קראתי את

../images/Emo132.gif קראתי את

אחד מידידי הטובים כתב בפייס משהו מעניין על גלגול נשמות (הוא מתקשר וכו'). בדרך כלל אני די סקפטית אם לא כופרת גמורה בעינייני רוחניקיות שכאלה אבל מה שהוא כתב לגבי גירושין גרם לי לחשוב קצת.... הוא טוען כי "יש המאמינים שהאדם שהערים עלייך הכי הרבה קשיים עשוי להיות אפילו הנשמה התאומה שלך מתוך הנחה שיש חוזים רוחניים ורק נשמה שמאוד קרובה אלייך ורוצה מאוד בהתפתחותך תהיה מוכנה לקחת על עצמה את תפקיד ה״רע״ בכדי לעזור". דעתכם?
אה ו...שבת שלום כמובן.

שעה...שעה...

שאני מחפש חנות פרחים פתוחה כדי שאוכל לשלוח לה זר ולהודות על כל העזרה שלה בהתפתחות שלי. לא יכלו לעשות שלט קטן,"חנות פרחים"... אפילו ברכה ניסחתי : שיחקת אותה נשמה תאומה שלי... אם לא את,לא הייתי מגיע לאן שהגעתי...! עכשיו גם חוזה רוחני היא הוציאה עלי...? אין בעיה! מי שרוצה מוזמן אלי ביום שישי ה-13 הקרוב לטקס קללת וודו מסורתית. שתיה חמה ראשונה חינם....! עכשיו תשלחי לי קישור לפייס של הידיד הזה שלך. אני רוצה לחסום אותו. ככה,ליתר ביטחון...

בניגוד אליך

אני חושבת שיש משהו במה שהוא אמר זה כמעט כמו הגבול הדק בין אהבה לשנאה . . .

בניגוד אליך

שיכולה להמשיך ולהתווכח על הגבול הזה,שמבחינתי לא קיים, אני שוקל כרגע ברצינות להתגנב מאחורי צמד התרנגולים, ולדפוק להם כזה קוקוריקו.... עד שיקבלו חתקפת לב ותנשור להם הכרבולת... ככה,בשביל שנהיה תיקו...

בניגוד אליך

הייתי מחכה כבר עוד שעה נותנת להם לקרקר בשעה שלהם והולכת לישון אחרי זה בשקט מופתי

בתור רוחניקית בפוטנציה ../images/Emo2.gif

בעיניי זה שטויות. אדם שניסה (ולתקופה גם הצליח) להוריד אותי למקום כ"כ נמוך וניסה להטיל ספק במקצועיות ושלי ובעסק שלי, לא יכול להיות הנשמה התאומה שלי. וזה עוד לפני הביקורת הבלתי פוסקת על ההתנהלות הכללית שלי. הנחמד הוא שמהרגע שהתגרשנו אני זו שהתקדמתי הן מקצועית והן אישית והוא נשאר בדיוק באותו המקום שהיה בו

אז אולי

זה בדיוק היה התפקיד שלו, לגרום לך להתקדם הרבה יותר ממה שהיית מתקדמת אם היית איתו. אין מה לומר בשנתיים וחצי האלה מאז גירושי התקדמתי בכל תחום ועיניין בחיי כמו שעשר שנים לא התקדמתי. הייתי בקומה פשוט. אולי זה התפקיד שהם היו צריכם/רצו למלא עבורנו...תחשבי על זה שניה...

אז בכל מקרה הוא לא הנשמה התאומה שלי

אין לי ספק שהיה לו תפקיד מרכזי בחיים שלי - לטוב ולרע, אבל שוב - אם התפקיד שלו היה לגרום לו להתקדם הרבה יותר מהר בלעדיו מאשר איתו, הרי שהוא לא האדם הנכון עבורי. כל אדם באשר הוא, וללא קשר ישיר או חד משמעי לזוגיות דווקא, שגורם לי לא להאמין בעצמי, שגורם לי להאמין שהוא טוב ! ומוצלח ! יותר ממני, שגורם לי לפקפק באמונות שלי - אינו יכול להיות הנשמה התאומה שלי !!! את הנשמה התאומה שלי כבר מצאתי (אלא אם יש יותר מאחת ואז אני כנראה עוד צריכה להמשיך לחפש...) והיא דווקא בדמות חברה מאוד מאוד טובה שלי.

ye44

New member
תגידי

במשרד החינוך מודעים שאת על סף התחרפנות
תזהרי שהם יבטלו איתך את החוזה אח"כ תצטרכי לחתום על חוזה עם הרוח של סנופיהו
שמעתי שבגלגול הבא הוא הולך להיות מנכ"ל משרד החינוך ואין ספק שהוא יערים עלייך קשיים
אך אך החום מתחיל להשפיע שימי כובע

מותק

לכל שבת יש מוצאי שבת.
תכף אשלח אותך להרשמה במשרד המנהל עקב הפרעה למנוחת דרי הפורום.
ברוכים הבאים לחום יולי- אוגוסט. פעם אחרונה שאני הייתי ברודוס היתה שם רעידת אדמה של כמעט 7 בסולם ריכטר.

למעלה