רורי הייתה חברה של דין רוב העונה
הראשונה..לקח כמה פרקים להכיר ולצאת..ואז הם נפרדו [בפרק 17 ככה אם אני לא טועה..
] ובפרק האחרון לעונה הראשונה הם חזרו להיות ביחד.[פרק 21] בעונה השנייה הם המשיכו להיות ביחד למרות שרורי נישקה את ג'ס בפרק סוף העונה..[פרק 22] בעונה השלישית הם נפרדו בפרק 7. ואז רורי חברה לג'ס..ודין..אממ..הדמות שלו נהרסת בהמשך..
יש כאלה שמההתחלה חשבו שהוא מעפן..אני התאכזבתי רק מהמשך..
לורליי שונאת את ההורים שלה כי הם מיררו לה את החיים בתור ילדה. חינכו אותה לעושר..שתלמד ותתחבר רק עם "אנשים טובים" שזה בעצם אנשים עם כסף. היא התמרדה ועשתה צרות..נכנסה להריון בגיל 17 [עם רורי] וסירבה להתחתן עם האבא [כריסטופר] במקום זה היא עזבה את הבית לעבוד כמנקה במלון [שהם מאודמאוד לא אישרו] והם ניתקו קשר כמעט לחלוטין..רק בחגים וכאלה.
אח"כ רורי התחילה ללמוד בצ'ילטון היוקרתי והנחשב והלימודים עלו יותר מדי בשביל לורליי שכבר הפכה להיות מנהלת המלון שהתחילה לעבוד בו "מלון העצמאות" והיא, מחוסר ברירה, ביקשה מהוריה שיעזרו לה לממן את הלימודים של רורי ושהיא תחזיר להם. אמילי [האמא] דרשה בתמורה ארוחת ערב שבועית בחברת שתיהן, בערב שישי. מכאן הצרות של לורליי עם ההורים שלה חזרו אליה..הם ניסו להתערב בחייה של רורי יותר מדי..וכמובן גם בחייה של לורליי!! שידכו לה בחורים שהם מכירים, אמרו כיצד היא צריכה לנהוג ושתפסיק להתבדח, ניסו להחזיר אותה לכריסטופר [אביה של רורי] ועוד.. מכאן, היא שונאת את ההורים שלה. היא לא מסתדרת איתם ועם אורח החיים שלהם בכלל..ואמא שלה מציקה לה המון.
זהו, מקווה שהכל ברור. יש עוד המון סיפורים ומידע באמצע. אני ממליצה להשלים את הפרקים בהקדם האפשרי!