The Appretice 406

../images/Emo58.gif אפרנטיס טראמפ 4X06

אף אחד פה לא רואה כבר את הסדרה המקורית? חיכיתי חיכיתי וחיכיתי שמישהו יפתח הודעה, ויגיב על הפרק, וכלום, נאדה, גורנישט. הרבה על הפרק אין לי מה להגיד, בסך הכל היה נחמד, אבל הבורד-רום השאיר אותי בהלם. זה אפשרי? זה כבר נעשה בעבר? הוא באמת יכול לפטר יותר מאדם אחד בלי שזה יפגע בהמשך הסדרה? שמישהו יסביר לי איך זה מסתדר מבחינת כמות הפרקים (ובלי לעשות ספויילר לעונה הקודמת, אבל נדמה לי ששם נוצרה איזו בעיה עם ההתחיבות לאיזו חברה וכמות פרקים ששונתה). הסבר?? מישהו???

Doji

New member
../images/Emo58.gif 4x06

קרה שטראמפ העיף 2 בעבר, 4 זה תקדים. מבחינת הפרקים שנשארו, אני לא יודע איך יסדרו את זה. שמחתי שג'ן וג'וש עפו. היו מיותרים עונה שלמה. פרק לא משהו (העיסוק ב"ספורט" במשימות שיעממם אותי). חיכיתי כל העונה לאללה בתור PM, חבל שלא הראו יותר קטעים חוץ מהויכוחים עם קייל. קרולין קיבלה פרומוושיין לפרק אחד ונראתה מרוצה מעצמה וביל הרבה יותר מעניין מג'ורג', חבל שהפורמט הזה לא ימשך. לא ברורה לי ההתלהבות בבורדרום מרבקה המדדה, מה היא כבר עשתה שלא הראו לנו? נראה שנחלצה יפה מפרשיית טורל.

willo

New member
../images/Emo58.gif 406

במילה אחת וואו, בשתיים ואוו וואו. ההחלטה בסוף להעיף את כולם הייתה מהממת. הפרק הזה הוכיח, שכשמדובר בדברים גבריים (ספורט, מכוניות) אסור לבנים להוביל כי הם נסחפים. הכשלון היה ברור מהרגע שהם התחילו לעבוד וראו את התור, הייתי בטוח שתהייה לנו הדחה כפולה ואז פשוט העיפו ארבעה בבת אחת, מה קרה לא היו מספיק ספונסרים? המעניין שמתוך שישה פרקים רק פעמיים עף מנהל הפרוייקט. החלוקה הייתה ברורה (את מי אללה תעיף, ומי יעבור (לפחות בכל הקשור לקליי ומרקוס). אני עדיין רוצה שאללה ופלישיה יעופו, רבקה עוד תגיע רחוק.

../images/Emo58.gif406

כמו שנאמר מעלי - וואו! שום דבר לא הראה את מה שקרה בבורדרום. הבורדרום הכי מפתיע ומעניין בהיסטוריית האפרנטיס. לג'וש ולג'ן בהחלט הגיע לעוף והייתי בטוח שהוא יעיף רק את שניהם. טעיתי. הוא העיף גם עוד שניים! זה היה צעד ענק ומפתיע. חשבתי שהם ירצחו אחד את השני באוטו, אך כנראה השתיקה יותר משתלמת. ראו את ג'ן מצחקקת קצת במונית. רבקה מלכה
ואני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.

