באה לי מחשבה

DiscoCat

New member
../images/Emo132.gif באה לי מחשבה

ש. איפה קורות רוב התאונות בתוך העיר? ת. בצמתים, ש. למה דווקא שם? ת. ראיתם מה הולך שם? זה לא רק הצבע החלק שמקפידים להשתמש בו, פשוט, האספלט שם נורא חלק, שמתי לב שכשאני מוריד רגליים לפני עצירה, והנעליים מחליקות שם, אז חשבתי למה זה... ואז שמתי לב: העיריות לא סוללות את הצמתים, הם סוללות מחדש את הכבישים בין הצמתים, אבל בצמתים לא נוגעות, אני לא יודע למה, אבל הסברה שלי היא שיש שם יותר מדי כבלים וחיישני משקל/מתכת שמפעילים את הרמזורים, ומטעמי חסכון הם חוששים לפגוע בהם ולהתעסק בתיקונם/התקנה מחדש (עוד כסף) "ותחשבו על זה... אוויייי" |אייקון של ז'וז'ו חלסטרה|

באנופי

New member
ומה לגבי כיכרות?

שם אין את כל הואג'ארס הזה של כבלים ומתכות ועדיין לא סוללים כיכרות מחדש. מה גם, שברוב הכיכרות יש גינות או מעיין גינה כזאת וכאשר העירייה משקה אותם הם מפרגנים לכל הרדיוס של ה- 50 מטר שמסביב לכיכר ואז יש לך שילוב קטלני של כביש רטוב ואספלט שווה לתחת

Moo Moo

New member
ביהוד "עיר הכיכרות"

בתוך העיר אין רמזור אחד, רק כיכרות, ויש כמה שגם בלי מי השקיה מרגישים כמו החלקה על הקרח, תוסיף לזה מים ותקבל
גם אני החלקתי באחת הכיכרות עם האחיזה המאפנה, מזמן אבל גם

YAYA15

New member
אם בכיכרות עסקינן

לפני שנה וחצי נסעתי בב"ש עם GS שהיה אז ברשותי. לילה,חשוך, כביש בו מותרת הנסיעה 70. סחבק נוסע בערך 60. לפתע ללא הודעה מוקדמת כיכר! בלי תמרור האט בלי תמרור כיכר כלום!. לא הספקתי לעצור עליתי על הכיכר והחלקתי-נגררתי לאי תנועה בצד השני של הכיכר. עיריית ב"ש נתבעה על כך שלה היה שילוט מתאים ( ששמו לאחר התאונה בלי קשר אלי). ב"ש שילשלה לכיסי 1500 ש"ח על נזקים (אומנם חלקיים) בגלל שלא היה לי דו"ח שמאי או תמונות של האופנוע רק קבלות מהמוסך וחוות דעת של בעל המוסך.

DiscoCat

New member
גם כיכרות לא חשבתי על זה

פה בירושלים רוב הככרות חדשות, למרות שיש כמה ממש מסריחות, תשלב את זה עם העליות והמורדות של ירושלים... אבל בצמתים האספלט חלק, אפילו כבר לא נשאר שם אספלט, זה חצץ שהוא כבר חלק לגמרי... מפחיד
אני ארד לעומקו של העניין, יש לי חבר בענייני האספלט נראה..., פעם הוא סיפר לי על איזה ישוב שהם התקמצנו על הכסף אז שם הם סללו רק את העליות והירידות...

lsky

New member
אולי בגלל שבצמתים מגיעים רכבים

מכיוונים שונים, חוצים באדום או לא נותנים זכות קדימה?

DiscoCat

New member
גם זה

ביחד עם התנאים הגרועים שם... נהגים חרא + כבישים חרא = (תאונות)^2

למעלה