכרה מישו.... היא פשוט ידעה שמשו כזה הולך לקרות זה היה דיי צפוי...והיא לא עשתה כלום נגד..

MilkShack

New member
קורטני לאב!

בתור זמרת אני חושב שהיא ממש תותחית.. בכלל בתחילת הניינטיז היא והול היו מהלהקות שהביאו את הסצנה של הגראנג' ומרכז וכל זה... כאילו, בעקבות נירוונה כמובן.. בתור אישיות אני לא מת עלייה. ממ הסיבה העיקרית לכך זה שהיא מכרה חלק גדול מהזכויות שלה על השירים של נירוונה לחברה שמכניסה אותם לפרסומות וכו' וכאלה חארטות... קיצר **נה ! :]

Pickle Weasle

New member
אני חולה עלייה

סלבריטי סקין שיר מעולההה היא נראית לי בנאדם באמת די דפוק אבל אני לא קשה לי לחשוב עליה כעל מצחיקה ואחלה של בחורה לא יודע מה נכון ומה לא... בכל אופן יש תמיד מן טינה כלפיה לא יודע למה לא מונע ממני לשמו שירים שלה ושל הול בכל אופן

למעלה