סיכום :)

../images/Emo132.gif../images/Emo132.gifסיכום :)

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע של אומן אחר:
דיסק שבועי:
אפרופרו דיסק,רכשתם כבר את 'אני וכל המחשבות?'
חוויה טובה וכיפיייתת שעברתם השבוע:
חוויה מעפנה שעברתם השבוע:
SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשה לכם את השבוע:
כתבה בעיתון\מגזין (חודשי
)\טלווזיה שעשה לכם את השבוע:
ציטוט:
מאכל שבועי:
תוכניות לשבוע הבא:

'רק בשביל לקבל חיבוק..'

שיר השבוע של נועם: אם הייתי, סיפור אהבה, אל תבואי אליי.. שיר השבוע של אומן אחר: תאילנד-מרסדס בנד, בתי קפה-עברי לידר, מלא איגי וקסמן, מלא אביב גפן, מלא אלאניס מוריסט, מלאמלא ניל יאנג
ועוד... דיסק שבועי: מגדל הפזמון-שלומי שבן, זמן קסם-יזהר אשדות, ניל יאנג אלבום זהב, אני וכל המחשבות-נועם פנחסוב. כולם פשוט מדהימים
אפרופו דיסק,רכשתם כבר את 'אני וכל המחשבות'? כן, רכשתי אותו אתמול בבוקר
! חוויה טובה וכיפיייתת שעברתם השבוע: כל הפגישות עם הקורס, זמן איכות עם המשפחה [אחותי בעיקר], לפגוש את ענברי מיכלי ושיר במרכז
, דברים שעושים לי פרפרים בבטן
חוויה מעפנה שעברתם השבוע: כל הריבים המיותרים. SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשה לכם את השבוע: ההודעה של דורצ'ו כמובן. אין ספק. פףףףףף
כתבה בעיתון\מגזין (חודשי)\טלווזיה שעשה לכם את השבוע: כל מיני 'ראש1' שקראתי אצל ענברי חח D: ציטוט: 'שמש במרום, שקט ושלווה, אהבה וחום, חום ואהבה.. בלי לומר שלום, בלי לתת חיבוק, כמו שזה היה ככה בדיוק!' ועוד כל מיני ציטוטים רק של הקורס
בן אדם שעשה לכם את השבוע: דודו, דן, דניס, דורצ'ו, ענברי, שיר, מיכלי, שי, בר.. ו.. זהו. מאכל שבועי: ארוחת בוקר הכי טובה בארץ בירושלים עם אחותי, ממליצה!! לכו ל'קדוש' במרכז העיר! תוכניות לשבוע הבא: מחר הופעה של נועמיקו בחיפה, ואז מיום ראשון אני מתחילה לקרוע את התחת בעתלית! וויש מי לאק
תמונה: עם החולצת קורס המושלמת שלנו.

inbarIL

New member
"האלו של הבנות 14 זה הכי מצחיק!!"

אני פשוט חולה עלייך!!!!!!!

inbarIL

New member
"את יודעת שכדורי שוקולד- לא מבשלים!!!!!!!!!!"

שיר השבוע של נועם: "אם הייתי"- דפנטלי.
שיר השבוע של אומן אחר:Heartless, Appologize, Ain't no sunshine- בביצועים של קריס אלן המושלמי בעליל
וגם "שמור על האמונה"/שי גבסו והמראות.
דיסק שבועי:אני וכל המחשבות/נועם. קרוואן/שי גבסו והמראות. אפרופרו דיסק,רכשתם כבר את 'אני וכל המחשבות?' כן
חוויה טובה וכיפיייתת שעברתם השבוע: מיכלי באה אליי
, הילי ישנה אצלי!!
.. והליכה מדהימה של איזה שעה בת"א לבד באיזה ערב אחד. עשה לי את השבוע. חוויה מעפנה שעברתם השבוע:תורים לכל מיני שטויות, הרבה לימודים.. ועוד כמה דברים אחרים.. SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשה לכם את השבוע:סמס מהילי, טלפון מלירון, ושיחות כאלו ואחרות עם גילי..
כתבה בעיתון\מגזין (חודשי)\טלווזיה שעשה לכם את השבוע:חחחח כל השטויות בראש1 עם הילי..
וכתבה בחדשות שממש ריגשה אותי.. ציטוט:"OMG! שניכם אמרתם את זה באותו זמן!! יואו אתם כאלה מתאימים" +כל השטוית המצחיקות של מגמת תאטרון המלכים.. :) מאכל שבועי:שניצל תוכניות לשבוע הבא:מבחנים בהיסטוריה ואזרחות, חודש חדש, ובארבי! וואו! כמה חיכיתי לזה..

