שלום בנות!!!!!

KIMI1981

New member
../images/Emo131.gifשלום בנות!!!!!

אני בת 24 נשואה כ 5 חודשים,חודש לאחר החתונה נתגלו בבדיקה שיגרתית ציסטות דו"צ הדומות לדרמואיד, עברתי ניתוח לפרסקופיה ואז גילו שזה אנדו',מעולם לא היו לי כאבים בזמן הוסת לא אחרי ולא לפני.בלפרסקופיה עשו לי כריתת ציסטות ואמרו לי להיכנס להריון בדרך הטבעית אני מאוד מפחדת שזה לא יצליח. האם יש משהי שלאחר הניתוח הצליחה באופן ספונטני להיכנס להריון או שיהיה צורך לעבור טיפולי פוריות. תודה על התשובה!!! ;)

ר ו מ י ה

New member
KIMI ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מספר שאלות- היכן עברת את הניתוח? מהי דרגת האנדו' שהתגלתה? האם החצוצרות פתוחות למעבר? מי המליץ לך לנסות בדרך הטבעית (רופא פריון / מנתח)? יש נשים שהצליחו להרות באופן ספונטני לאחר ניתוח, אך זה מאוד תלוי בממצאים שהתגלו בניתוח הלפרוסקופיה.

KIMI1981

New member
../images/Emo201.gif

את הניתוח עברתי באיכילוב אין לי מושג איזה דרגה היו לי 2 ציסטות אחת בגודל 5*3 והשניה 3*3 ו 2 מוקדים קטנים על שלפוחית אין לי מושג לגבי החצוצרות הם רק אמרו לי שאני צריכה להיכנס להריון דחוף. ומי שהמליץ לי על הניתוח זה הרופא שלי שנוא מומחה למיילדות, גיניקולוגיה ופריון. (אגב הוא גם זה שניתח אותי)

ר ו מ י ה

New member
אם כך עליך להוציא את דוחות הניתוח

או לשאול את הרופא המנתח. ישנה חשיבות רבה לגבי מצב החצוצרות- לעיתים בשל הידבקויות הנגרמות מאנדומטריוזיס, לא תוכל האישה להרות באופן טבעי או ע"י הזרעה. אני מקווה שאצלך הכל תקין, אבל חשוב לבדוק את הנושא עד תום ע"מ שלא תבזבזי זמן מיותר במידה וישנן הדבקויות.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מצטרפת לדברי רומיה וממליצה ללכת עם דו"חות הניתוח למומחה נוסף. בהצלחה

KIMI1981

New member
דיברתי עם הרופא!!!

שוחחתי אתמול עם הרופא שלי הוא אמר שכל המערכות תקינות הדבר היחיד שהיה לי זה הציסטות והשלפוחית עם 2 המוקדים הקטנים בזמן לפרסקופיה הוא בדק את כל חלל הבטן ואת הרחם, חצוצרות וכל שאר כלי "נגינה" למינהם. מה דעתכן? איזה שלב זה? כל חיי מגיל 17 לקחתי גלולות. ואיך קורה הדבר שמעולם לא היו לי שום תופעות לוואי???

ר ו מ י ה

New member
אם החצוצרות פתוחות

ולדבריו מדובר בדרגה קלה ,תני צ'אנס של מספר חודשים לטבעי בתקווה שתצליחי כבר בנסיון הראשון
יחד עם זאת, במידה וחו"ח לא תצליחי, חשוב להיות עם יד על הדופק ולעבור לרופא פריון מבן עניין באנדו'. מאחלת לך שלא תזדקקי לכך

KIMI1981

New member
../images/Emo51.gifאוקיי טוב לדעת שיש סיכוי../images/Emo9.gif

תודה רבה!!!! העידכונים בהמשך......

ר ו מ י ה

New member
שרשור הודעות

אין צורך לפתוח כל פעם הודעה חדשה, את פשוט יכולה להגיב לשרשור הקיים.

KIMI1981

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo104.gifרומיה

סליחה על החטטנות.... האם יש לך ילדים?

למעלה