רוח צוות

idan1991

New member
אולי הוא מאמן הנבחרת הצעירה של קניה

היו מקרים מעולם

TheBestM

New member
אז לענות לו?

ואם נגיד הוא לא המאמן\סקאוטר..., אז זה יכול להזיק לי? כי גם ככה אין לו מה לעשות עם המידע הזה..., אז זה יכול?

idan1991

New member
להזיק זה לא יכול

ואם הבנתי נכון אמרת שהוא בן 18 וסביר, אז זה מוזר מאוד שהוא שלח לך הודעה, אולי הוא התבלבל.

simond15

New member
תענה לו מה א כפת לך

אמנם שוער סביר בן 18 זה לא משהו יותר מדי טוב,אבל גם קניה לא נשמעת לי איזה מעצמה... קיצר יש מצב הוא רוצה אותו באמת,וכל עוד אתה לא אומר לו שם משתמש וססמא לקבוצה שלך אז הוא לא יכול לעשות שום דבר רע

TheBestM

New member
../images/Emo13.gif כבר עניתי לו, והוא ענה לי, ואני עניתי לו

ועכשו אני מחכה לתשובה....

simond15

New member
אני מקווה שלא אמרת לו את הססמא../images/Emo3.gif

חחח סתם אחי יאללה שיענה לך כבר אני במתח

TheBestM

New member
אופסי....

לא אמרתי לו שום דבר שיכול להזיק.... לבינתיים הוא לא עונה..., ואתה חושב שאתה במתח..., תענה כבררררר, לי נראה שהוא יענה מחר אבל...

TheBestM

New member
יש לי דילמה קטנה...

תקשיבו, בנוער אני מאמן חלוצים באימון הראשי, יש לי 3 חלוצים, כולם 3-4 כוכבים, אחד בן 15 ומשהו אחד בן 16 ואחד בן 17 (או ממש עוד מעט 17...), אבל יש לי גם ווינגר בן 15 ואיזה 30 יום, והוא מוציא 3 כוכבים, ואני רוצה לטפח גם אותו, אז אני לא יודע אם לעשות אימון ראשי חלוצים ואימון משני ווינגר או אימון ראשי חלוצים ואימון משני מסירה למשל... (כדי לחזק עוד יותר את החלוצים...) אני לא יודע ממש מה לעשות..
אשמח לכל עצה או כל דעה של מישהו.... תודה!

yossi alef

New member
אשלית קבוצת הנוער

הישגיות בקבוצת הנוער לא חשובה, מטרת קבוצת הנוער היא לתמוך בקבוצה הבוגרת. לכן הייתי ממליץ על אימון חלוצים ראשי ומסירות מישני, הווינגר יכול לצאת נחמד בסוף גם עם אימון מסירה... אני מנסה לאמן כמה שיותר שחקנים בקבוצת הנוער לכן אני מאמן קישור ראשי ומסירות מישני, למרות התכנון אני נאלץ להגדיר את הקבוצה שלי ככישלון כי עוד לא מצאתי סופרסטאר אמיתי. אם אני אמצע סופסטאר בעמדה מסויימת אני אאמן רק אותו אפילו (שוער לדוגנא)... בשביל קבוצת הנוער אני מתכנן רק מוטסים או פיקים ומנסה למצוא את המקסימום שהשחקנים האחרים יתנו בעמדות שאני לא מאמן.

למעלה