d@r121

New member
אפראנטיס../images/Emo58.gif406

וואו וואו וואו וואו 4 פעמים וואו. איך הוא יכול להרשות לעצמו את זה? הרי בכך שהוא הדיח ארבעה מתמודדים הוא הפסיד 3 פרקים. מה פתאום יהיו פרקי נונאלמניישן כמו במירוץ?
קודם כל אני חייב לציין שמארק וג'יימס נראים כמו כוכבי סרטי פורנו הומוסקסואליים הסצינה שלהם במכונית עם ג'ן נראתה כמו החימום ותוך דקה כולם יתפשטו ויתחילו להתגפף במושב האחורי. המשימה עצמה היתה משעממת, היתה הרגשה שהיה שם משהו חסר וענפי הספורט שהם בחרו היו די משעממים (וואו גולף..) קרולין מלכהף בכך שהיא זינקה לכסאו של טראמפ היא היתה משעשעת לחלוטין (וזה ממש התאים לה) חבל שטראמפ חזר, חשבתי אולי יעשו בורדרום וקורלין תנהל אותו. יכול להיות יופי של ספיןאוף האפראנטיס:קרולין. מצד אחד רבקה היא הפייבוריטית שלי, מצד שני כל הזמן מסך שהיא מקבלת בעקבות הפציעה שלה (לדוגמה כשהם הגיעו לבורדרום אז התמקדו בה מדדה) פשוט מייגע ומיותר מנסים לגרום לנו לחבב אותה עוד יותר, מה שממש לא עוזר. בורדרום פשוט מעולה. היה משעשע לראות את כולם שותקים במונית (איך הם הצליחו להדחס 4 במושב האחורי??) ומעניין לראות את הבעות הפנים של שאר המתמודדים כשאף אחד לא יכנס בדלת מה שיגרום, ככל הנראה, לערבוב מחדש שוב.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

טוב, זה היה מטורף. דווקא קצת חבל שמארק עף, לא בגלל שהוא היה מדהים, אבל הוא לא היה עד כדי כך גרוע שהגיע לו לעוף... בכל מקרה, אני לא ממש מבין איך הם יכולים להמשיך ככה. אני מניח שבפרק הבא עוד פעם יהיה עירבוב...

מטר9

New member
../images/Emo58.gif ועוד שני דברים

1. אני ממש אוהב את קליי. זה ממש משעשע לראות איך אף אחד לא אוהב אותו אבל מודה שהוא טוב במה שהוא עושה. 2. אלה מטומטמת. זה היה כזה ברור שהיא תעביר את ג'ניפר, רבקה ומרשון... אלה הבנות הכי חזקות אצלך, פור קריינג אאוט לאוד!

n l m

New member
../images/Emo58.gif

למה ערבוב? פשוט צריך לתת להם לבחור אחד מהקבוצה האחרת הם כצפוי יבחרו בסבתאמן וירכיבו לעצמם את הפיינל 4 טראמפ יכול לפתר את השאר כבר עכשיו ועוד משהו בפרק הזה דווקא הרגשתי צער שכריסטי לא הייתה זה עשה לאללה עבודה קלה בחלוקה של הקבוצות היה מעניין לראות אותה מפרקת את חבורת פאקאצה ולראות את התגובות של אחת מהן הריי סבתאמן נחשב אצלהן לנשק הסודי שאי אפשר להפתר ממנו אז היא הייתה צריכה לשלוח אחת מהן

Boran

New member
../images/Emo58.gif

במהלך הבורדרום המצומצם עלה לי רעיון שהוא יפטר את כולם. אבל אז חשבתי, זו אמורה להיות עונה עם מספר מסויים של פרקים. וזה יהיה מטומטם לעשות פרקי נון-אלימיניישן. אז חשבתי שזה בטח לא מה שיקרה. זה רק עוד מקרה שמוכיח שטראמפ הוא חמום מוח, שנותן לעצבים שלו ולרגש שלו להשתלט על השכל הישר בבורד רום, ולא חושב לעומקם של דברים לפני שהוא מפטר. מה שכן, אני עם רבקה, למרות שהיא היתה די חלשה, הפתיע אותי לראות שדוקא היא ומרשון עלו חזרה. תגידו, מה היה בפרומו בפרק הקודם?

