ככה זה היה נראה, אולם
ראינו את הסיטואציה ערוכה, לכי תדעי מה
באמת הלך שם.
זורנזון לא האשים את ירון אלא את ההפקה, זה שירון לקח את הדברים אישית כירידה עליו יותר מעיד על הנטייה של ירון להאשים את עצמו בכל המתרחש סביבו. גם לי נטייה כזאת, זה לא קל ומאוד מעיק אך זו נטייתי ולכן כשאיפגע מדבריך שכוונו להנהלת הפורומים זו תהיה לגמרי בעיה שלי.
טרם ירדתי לקרוא את תגובתו של אלון לטענות בנושא בשרשור שלו, אבל צרמו לי הטענות שם. כולנו בני אדם, כולנו טועים ואף אחד לא מתנהג תמיד בצורה פיירית ומושלמת. לכן הנושא מעורר בי אנטיגוניזם כעת, וכן גם אני שפטתי בזמנו. לגנות זה הולם, להתלהם... לא מדברת עליך, משתפת בהרהורים בנוגע להתרחשות ולתגובת הצופים.
זורנזון צדק בשורה התחתונה ( ניסוחו לא היה מוצלח), ירון לא היה מצחיק במשימה. תירו בי, הוא לא היה מצחיק! אלכס היה מצחיק, אור היה משעשע, זורנזון ואלון לא צלחו כי היו להם תובנות ששובשו בגלל הקשקושים באוזן. אבל שוב, ירון לא היה מצחיק, לדעתי. מסתבר גם לדעתו של זורנזון, אז מה היה עדיף - שידבר מאחורי הגב?
כמה שלא תחלקו עם זורנזון בעניין מצחיקותו של ירון, או נחלוק על ניסוחו, אני אישית תמיד אעדיף אדם שאומר לי דברים בפרצוף ולא מאחורי הגב. מכאן זה היה מעשה נבזי או ניסוח לא מוצלח? כשאנחנו רואים חוסר צדק, האם עדיף לציין זאת או להבליג? ואם לציין, ככל הנראה ללכת להפקה מאחורי גבו של ירון ולא להגיב מיידית מול פרצופו, אחרת זה נבזי? ומה אם זורנזון מתקשה להיות נחמד ולשחק פרגון שהוא לא מרגיש כי לדעתו נעשתה בחירה לא פיירית? הרי שמדובר בחסינות, זורנזון בלחץ. ירון לא מסוגל לומר "נו מה אתה רוצה ממני, לא אני החלטתי" כשירון חש שמאשימים אותו, האם זו אשמתו של זורנזון שירון לא מסוגל לומר וחש שמאשימים אותו כשמאשימים את ההפקה? שזורנזון יתעלה ויתייחס שונה כי ירון לא מסוגל - ומה אם זורנזון לא מסוגל להתעלות ולהתייחס שונה? למה לירון הזכות לא להיות מסוגל ולזורנזון לא? הנק' היא שאנחנו לא יודעים מה בדיוק גרם להתנהגות מסוימת כפי שראינו של כל אחד מהם, אז אולי כדאי שנשפוט אחרי שנשמע את כל הצדדים. היות שלא סביר שזה יקרה בזמן הקרוב, נראה שכדאי שפשוט נקבל את העובדה שאין לנו מושג מה בדיוק התרחש שם ולא לסמן חנון כזה או אחר כמגעיל. חפרתי
!