בר דותן

New member
אלפי אנשים צעקו ביחד את שמי ובא לי למות.

שיר השבוע של נועם: בורח שיר השבוע של אומן אחר: 1000 peppol או איך שלא כותבים קיצור אלפי אנשים בלאקפילד דיסק שבועי: בלאקפילד 2 אפרופרו דיסק,רכשתם כבר את 'אני וכל המחשבות?' : הטאוור רקורדס ברוטשילד הזימנו לי צריך להגיע השבוע .. חוויה טובה וכיפיייתת שעברתם השבוע:שומדבר.. חוויה מעפנה שעברתם השבוע:חחח צפילתי באח הגדול .. נחשב ? XD? SMS\\שיחת טלפון\\הודעה במסנג'ר שעשה לכם את השבוע: "המוצר שהזמנתה באייבורי הגיע הזמנה מס.. '... בלע בלע בלע " כתבה בעיתון\\מגזין (חודשי)\\טלווזיה שעשה לכם את השבוע:מאמצים על שיחרור גלעד שליט ציטוט:גם אני התגייסתי לצבבא החברים של גלעד , ואתם ? מאכל שבועי:אין תוכניות לשבוע הבא: קודם כל סלקום לתקן את הפלאפון וההמשך לא ידוע.. , אה וכמובן במשך השבוע לקחת את הדיסק שהזמנתי ..

בוקר טוב איראן,כאן,גרים אנחנווווו

שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה,אם הייתי. שיר השבוע של אומן אחר: כל הדיסק חלולים של אביב
דיסק שבועי: כנ"ל אפרופרו דיסק,רכשתם כבר את 'אני וכל המחשבות?' בטחחחחח חוויה טובה וכיפיייתת שעברתם השבוע: וואלה עם הילי,אתמול באידאה,עברתי דירה חוויה מעפנה שעברתם השבוע: צבא :\ SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשה לכם את השבוע: מעדיפה לא לפה
כתבה בעיתון\מגזין (חודשי)\טלווזיה שעשה לכם את השבוע: ת'אמת שמרוב שיעמום בצבא קראתי את כל 'ישראלי היום'
ציטוט: חחח כל מיני אנשים מצחיקים בבסיס שצחקנו קצת על בה"ד 7. והחתיך הטממניק מהאוטובוס 'אז מה בה"ד 7,אה?' היינו אמורים ללכת ב8 'המפקד,אין לי מה לעשות פה,אולי נאי אלך עכשיו [שעה 5]' 'טוב לכי' מאכל שבועי: טוסט אתמול באידאה P: תוכניות לשבוע הבא: צה"ל,יומולדת למתן

מסכמת שבוע מזעזע

שיר השבוע של נועם: אל תבואי אלי שיר השבוע של אומן אחר: אין דיסק שבועי: UTOPIA של בלינדה... אפרופרו דיסק,רכשתם כבר את 'אני וכל המחשבות?' ב-רור חוויה טובה וכיפיייתת שעברתם השבוע: לחזור הביתה חוויה מעפנה שעברתם השבוע: כל הטירונות הנוראית הזאת... מזל ששבוע הבא זה נגמר SMS\שיחת טלפון\הודעה במסנג'ר שעשה לכם את השבוע: SMSים מחברות שקיבלתי בשעת ט"ש... זה ממש מעודד ומעלה חיוך כתבה בעיתון\מגזין (חודשי)\טלווזיה שעשה לכם את השבוע: למי היה זמן לקרוא או לראות טלוויזיה ציטוט: "30 המ"מ" - תנסו להגיד את זה מהר... זה ממש מצחיק... מאכל שבועי: בקושי אכלתי משהו בטירונות...... תוכניות לשבוע הבא: טירונות לצערי הרב והשבעה לשמחתי

למעלה