חדשים

SנרקיסS

New member
חדשה!../images/Emo205.gif

התחלתי לראות את העונה ה3 בהולמרק לא מזמן, וחשבתי שאני מבינה מה קורה עד שהגעתי לפורום הזה... ואני מבולבלת לגמרי. מישהו יכול לתת לי קצת רקע על העונה ה1 וה2 ועל מה שהיה עד עכשיו ב3? או קישור למידע בעברית... מצטערת שאני מבקשת המון, פשוט ממש אהבתי את הפרקים שראיתי ואני רוצה להמשיך... תודה שקראתם!

שלום לכולם ! חדשה פה !

שלום לכולם בפורום המקסים ! אני בהיי מטורף כי עשיתי מרתון שלם של העונה הרביעית של גילמור איזו עונה-אוי ויי זמיר, מצחיקה שנונה ומרגשת לא פחות מכל שאר העונות ! אני רוצה לפתוח ולהגיד שמבין כל הדמויות ההזויות בסטארס הולו (דוזי, באבט, טיילור וכ"ו... קירק- המלך ! איזה מצחיק הוא ואיזה כיף לראות סצנות איתו- לפי דעתי- המלך הבלתי מעורער של הדמויות ה"משניות"! עכשיו- קצת עלי. בת 21 ממעלה אדומים- בנות גילמור אחת הסדרות האהובות עלי ו.. מי שרוכצה לדעת עוד מוזמן לשאול ! ולי יש שאלה (עם תוכן של סספוליר אני מניחה למי שלא ראה את העונה הרביעית עד סופה) האם לוק ולורליי ביחד עכשיו (תחילת עונה חמישית והלאה) או שהם נפרדו? אני מבקשת ספוילר כי אני חייבת לדעת אני לא יכולה לחכות לראות עוד שתי עונות ! :( תודה רבה !

Girl From Mars

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

אני כרמל, בת 17. וגם אני מאוד מאוד אוהבת את העונה הרביעית... וקירק.
(
לעונה החמישית?) בכל מקרה, העונה החמישית משודרת בערוץ 10, ואם אני לא טועה בפרק האחרון לוק ולורליי נפרדו. אבל אני ממש לא בטוחה כי אני לא עוקבת אחרי ערוץ 10.

o0Invisible0o

New member
עונה חמישית [נניח ../images/Emo58.gif]

נפרדו לפני אממ..שני פרקים בערוץ 10. משהו כזה..o_0

AlexisBladel

New member
אממ..גם אני חדשה.

לא עוקבת בערוץ 10, ראיתי את הראשונה פעם בהולמרק, ואז הם הפסיקו לשדר, ואז לפני כמה? שבועיים שלוש ראיתי שהחזירו, קפצתי כמה פעמים במקום, וחזרתי לאובססיה שלי לסדרה המדהימה הזאת. סיון, דרך אגב, היי!

o0Invisible0o

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

ספרי ממה את כ"כ מבולבלת וננסה להבהיר. אי אפשר משמ לספר את הכל..זה המון.
אז פשוט תשאלי ונמשיך משם.^^

SנרקיסS

New member
תודה

כמה זמן רורי הייתה חברה של דין, ולמה כולם פה שונאים אותו? למה לורלי שונאת את ההורים שלה?

o0Invisible0o

New member
רורי הייתה חברה של דין רוב העונה

הראשונה..לקח כמה פרקים להכיר ולצאת..ואז הם נפרדו [בפרק 17 ככה אם אני לא טועה..
] ובפרק האחרון לעונה הראשונה הם חזרו להיות ביחד.[פרק 21] בעונה השנייה הם המשיכו להיות ביחד למרות שרורי נישקה את ג'ס בפרק סוף העונה..[פרק 22] בעונה השלישית הם נפרדו בפרק 7. ואז רורי חברה לג'ס..ודין..אממ..הדמות שלו נהרסת בהמשך..
יש כאלה שמההתחלה חשבו שהוא מעפן..אני התאכזבתי רק מהמשך..
לורליי שונאת את ההורים שלה כי הם מיררו לה את החיים בתור ילדה. חינכו אותה לעושר..שתלמד ותתחבר רק עם "אנשים טובים" שזה בעצם אנשים עם כסף. היא התמרדה ועשתה צרות..נכנסה להריון בגיל 17 [עם רורי] וסירבה להתחתן עם האבא [כריסטופר] במקום זה היא עזבה את הבית לעבוד כמנקה במלון [שהם מאודמאוד לא אישרו] והם ניתקו קשר כמעט לחלוטין..רק בחגים וכאלה.
אח"כ רורי התחילה ללמוד בצ'ילטון היוקרתי והנחשב והלימודים עלו יותר מדי בשביל לורליי שכבר הפכה להיות מנהלת המלון שהתחילה לעבוד בו "מלון העצמאות" והיא, מחוסר ברירה, ביקשה מהוריה שיעזרו לה לממן את הלימודים של רורי ושהיא תחזיר להם. אמילי [האמא] דרשה בתמורה ארוחת ערב שבועית בחברת שתיהן, בערב שישי. מכאן הצרות של לורליי עם ההורים שלה חזרו אליה..הם ניסו להתערב בחייה של רורי יותר מדי..וכמובן גם בחייה של לורליי!! שידכו לה בחורים שהם מכירים, אמרו כיצד היא צריכה לנהוג ושתפסיק להתבדח, ניסו להחזיר אותה לכריסטופר [אביה של רורי] ועוד.. מכאן, היא שונאת את ההורים שלה. היא לא מסתדרת איתם ועם אורח החיים שלהם בכלל..ואמא שלה מציקה לה המון.
זהו, מקווה שהכל ברור. יש עוד המון סיפורים ומידע באמצע. אני ממליצה להשלים את הפרקים בהקדם האפשרי!

SנרקיסS

New member
תודה רבה רבה!

הבעיה שלי היא שאין לי איך להשלים את הפרקים... אני לא חושבת שמשדרים את העונה ה1 או ה2 איפה שהוא. בכל מקרה, עזרת לי המון. תודה!

למעלה