מגן דוד

izabu

New member
../images/Emo132.gifמגן דוד

אני אשמח לדעת למה או איך בדיוק מגן דוד מגן עליינו? ולגבי המשולשים,הספרה שלוש-מה סוד קסמם? וכל דבר שאפשא להוסיף (על מה שקראתי ביומן של מיכל) לגביו אשמח לדעת

לפני כמה ימים ניסיתי להגיב ו...../images/Emo5.gif

המחשב שלי קרס.
היתה לי תגובה קצת קשה...
אני זיהיתי בלינק קשר ל"קבוצת החמש" והתרעמתי.
כל התגובות בקישור היו לא לטעמי ולדעתי האישית כולן שליליות ובכוונה.
אז להרגע ידידי, שום דבר רע לא יתרחש לעם היהודי, המסר שקרי ומטרתו להכניס את כולנו לכאוס.
וכשהמחשבה שלילית קורים אסונות.
שום תגובה שם איננה נכונה.
רק דברים טובים הולכים לקרוא לעם ישראל, התרוממות מצב הרוח, התרוממות הכלכלה והתרוממות הבריאות.
ליקוי חמה בתאריך שצוין הביא רק טוב.
ולגבי קבוצת החמש מסר אישי לי אליכם: "הבנתי שכבר הוזהרתם. מקומכם לא איתי ובטח לא בפורום מודעות פנימית שמקורו אור טהור וחבור אל מקור האהבה האין סופי.
הבנתי שעברתם תהליך, הבנתם שנחשפתם. הפעולה שנעשתה אתמול, ע"י החברה שלי, בעולם החומר ובעולם הרוח מחזירה אתכם אל אבא שלכם, אל המקור שלכם.
אני מבקשת באופן אישי שתכבדו את בקשתי, השארו במקומכם ואל תנסו להשפיע על הגולשים בפורום שלי ללכת בדרככם. אני לא מפריעה לכם להתקיים אל תפריעו לי. ולגבי הנשמות שיש בידם את זכות הבחירה אני מבקשת ממכם לכבד את אלא שלמדו להכיר אתכם ורוצים להתנתק ממכם, אנא אפשרו להם להוציא את השתל שהושתל בראשם על ידכם"... לכל מי שהבין ולכל מי שלא הבין את דברי התמוהים למעלה אני מקווה שביום מן הימים תבינו את המסר שניסיתי להעביר.
תודה לך איזבו על שאפשרת לי להתבטא...

izabu

New member
אל תדאגי הגולשים בפורום לא קנו אותם

כבר ממזמן "הם"-מי שלא יהיו,ניסו לשכנע אותנו במשהו בימי המגן דוד בשמים הציפו את כל הפורומים ולא רק בתפוז, במסר מסויים,אף אחד בשום פורום לא קנה את זה,אף אחד לא הגיב ומי שכן הגיב על ההודעות שלהם צחק עליהם. בכל מקרה הכל טוב. ואם כבר מיכל-אם תוכלי להסביר יותר על מגן הדוד,ובמיוחד על עניין המשולשים,כדי שאני אוכל להעביר את זה הלאה לאנשים אחרים

שרונהה

New member
מיכל ואיזבו מי אלה בכלל

"קבוצת החמש"???? אני באמת באמת לא יודעת על מה את מדברת. פשוט ראיתי פה שאלה על מגן דוד, ונזכרתי שראיתי סיפור על מגן דוד באתר של טלילה סטן והבאתי את הקישור. אני לא בשום קבוצה... ואין לי מושג על מה את מדברת... אני רק בקבוצה של עצמי ואני מספיקה לעצמי...... אגב, גם לי יש תחושות ואינטואיציות שהמצב האישי של כל אדם בישראל וגם המצב הכללי בארץ ואפילו בעולם הולך להיות טוב ונפלא.... אני אופטימית ואוהבת אדם מטבעי ולעולם, לעולם, לא השתייכתי או אשתייך לקבוצה כל שהיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרונה איתך הסליחה מראש

