רמת הIQ

../images/Emo132.gif רמת הIQ../images/Emo132.gif

ברצוני לתת סקירה חלקית על רמת הIQ של האנשים פה ע"פ דירוג מ1-5 (1טיפש 5 חכם) גברים: no tnx: אין ספק שלצערנו מדובר במקרה קשה של IQ נמוך ביותר כמתברר אין לו גם חברים צר לי אך אנחנו כאן במרכז הערכה לא מתחשבים במצב המסכן שלך ובודקים אך ורק רמת IQ לכן הינך מקבל1 נשים : no tnx:במידה והנך אישה כי כמובן איננו יודעים מהו מינך האמיתי שוב לצערנו איננו מתחשבים במצב הנפשי העגום ובעובדת החוסר חיים שהצגת בהודעה קודמת לכן הינך מקבל 1 טוב זהו לבינתיים אולי הרשימה עוד תתעדכן ואולי לא המשך ערב נפלא

תמוני

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא גמורהההההההההההההההההההה עכשיו אני פותח שישור למי מהבלוג ירד לתת רמה ונחשי מה? את בנשים חחחח אבל אז זה אומר שאני ירדתי?! עזבי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא גמורה הרגת אותי

תמוניייייייייייייייייי

תת רמההההההההההההההההה אני תת רמההההההההההההההההה אני לא אגיב לך יותר

תמוני

New member
היייייייייי :(

אחרי הכל פתחת שירשור לנושא.... וזה התחיל בעקבות מישהו שהוא תת רמה.. ואם את הולכת העקבותיו??? טובבבב דייי מוטי שתוקקקק אמרת מספיקק ששששששששש

יNOT

New member
אחלה שרשור

נכנסתי בגלל הכותרת, חשבתי זה משהוא בסגנון קורס פסיכומטרי, אך שהתחלתי לקרוא גברים,נשים ו-הסיפרה 1 שחוזרת על עצמה בלי שום סימן פעולת חיבור או חיסור (אני הייתי חולה כשלימדו כפל וחילוק) אך כל פעם יוצאת הסיפרה 1,הגעתי למסקנה שזה מעבר לבינתי....

אוף בת אל

ואני התלהבתי חשבתי שבאמת יש פה איזה מבחן אייקיו רציתי לדעת איפה אני עומדת
ותפסיקו להתקיף כל 1 שנכנס לפורום הזה ורושם איזה הודעת צומי אתם לא מבינים שהמטרה זה צומי ואתם מספקים אותה? לא צריך להתיחס אלא להבליג זה הכל
מואהה

נאניG3

New member
בת אלללל הרגת אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי גאון של אמאאאאאאאאאאאאאא מייייייייייייייייייייייייייייייייי

איןן פשוט גדולה

צריכים לדעת כבר להעמיד את no tnx מה נסגר אמאאלהההה בטח יצוץ לנו איזה מכוער מאחורי המקלדת שזה כמעט ברור והוא עוד מדבר על אחרים.. פשוט ח=ס=ר ח=י=י=ם!!

למעלה