ShaDoW GiRl
New member
../images/Emo132.gifעדכון../images/Emo187.gif
כל כך כואב לראות את הפורום מתייבש- ואנשים ! זה חורף! הוא לא אמור להיות יבש אפילו עם חיסרון המים בישראל! בנימה יותר משמחת
-
עידכונים אחרונים שנעשו בפורום
ה"חדש" בפורום עודכן בגדול: ונוסף ג'ינל חדש שמעורר תאבון
לחורף
קישורים: נוספו 3 ילדים חדשים למשפחת הקטגוריות בקישורים- *קטגורית אתרי מעריצים (בדיוק בשבילנו
) *קטגורית משחקים בנוסח פינק כולכם מוזמנים להכנס, ו"לחפור" במשחקים ששם
*קטגורית מאמרים על פינק - בקטגוריה הזאת יוכנסו מאמרים מאתרים שונים, ואפילו אם תרצו מאמרים שלכם! אזז יאללה חבר'ה לשתף פעולה!
-חשוב לי לציין שהקישורים נתווספו מהאתרים הטובים שיש
סקר- מה דעתכם על אלבומה החדש של פינק, עד כה בסקר הצביעו 10 אנשים [?!] אז מי שלא הצביע- למה אתם מחכים? תצביעו ותשפיעו
חדשות אחרונות:
-פינק זה עתה הצטרפה לקמפיין של פפסי 2004, היא תקדם את הקמפיין שיקרא Dare For More
, עוד פרטים כאןןן -כולנו (הלא כן?) שמענו על ה"שערוריה"- לפי עיתון מעריב לנוער: פינק וטומי לי נראו יושבים בבר מתנשקים, יחד עם בחורה יפייפיה ולאחר מכן נראו מקיימים יחסים על קיר המשתנה בבר.. מה יש להגיד חוץ מ..
, לפחות לא יכלתם לעשות את זה בתא (?!
)- אבל ברצינות.. זה מקרה באמת די מאכזב הייתי מצפה מפינק ליותר. אבל פינק שלנו- לא צפויה
פינת המחמאה הקטנה
-תודה לכל הפורמיסטים שמנסים משקיעים על
כל הכבוד על ההשקעה!
ברוכים השבים!
ברוכים השבים כל הפורמיסטים שלנו שבאים ומציצים קצת בפורום! נשמח אם תישארו
ולכל הפורמיסטים החדשים: ברוכים הבאים!!!
בבקשה תנסו לשמור על גבול הטעם הטוב בפורום, זהו פורום פינק, ומי שלא יוע את מקומו שישוב ויקרא את הודעות המנהלות. תשדלו נושאים אישיים לשרשר להודעות תפוז אנשים או הודעות אוף טופיק ותימנעו לפתוח הודעות חדשות בנושאים שכבר נפתחו, או הודעות כמו "ליאת תתקשרי אליי" אני חושבת שאם תרשמו פחות הודעות של "חחחחחחחחחח" שמציפות את הפורום *שגורמות גם לכאב עיניים חח
* הפורום יהיה קצת יותר נעים לקריאה וכניסה.
תופעת ה"עיר הנטושה
" בפורום: הפורום מתייבש כאן לאיטו- וכפי שאתם שמים לב זה בידיינו לשפר אותו!, אם נשקיע בפורום מבחינת משחקים, פאנפיקים, טופיקים, דיונים ועוד הפורום יהיה שוקק חיים ואפילו כמות קטנה של אנשים תהנה, ואחרי הכל ברגע שהפורום יהיה חיי ובועט אנשים ימשכו אליו, אז בבקשה תשדלו להשקיע וגם אנחנו נשקיע, כי סך הכל זה הפורום שלכם וגם אתם רוצים שהוא ישגשג ? אז קדימה
- ולמה סופגניה
אוטוטו החופש נגמר, ומחר בצפר!
, אנחנו מקוות שעבר עליכם חג מהנה, חופש מדהים! ושבוע נהדר
בהצלחה מחר בבצפר!
נשמח מי שקרא את העדכון שיגיב אפילו רק ב
קטן, רק שנדע שהגבתם והפנמתם
תודה ולילה טוב!
כל כך כואב לראות את הפורום מתייבש- ואנשים ! זה חורף! הוא לא אמור להיות יבש אפילו עם חיסרון המים בישראל! בנימה יותר משמחת