התגובה בתשובתך הביאה אותי לחשיבה אינטואטיבית. המסר שנרשם בתגובה למעלה לא הופנה ישירות אליך מתנצלת מאד מאד אם הרגשת נפגעת.. את היית בסך הכל הגשר, שהוביל לתגובה שלי. כנראה הייתי צריכה לפתוח הודעה נפרדת. וכל המסרים שרשומים בשמה של טלילה, דרך אגב היא לא רשמה אותם. לצערי הם מובאים בפורמט מושך וצבעוני שמושך את הקהל לקרוא אותם. "קבוצת החמש" רודפת אחרי, אחרי תלמידי, ואחרי אנשי האור למעלה מארבע שנים. ראש השיטה הוא זאב אבירז והוא בעצמו לא מודע בעולם הגשמי למרדף הזה. אני מאמינה שבעולם הרוח הוא יודע בדיוק מה הוא עושה. אלו הם "מידעים" שבאו לעולם. מטרתם בגדול היה לנטרל את אנשי האור ואנשים שנפתחו אל עולם הרוח מכל מה שקשור אל עולם הרגש-נטרול רגשות. המטרה נטרול הרגשות על מנת שתהיה אפשרות להשתלט לאדם על המוח שלו הווה אומר עולם המחשבות ולהפוך את האדם שנפתח לתקשור או לתקשורת איתם, להפוך אותו ל"זומבי" שלהם ולהעביר דרך מיתרי הקול שלו והגוף שלו את השקרים. הם עובדים דרך תדר של גלים הדומים לגלי השינה הראשונה של האדם שנקרא: "נים לא נים"... הם מכניסים בעזרת קלטות וקולות מתכתיים הבוקעים מדיסקים וקלטות את המידעים שלהם. חלק במידעים הוא אמת וחלק הוא שקר והם עוסקים בתעתועים, רק אדם הבוטח ומבין את עולם הרוח שורד מולם. הרעיון הוא לזרוע סוג של פחד, לנטרלו וכך לשכנע את האדם התמים בעובדה שהם השליחים של העידן החדש. שהמידע שהם מורידים לכדור הארץ הכי נכון. במפגש הראשון והאחרון שהיה לי איתם הם ניסו להשתיל במוחי שכוחו של המגן דוד אבד והצורה שלה הכי הרבה כוח בעידן החדש היא צורת הפנטגראם. כבר במפגש זה שקרה לפני שנה וחצי הכרזתי עליהם מלחמה רוחנית. לא היה ולא נברא שכוחו של המגן דוד שמלווה אותנו דורות על גבי דורות פתאום איבד את כוחו...לא קניתי את האמת שלהם. בכל אופן כעסתי באופן אישי על החוצפה של המדריכים ההולכים בדרכם וחושפים את רזי הע"ב שמות לכל התלמידים. לדעתי האישית בלבד המידע מוטעה ומטעה במטרה אחת בלבד: להביס את האור. כאן בא לידי ביטוי את אותו חזון איום של : "מלחמת גוג ומגוג"... המלחמה איננה מלחמה פיסית, המלחמה היא מלחמה רוחנית בין האור לחושך. אני חושבת שאת צודקת במאה אחוז שרונה:" גם לי יש תחושות ואינטואיציות שהמצב האישי של כל אדם בישראל וגם המצב הכללי בארץ ואפילו בעולם הולך להיות טוב ונפלא"... אני מאושרת שאת אופטימית ובהיותך אחת כזו אל תפתחי לעולם את ליבך למצב של פגיעות. אנו נפגעים מדבריו של הזולת רק ברגע שנתנו לו לפגוע בנו. שימי לב שכל מה שרשמתי בהודעה נרשם תחת גרשיים, כציטוט עצמי שלי ולא כפניה אלייך. חזרי לקרוא את ההודעה והפעם תנסי לקרוא אותה כאילו את מי שהוא שיושב בקהל או מאזין לרדיו ואל תכניסי את עצמך כשחקנית בתוך הדרמה, פשוט תשארי מבחוץ, כצופה. אני מאמינה שאת תביני את המסר שנתתי בצורה קצת אחרת, גם בעקבות ההסבר שנתתי כרגע. שבת שלום

