מבקשת ללמוד

MissEden

New member
../images/Emo132.gif מבקשת ללמוד

פגשתי את הגבר הזה. שנינו לא צעירים מי-יודע-מה. הוא רוצה אותי מלכה שלו.
הוא לא בדיוק יודע מה הוא רוצה; שאשפיל אותו. שאכאיב לו. שאהיה לו מלכה. אני לא יודעת להיות כזאת. אבל אני אוהבת אותו. ואני רוצה ללמוד. בשבילו. אין לו נסיון קודם. גם לי לא. מבקשת את עזרתכם. מישהו שיפנה אותי אולי לאתרים שלומדים מהם על זה. או מישהו/מישהי שמוכנים להדריך אותי.

Master Eagle

New member
אני מציע שתקראי קצת ממה שנכתב

כאן בפורום, זה לא משהו שלומדים בצורה מסודרת. זה משהו שכנראה נולדים איתו. כהצעה ידידותית, אני מציע שתגלו בעצמכם מה עושה לכם הכי טוב. כל דבר שתקראי ותנסי לחקות לא בטוח שידבר אליך. אם את מרגישה שאת יכולה להביא את עצמך למצב שבו את משפילה אותו, מכאיבה לו או בקיצור שולטת עליו, אז תעשי כל מה שנראה לך. בתנאי שזה יהיה בגבולות ההגיון, יהיה שפוי ולא גורם נזק. אני בטוח שאם תשאלי שאלות יותר ספציפיות נשמח לענות לך ולעזור לך. ברוכה הבאה

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

מסכים עם כל מילה של נשר. הדרך שבה את רוצה ללכת היא דרך שבה תלמדי גם על עצמך. תפנטזי ותגשימי, תהיי יצירתית, תעשי בעיקר מה שמתאים לך, הוא ילך איתך ביחד, מקווה שתהנו מהמסע המשותף. בכל מקרה נשמח לענות על כל שאלה ספציפית.

זה עובד ככה?

שיהיה ברור, אני לא רוצה לשפוט, לא רוצה לשלול, לא רוצה לקבוע כלום. אני תוהה. מישהי שזו לא נטייה טבעית אצלה יכולה ללמוד להיות שולטת אמיתית ככה?

אייבורי

New member
אולי זה כן הטבע שלה

רק טבע לא ממומש לפעמים לוקח זמן לבקוע למיטב זכרוני גם סאביות לא גדלות על העצים. <אייב שמחפש עץ סאביות בסביבה>

זה יכול לעבוד

רק אם באמת מצליחים להנות מזה. כלומר הצעד הראשון כאן הוא נכון - ללמוד. אפשר לקרוא הרבה מאמרים, וסיפורים (נכון שהרוב באנגלית אבל יש לא מעט בעברית), לראות מה מדליק לך את הדמיון ולנסות. אם כל הנסיונות משעממים ועושים את זה רק למען בן הזוג, זה לא יילך. אבל אם משהו באמת תופס אותך, אתה נדלק וממש "נכנס לזה" - אין מניעה שהעניין יתפתח ויירכש. בכל מקרה, יש צורך בהמון סבלנות ולמידה בהצלחה מיס.

MissEden

New member
אז זהו. שאני לא יודעת.

בגלל זה אני שואלת. הכל עוד נורא גדול ואבסטרקטי לכן אני אפילו לא יודעת מה לשאול, שיהיה ספציפי. אני לא מרגישה "שפוטה" או "שלולה" עם השאלה. זה בסדר. בסך הכל זו שאלה שעברה גם אצלי בראש; אם אני יכולה ללמוד את זה. אני גם חושבת לעצמי שזה בטוח לא טבעי כי אחרת זה היה מוצא לעצמו מקום עד היום. אבל כשדברנו על זה זה כן עורר וריגש וחשבתי שאולי יש לי את זה. אשמח לקבל הפניות גם לחומר באנגלית. ותודה לכולכם. אבל ממש. מקרב לב. כי מה-זה רעד לי הפופיק להרשם לפורום הזה.

לא צריך לרעוד, אנחנו נחמדים. ../images/Emo13.gif

ואני, כפי שאפשר להבין מהכינוי שלי, לא מי שיכולה ללמד אותך משהו. אבל אני כן יכולה לאחל לך הצלחה.

אני מכירה

לא מעט אנשים שלא ידעו שזה חבוי בם ורק אחרי למידה מצאו שבאמת יש להם את זה. הנה כמה סיפורים, מאמרים וגם קצת סיפורים בעברית <מצטערת על הכפילות בקישורים, אבל לפעמים קישור אחד לא יוצא אז אני מעדיפה לקשר פעמיים. אם אין כפילות, זה אומר שאחד באמת לא הצליח...>