Doji

New member
../images/Emo58.gif

"life continues" אני ממש לא חושב שטראמפ פיטר את הארבעה בשליפה מהמותן. זה היה מהלך מתוכנן, לפחות בינו ובין ההפקה, שבטח תוכנן עוד בתחילת העונה שבמקרה ותצוץ ההזדמנות האפשרית לפטר מס' לא-יוצלחים במכה אחת שלא יהסס, יפטר אותם ויש PLAN B להמשך תקין של העונה. לא נראה לי הגיוני שטראמפ יעשה כזה צעד בלי לחשוב על ההשלכות לפני שהוא מבצע אותו, לפחות בפרק הזמן שהארבעה חיכו בחוץ לגזר הדין - הרי אף אחד לא מראה לנו כמה זמן הם חיכו בחוץ, כנראה שבזמן הזה טראמפ בדק עם ההפקה מה יהיו ההשלכות של הפיטורים, קיבל OK ושמח על האפשרות להדהים את כל הצופים בעונה הרביעית אחרי שחיקה של הפורמט במשך שלוש עונות (מלבד שינויים קוסמטים קטנים כמו האקזמפשן).

willo

New member
../images/Emo58.gif

צפיתי שוב בקטע, לפני שהם חוזרים קרוליין אומרת שהיא לא יכולה להחליט את מי מהם להעיף. לא רק זאת, הבורדרום התמקד בג'ן וג'וש, מארק וג'יימס היו אנמים לחלוטין, כך שברור לי שהוא החליט עוד לפני שהם חזרו שהוא הולך לפטר את כולם. נראה לי שמראש היה ברור שפרק אחד יפטרו שניים, והשניים הנוספים רק יובילו לכך שללא תהיה רביעה סופית שמממנה יצאו שניים, מקסימום יהיו שלושה בסוף וכנראה פרק אחד ללא הדחה. חוץ מזה העונה אף אחד עוד לא פרש מיוזמתו.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין ממש על מה ההתרגשות פרק אחד לקט, להעיף את מקום 4 ו3 בפרקים שונים ולפצל את הגמר לשניים זה כבר יפתור לו את הבעיה וישמור על סדר תקין בעונה לא צריך להתדרדר לנון אלימינאשן

willo

New member
../images/Emo58.gif

הנקודה היא הספונסרים. טראמפ מוכר מראש את כל המשימות לפי ספונסרים, שכל אחד מקבל פרק ובו מבצעים משימה אצלו (שהיא בעצם קידום מכירות). מה שיכול להיות שהוא לא הצליח למכור את כל הפרקים (כמו בעונה הראשונה שאחת המשימות הייתה להשכיר ליום אחד את הפנטהוז אצלו בבניין).

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

הlife continues של טראמפ ממש הזכיר לי את משפטי גיל גריסום כשהוא פולט בCSI שניה לפני הפתיח כדי ליצור דרמה. מה גם שלא נראה לי שטראמפ שולף מהמותן פיטורים, אני עז עציצית אם בורנט לא עמד מאחורי המתמודדים וסימן לטראמפ 4, תעיף 4. קרוב לוודאי שהכל מתוכנן עוד מהפרק הראשון, מארק בורנט הוא אשף שלא יתן לכאלה דברים להפתיע אותו. אבל מה, כשכל הארבעה נכנסו לבורדרום היתה לי הרגשה קלה שארבעתם יעופו אבל אמרתי לעצמי שלטראמפ אין את הביצים לעשות כזה מהלך. מסתבר שטעיתי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif טראמפ 406.

כן, ללא ספק אחד הפרקים היותר טובים של הסידרה. אני מסכים עם חלק כאן שההעפה הזאת תוכננה מראש, טראמפ פשוט מנסה לעשות איזה באז סביב הסידרה שלו, אני לא רואה בעייה להאריך את הסידרה, בארנט תמיד יכול לעשות פרק ריקאפ באמצע ולחלק את הפרק האחרון למיליון חלקים (למרות שזה היה נורא בעונה 2) חוץ מזה עושה רושם שרבקה אמורה להיות "פייבוריטית ברירת מחדל" בגלל ששאר הבנות העונה דיי כלבות, חוץ ממורשון שלא מקבלת יותר מידי זמן מסך. ואני עדיין חושב שכל עוד רנדל לא יפשל במשהו בצורה נוראית המקום שלו בתור האפרנטיס דיי מובטח.

למעלה