רוח צוות

yoanatan1

New member
../images/Emo131.gif רוח צוות

מה עדיף מבחינת רוח צוות: מאושרים או מרוצים. רוח הצוות של הקבוצה שלי הנו מרוצים. ושיש לי משחק עונה במשחק הקרוב. רציתי לדעת אם שווה לי להעלות את הרוח צוות שלי. תודה הבטחון העצמי הנו נפלא כרגע.

הילידר

New member
מאושרים !!!

מה היית רוצה להיות עכשיו? מרוצה או מאושר! מה אתה מאחל כל יום הולדת ?!?!

שמשחורה

New member
פיק...

האם יש הגבלה על מס' הפיקים שאפשר לעשות? עשיתי פיק אחד, ואני מתכנן עוד 2 פיקים במשחקים הקרובים. הפעם שעברה שניסיתי לעשות את זה, גיליתי שבמשחק השלישי הקבוצה שלי שיחקה משחק רגיל. האם פשוט אי אפשר לעשות את זה פעם שלישית רצוף או שפשוט שכחתי להעביר את המצב של הקבוצה למשחק רגוע?

הילידר

New member
צמצום משכורות יעיל

איזה דרכים אתם מציעים כדי לצמצם משכורות? קניית זקנים? מכירת שחקנים מחליפים מיותרים? או בכלל קניית שחקני נבחרת בחריין

ישראלים

ואם אתה הולך לעלות ליגה, אז לא להתפרע ולהביא את המינימום שיביא לך עלייה בטוחה.

הילידר

New member
יש לי סגל רק של ישראלים

ולא מתפרע אבל בינתיים אני מצמצם רוצה להגיע ל800 אלף משכורת לליגה 5 כרגע יש לי900

Suli

New member
אתה אומו

קונה לי שוער אי טי, וינגר טיטאניק קשר טיטאניק לא צריכים את כל אלה בליגה 5

Suli

New member
אבל מדורגת מעליך

וקורעת אותך בכל משחק שתרצה עד אז אתה מוזמן להמשיך לבהות בלוגו, זה הכי קרוב שתגיע לרמה שלי בשנה הקרובה בלי דיביינים

Suli

New member
אני מכיר אותך

אתה תגיד שזה היה רק ליוזר הזה ולא לmg6006 עזוב חוץ מזה אני משחק מול אנשים מחו"ל

הילידר

New member
מחשבון אצטדיון

לא מוצא בקישורים. כלומר, מוצא אבל לא מבין מה הולך שם. היה פעם מחשבון פשוט כזה ירוק משהו .. בקיצור רוצה להגדיל מ21.5 ל40 ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי ואיך להגדיל

simond15

New member
כן גם אני חיפתי לפני כמה ימים

ומצאתי בקישורים איזה אתר מפגר שאני לא מבין מה הקשר שלו לאצטדיון אני גם זוכר את הירוק הזה אבל לא מצליח להזכר בלינק :| בכל מקרה בסוף חישבתי בראש וזהו...

goblin32

New member
גביע קלמנטינה

פשוט הוא לא קופץ כבר אז אני אשאל כאן אם הצעתי לו ידידות והוא לא אישר עדיין אני מורשה לקבוע ידידות?

idan1991

New member
תרשום את פרטי ההזמנה

אחרת לא ייתנו לך טכני בהנחה שהשני לא ייאשר

למעלה