Master Eagle

New member
הכי חשוב לדעתי, פרט לקריאה ולמוד

זה לתת לחושים שלך להוביל אותך. גם אני בפעם הראשונה שזה קרה לי לא ידעתי מה אני עושה, לא קראתי לפני זה כמעט שום דבר מקצועי בנדון וזה היה בעיני כמו משהו שרק קיים בסרטים למבוגקים שקונים בשוק השחור (בזמני....אני מבוגר אפילו ממך). אבל תווך כדי הפעם הראשונה שלי פשוט הרגשתי מה אני צריך לעשות ולומר וזה היה כאילו אעזה זכרון גנטי חבוי מתעורר לחיים. אז תהיי רגועה ושלמה עם עצמך ותתחילי להנות. אם את מרגישה שאת עושה משהו כנגד המצפון שלך, הרגשות שלך ושאת לא נהניית אלא עושה את זה בשבילו, סימן שאת לא שם. בהצלחה

אייבורי

New member
../images/Emo62.gif רעיון

תנסי אולי לכתוב פנטזיה שלך רצונות שלך רעיונות שמעוררים אותך. ואז תגשימי. מסכים בהחלט עם מה שכתב נשר, רק חשוב לשמור על הבטיחות. בקיצור תהיי זהירה.

לקי2

New member
אני בטוח שהוא יודע מה

הוא רוצה... אולי לא נוח לו להגיד את זה כרגע בשלב הזה כשתקבלי הדרכה ותיישמי... הוא יביע את רצונותיו בהנאה ובתשוקה לעוד ועוד

MissEden

New member
יש לי רגשי אשמה קשים

אולי זה לא מתאים לי. אני לא יודעת. זה היה בסדר להחטיף לו את המכות בישבן הצורבות האלה הבוקר. להערכתי הוא לא יוכל לשבת יומיים. בתור פעם ראשונה שלי אני מרגישה "שנכנסתי לתפקיד" ממש מכל הלב. אני רק לא כל כך יכולה לחיות עם זה עכשיו. כמה שעות אחרי זה. למה אני צריכה להכאיב לו כל כך, קיבינימט? זה היה גם לו חדש. לא רק לי. הוא רצה את זה אבל הוא בטוח לא חשב שאכאיב לו כל כך. הוא גם לא רצה לדבר אחר כך. יכלתי להבין את זה. הוא ביקש זמן לחשוב על זה. להבין מה קרה בעצם. אז עכשיו אני אפופת חרדה. גם כי אני יודעת שנורא הכאבתי לו. היד שלי בערה מהמכות. גם כי אולי הוא חושב עלי דברים נורא רעים עכשיו. בא לי לבכות. אני בכלל לא מרגישה כמו מלכה. אני מרגישה כמו כלבה אמיתית. מיס עדן

תשמעי

אולי זה לא מתאים לכם. במיוחד אם אף אחד מכם לא הפיק הנאה מזה. ביחסי בדסמ אמיתיים, שני הצדדים צריכים להנות מזה. יש שני דברים חשובים אחרי. ראשית כל - אפטר קייר- כלומר, להיות איתו, לחבק, להרעיף אהבה ולמסמס את הכאב לתוך חוויה טובה. הדבר השני והוא היותר חשוב - לדבר, לדבר, לדבר.. אולי החוויה שלו אחרת, אולי כל מה שצריך זה לנסות את זה קצת יותר מתון. אם בכל זאת אתם יותר סובלים מנהנים, זה לא בשבילכם

Master Eagle

New member
ומה שפומלית כתבה זה מנסיון שלה

עד כמה שאני זוכר גם היא התחילה כמלכה ועכשיו היא שפחה גאה. אולי זה מה שבעצם את. את צריכה לברר את זה עם עצמך, אולי להתנסות בזה פעם ולדעת מה את מרגישה אין כל טעם בקשר בדסמי אם אחד הצדדים לא נהנה.

MissEden

New member
תודה, פומלית ומאסטר. זה לא היה רע.

זה רק שהוא לא רצה לקבל את החלק של האהבה בכלל. רק של הסקס. אחר כך כשבאתי לדבר "ולמסמס את הכאב" ולהרעיף אהבה הוא לא נתן לי לעשות זאת. כמו שאתם אומרים, זה משהו שחייב עוד להיבדק ול"הילמד". אני אמשיך ללמוד ביחד איתו. ותודה שאתם פה.

MissEden

New member
טוב... אצטרך לדבר עם *מישהו* על זה

ואתם, כנראה, תהיו המישהו הזה.
בינתיים כתבתי לו מכתב עם איך שאני מרגישה. קשה לו לדבר אתי אבל לקרוא הוא יקרא. כתבתי לו שאני לא יכולה להיות רק רעה. שאולי הוא צריך "מלכה" אחרת שתבוא, תהיה "רעה" ותלך. הבנתי גם מכם שהחלק של הרעפת האהבה הוא לגיטימי ונכון במערכת כזאת. הדגשתי במכתב גם את הקטע של הלמידה המשותפת. וזהו. על זה אני הולכת. על ללמוד. אם הוא לא יתן לי להיות גם טובה אליו אני הולכת. את זה אני אומרת רק לכם. עליו לא איימתי.
תודה לכם, נשמות שלי.

אייבורי

New member
אז פה טמון הכלב

הוא לא צריך לתת לך להיות טובה אליו. תעשי מה שמרגיש לך הוא יקבל אותך לטוב ולרע. בעצם זה לא לרע, זה לקשיחות קלה. נשמח להיות המישהו הזה תמיד.

למעלה