שרונהה

New member
מיכל../images/Emo24.gifהבנתי וקיבלתי את דבריך

בליבי רק אור ואהבה אל כל הבריאה שבת שלום ושלווה

אני שמחה שרונהה שהבנת את דברי

אני שמחה עוד יותר שקיבלת אותם. ונכון את צודקת אנו צריכים לאהוב בכל ליבנו את כל יצירותיו של הבורא לטוב ולרע.
אני באופן אישי בחרתי להיות "רמקול" ולספר את הדברים הלא חיובים שאנשים לא רואים ברייש גלי על מנת להזהיר ולהתריע.
לאחר שאנשים ידעו להתבונן גם בטוב וגם ברע, לא תהיה לי שום בעיה, לקבל את זכות הבחירה של האדם.
כל אחד יבחר את דרכו ויתחבר לרצונותיו, יחד עם זאת עליו להיות מודע לשני הצדדים.
אני פשוט מוחה על המצב בו נוצרת סיטואציה בה נשללת זכות הבחירה של האדם לבחור בדרך בגלל תעתועים.
אני מעריכה אותך על כך שהגעת למצב נינוח, שלו רגוע ושלם, בו את יכולה לאהוב את הכל. אשרייך

iritustush

New member
זה לא להאמין....

גללתי לעמוד ה-3. וקראתי את תגובתך בקשר לקבוצה הנ"ל. מסכימה עם כל מילה שלך. מסתבר שאין מקריות .... אולי זה נשמע הזוי לחלוטין.... אבל, כשנכנסתי לפורום הזה לפני מספר ימים , לא עלה בדעתי שמישהי מכם שמעה עליהם . זה לא שקראתי את התגובות כאן ורק אחרי זה שאלתי . קודם שאלתי , ורק אחרי זה התברר לי שנפלתי לפורום שרודף אותם עד חורמה.... אני ממש תמההה על פשר העניין. איך בתמימות ובלי שום כוונה שאלתי את מה ששאלתי. חומר למחשבה....

בכ"ה לחודש כסלו הם יעלמו לחלוטין

הכ"ה ערב חנוכה יעלם כוחם סופית. חנו-כה חנו בכ"ה עצרו שם. בי בי בי
התארגנו קבוצה מספיק גדולה שיודעת להכיל את האור ומסוגלת להביס את כל הרוע שהתכוון לרדת לכאן. אם כולם יבינו שבעזרת כוח חשיבה חיובי, ניתן ליצור מציאות חיובית אנו נהיה גדולים מהחיים...
ולגבי המגן דוד: הוא משול לעץ החיים. המנורה משולה גם כן לעץ החיים. בחנוכה מדליקים אמנם תשע נרות. בעץ החיים ישנן עשר ספירות. לשלושה אנו לא כל כך מתיחסים שלושת הספירות המחברות לעולם הרוח ומנותקות אצל רובנו משבע ספירות תחתונות, ולרוב מדברים אנו על הזעיר אנפין שהם שבעה מרכזים: חסד גבורה תפארת נצח הוד יסוד מלכות כאשר אנו מדברים על להדליק את המנורה אנו מבקשים להדליק את האור בכל ספירה וספירה. עץ החיים משורטט ע"י משולשים. ספירת היסוד משורטטת הכי יפה: משולש שקודקודו כלפי מעלה ומשולש שקודקודו כלפי מטה. אם נניח את המשולשים אחד על השני נקבל את ציור המגן דוד. אם נדע להשתמש במגן דוד, נדע להגן על עצמנו מפני אנרגיות שליליות. אם נדע להשתמש בסמל המגן דוד לא נפגע לעולם ולא ניקח שום דבר ללב. אם לא ניפגע לא נאסוף משקעים וזבל. השאלה שלך איזבו הועלתה בדיוק בחודש כסלו- חודש הניסים, חודש בה כולנו מדליקים חנוכיות כזכרון לנס פך השמן שדלק שמונה ימים. אני דברתי על המנורה בבית המקדש שמשולה לעץ החיים שמשולה לגופנו שהוא-כלי, ואנו מדברים על החנוכיה שגם מאפיינת הדלקת אור גדול וגרוש החושך ע"י האור. כמה יפה שהכל מקביל, מסלולי החיים חוזרים על עצמם דור אחרי דור אחרי דור. עלינו פשוט להיות עירנים ולדעת להתבונן נכון ולהבין מה אנחנו מתבוננים. המגן דוד תפקידו להגן עלינו. אם נדע לדמיין אותו מסביב לגופנו בצורה מוארת. אם נדע לשאת את התפילות המתאימות ונקבל את צורת המגן דוד, אף אחד לא יוכל להזיק לנו יותר. מגן דוד מורכב משני משולשים: אחד קודקודו כלפי השמים, אחד קודקודו כלפי הקרקע. מגן דוד מכיל את ארבעת יסודות עולם: אויר, מים אדמה ואש. מגן דוד מכיל את האבא ואת אמא. שבת שלום

izabu

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

למעלה