סטטיסטיקות

../images/Emo132.gif סטטיסטיקות

הבטחתי במפגש ושכחתי :X. תכתבו עוד
ביטצ'ס
(1) shagook (1) hilla עם דאבל L (1) טובלת באור (1) SpaceDog (1) True Colors (1) ענבאך (1) domidion (1) Only Faith (1) Red One (1) scarlet26 (1) אור מן ההפקר (1) Tango in Harlem (1) shirapeled (2) Blood Roses (2) AlanisJunkie (2) kingsimba (3) avivs (3) gelrad (3) נועה מוש (4) RVD18 (5) The Pele Files (5) InBaR 85 (6) red moon in the sky (6) Applebite (8) lifahead (8) ofirshai (9) northern lad2 (11) jexx (11) tomtom1989 (12) קלמנטינה מיכל (12) סריט (13) killerit1 (15) yuval k (15) Elsewhere (22) UnderLittleJunkie האלה שיש להם חיים
(41) black crow (46) פלוטו24 (48) יוצרת עננים (55) FooK MI (96) rfranko האלה שיש להם מעט מדי חיים
(110) מועדון לקוחות (126) שוקו פריך (145) ירגזי כחול (152) behappy (172) boy for pele (188) noosh (190) רעוּת לא אמרת שאת לומדת לפסיכו' כל הזמן הזה?
(291) shiray וכעת נצלו את העובדה שרעות בחו"ל
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

boy for pele

New member
מגניב, נתתי לרעות לעבור אותי :)

*ריקוד שמחה אפריקני* גל, לאיזה תקופה הסטטיסטיקה מתייחסת?

shiray

New member
הולי שיט!

אימוששששששש לא ידעתי שהפער כזה עצום!!!! אבל אל דאגה, לפי היומיים האחרונים אני הולכת להיות תיכף באזור שבין ה"תתחילו לכתוב ביצ'ס" ולבין ה"אלו שיש להם יותר מדי חיים". רומן יקרע את רעות ואותי עכשיו... ולגבי הפסיכו'- עכשיו מבינים למה באתי מבואס אחרי המבחן... עאלק מרפי ושטויות. סתם, האמת שכתבתי פה מלא בהפסקות של ה7 דקות שנשארו לי בכל פרק בסימולציות, וקראתי ראיונוטורי להשכלה הכללית (כדי להגיד לכם במפגש שהיא הותקפה מינית ע"י חבר של המשפחה ושהיה לה סרטן בצוואר הרחם...) וכדי ללמוד אוצר מלים באנגלית...

את כמעט כמו Spark של הפורום...../images/Emo8.gif

מעכשיו נראה לי שיהיה לי קצת פחות זמן לכתוב כי מבחנים ואח"כ לימודים.....בעעעעע
אבל נחמד לדעת שהמאמצים השתלמו ואני בעשיריה הפותחת של מחוסרי החיים
המשך ערב נעים וחג שמח לכולם, ליבי

shiray

New member
חחח לא חשבתי על זה ככה!

עכשיו כשאת אומרת... אם הייתי דוחפת את פלייבוי מאמי וזה באמת היה משפיע, היתה יכולה להיות בדיחה יותר מצחיקה האמת..

יחד עם ההודעה הזו,

כיסיתי את ה12 שלי להחודש.
[איך כתבתי כלכך מעט?
] ח"ח לחסרי החיים. (האהא! כפל משמעות!!)

למעלה