וח מודעות

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gifוח מודעות ../images/Emo89.gif

(בשביל הסטטיסטיקה)

MARMELAD

New member
יש למרמלד תמונה חדשה בכרטיס האישי

סתם שתדעו... אמנם התמונה עצמה מלפני שנה כשעבדתי ברסטרום באילת, אבל ככה אני נראה עכשיו כשיש לי קוקו... הרבה יותר טוב מרעמת התלתלים שהייתה לי עד שהוא ארך

campari

New member
טוב, מי בא ל-DOOM הלילה../images/Emo35.gif

נפגשים בשתיים בבוקר בשירות בנים, תא אחד לפני האחרון (נא לדפוק 3 פעמים)

MARMELAD

New member
היסטרי!!!!!!!!!

בדיוק אני בא לשאול מי בא היום לטיאלוי TLV........ מי שמגיע מוזמן להתקשר אליי עד שתיים (אז אני נכנס)..... ולמי שאין את הטלפון... שיתאמץ. לא צריך להיות קשה להשיג את הטלפון שלי.

campari

New member
הפסדתם... היה פצצות../images/Emo157.gif../images/Emo70.gif

אז היתה לי הזמנת VIP שקיבלתי בשאדו (מהבחור היחיד שהיה שם שאינו מבאי הפורום הזה - היחצ"ן של הדום), ושמתי את החגורת נחש המ-ה-מ-מ-ת שלי מניו יורק והעמדתי את השערות, ויצאתי לי (כמו פינק בקליפ האחרון שלה) לקרוע את הדום. אז באמת לא נראה לי שהיה שם מישהו מהפורום, אבל היה מעולה - המוזיקה, החשפנים (אפס אחוז שומן, כנראה), לילה קרי בפאה חדשה, ו... במועדון מלא אוחצ´ות וערסים חיפשתי לי את האחד, ובסוף (בלי להתאמץ יותר מדי) גם מצאתי אותו. מה לומר - נראה מעולה, וחמוד, וסקסי, ולא - לא לקחתי אותו הביתה, אבל קבענו שבמוצ"ש הוא יבוא אלי (תלמדו, מי שמעוניין - ככה מפרידים מוץ מתבן, ואהבה מסטוצים) המשך יבוא, או שמחר יהיה פה שרשור ההתאבדות שלי, בהתאם לאופנה האחרונה בפורום זה
לילה טוב (אהההה, יש לי שעתיים לישון
)

9סנורקה9

New member
שבת בגת

בא לי ללכת למועדון. כל כך כל כך בא לי. הסיבה היחידה שלא הלכתי שבת שעברה הייתה כי הייתי קצת חולה והיה לי חיבור להגיש למחרת (סיבה די מטומטמת). והשבוע... אני בחופש(אין לימודים ביום ראשון). יש לי רשיון נהיגה (סוף כל סוף, נגמרה תקופת הנהג המלווה). היה לי יומולדת לפני פחות משבועיים ואין יותר צורך לחשוב על תירוצים למה אין לי תעודת זהות. ואני במוזה. אממה? אני לא אוהבת לנהוג לבד. ואני לא מוצאת מי שיבוא איתי!!! פתאום גיליתי שכל החברים הם לא חובבי דיסקוטקים או שפשוט אסור להם, ושפעם קודמת שהייתי במועדון, הלכתי עם אח שלי. אבל, אני חייבת לציין שזו הייתה עסקה די מוצלחת- הוא הסיע אותי, הוא מכיר את הדרך, כך שלא הסתבכנו, הוא הכניס אותי עם הכרטיס VIP, ובמועדון התפצלנו (הוא הרי רוצה לתפוס בנות, ואם יראו אותי איתו, עוד עלולים לחשוב שאני חברה שלו, חו"ח ). והוא גם החזיר אותי, עד הבית. ואני נהניתי, כל כך נהניתי.... ההתפרקות בלרקוד, לשמוח עם אנשים שאני בכלל לא מכירה, היה כיף.... אני רוצה שוב! אז... מישהו מחר לתמר´ז לאונג´ או לגת רימון?

MARMELAD

New member
לגבי מי בא לצ´ט.....

שימי לב מאיצו´ק שאם את רושמת את זה ללא תוכן אז ההודעה לא קופצת ולא שמים לב אליה. אולי כדאי שנחזור לנוהל הקודם של שרשורי צ´ט : מי שרוצה להזמין את החבר´ה לצ´ט מוודא שאין שרשור צ´ט קיים בעמוד הראשון. הוא פותח הודעה חדשה שמזמינה לצ´ט. מי שרוצה להזמין אח"כ פשוט פותח הודעה כתגובה להודעה הראשונה שכבר יש על הצ´ט... וככה זה יהיה גם מסודר וגם יעיל. מה דעתכם?

spainbar

New member
לא, ולא, ולא, ולא, ולא, ולא, ולא, ו

לא, ולא, ולא סתם בצחוק, בטח שכן, מה אתה שואל? :} ס´

spainbar

New member
יש לי רעיון מדהים לשיר הצ´אט....

(מנגינה עפ"י שיר חיל הים) בוא אלינו, אלינו אלינו לצ´אט אל הצ´אט הגדול, הפתוח אל השמש הזו, הרוחות העזות כי הצ´אט לכולנו הצ´אט לכולנו, פתוח.....

למעלה