דיון רציני

סתיו מם

New member
../images/Emo132.gif דיון רציני

מה יוצר חשוב (אבל באמת) יופי או אופי? לא במובן הקיצוני, כלומר לא נגיד אם יש מישהו ממש מכוער אבל נורא חכם, מצחיק, מקסים וכל זה. אלא למשל אם יש מישהו הורס, אבל ממש ממש, אבל עם אופי די חרא. ועוד מישהו אחר - רגיל כזה, נחמד, לא משהו יוצא דופן מבחינה חיצונית, אבל שאוהב אותך ומקסים אלייך... אם מי הייתן הולכות? ועוד שאלה - עד כמה הצורה החיצונית שלכם מעסיקה אתכן? נראה לכן שזה הדבר שהכי חשוב להשקיע בו? סליחה על הכבדות, אני במצב רוח מהורהר

RonBoyY

New member
אמממממממ

זה תלוי בבנאדם.. תראי מתפשרים לפעמים.. אין מישהו מושלם בעולם צריך להתפשר.. כעיקרון הכי באמצע

RonBoyY

New member
יענו בתאכל'ס אני לא אצא עם כונפה

מוות וגוף עקום רק בגלל שהאופי שלה קצת יותר טוב..

eynav16

New member
אמ....

אופי גורם לי להסתכל על היופי.... שמישהו נכנס לי ללב בגלל האופי בד"כ פתאום אני רואה תיופי שלו.. אופי לדעתי הרבה הרבה יותר חשוב מהיופי החיצוני לכל אחד יש יופי מסויים... אין לי נסיון בעניין אבל אם מישהו יכנס לי ללב לא בטוחה שיסתכל על היופי שלו...הסתכל כן אבל לא התאמק בזה...יש אולי כאלה שכן יסתכל.. לא יודעת אבל אופי יותר חשוב.. קצת סיבכתי הכל אבל לדעתי האופי הרבה יותר חשוב מיופי חיצוני... המראה החיצוני שלי חשוב לי כן ואפילו מאוד... לפעמים אני לא שמה עליו אבל לרוב מפריע לי ואני משתדלת להשקיע בו... אבל לא תמיד משקיע בד"כ שנוח לי עם הסביבה והאנשים לא אכפת לי פחות להשקיע... ושאני יוצאת כן חשוב לי=/ לפעמים ממש מאוכזבת מעצמי...

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif המממ...

אני הייתי הולכת עם מישהו בעל אופי טוב קודם כל, אחר כך הייתי חושבת על יופי. אמנם, אם הוא היה נורא מכוער ולא הייתי מכירה אותו, בהתחלה הייתי נרתעת מעט, אך לבסוף הייתי מנסה להתחבר איתו ולהבין שהייתי טיפשה כשלא ניסיתי להכיר אותו ממקודם, רק בגלל מראו.... החיצוניות שלי אמנם מעסיקה אותי, אך זה לא הכל עבורי. אמנם, כמו כולם, ארגיש מעט לא בנוח עם יהיו לי מלא חצ'קונים על הפנים או שבמסיבות אשקיע במראה שלי ואתאפר, אך מצד שני, הרבה יותר חשוב לי לבנות אישיות ולטפח את האופי שלי. טיפ-אם אתן רואות מישהו בעל מראה כלשהו, והוא נראה נחמד וידידותי, נסו לתקשר איתו, להכיר אותו. אולי בסוף יתברר שהוא עתיד להיות חבר טוב
שחר

ODana

New member
חיצוניות זה דבר חשוב ../images/Emo68.gif

ברור שלא הכי חשוב, גם ככה כולם חושבים שאני שטחית אבל בנאדם צריך להשקיע בעצמו ובאיך שהוא נראה... ברור שיש דברים שאין מה לעשות (ואני ממש נגד ניתוחים פלסטיים וכאלה) אבל צריך לעשות מינימום בשביל לא להפחיד אנשים
החיצוניות זה הדבר הראשון שנתקלים בו... רק אח"כ מכירים את הבנאדם ואז זה באמת פחות משנה... (למרות שעדיין עדיף שיהיה חתיך! סתאאאםם
)

סתיו מם

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שאנחנו בסך הכל חושבות די דומה. נכון שהכי כיף לצאת עם מישהו הורס, אבל זה לא מחזיק מעמד הרבה זמן, כי בסופו של דבר האופי הוא זה שקובע. בעיקר אם רוצים זוגיות אמיתית ולא משהו קצר ובלתי מחייב... מצד שני, מישהו מוזנח שבכלל לא שם על איך שהוא נראה, אז זה די מוריד (חוץ מאם מדובר במישהו שהורס בכל מצב צבירה... חחח)

natasha89

New member
...

לדעתי גם וגם.. האופי זה 60 אחוז בערך והיופי 40.. אני הייתי הולכת או על הרגיל נירא לי..לא יודעת..תלוי..כי בעיקר צריך להיות דלוקה על מישהו..וזה כבר לא יהייה לך משנה איך הוא נירא.. הצורה החיצונית זה לא הדבר הכי חשוב כי קודם כל צריך להיות בן אדם.. אבל זה אכן חשוב כי הרושם הראשוני בא מאיך שאת/ה נראה..

למעלה