וח המודעות

המדריך ל../images/Emo95.gif המתחיל

קצת ישן אבל תמיד אקטואלי (מנוסח בלשון אישה, אבל לשון של אישה ושל גבר בהקשר זה הם די דומים) לא לשכוח להדפיס ולשמור עותקים: 1. ליד המיטה 2. בכיס האחורי של המכנסיים 3. בתא הכפפות ברכב

Qafisrael

New member
הכי גאים שיש- האתר

נולד אתר חדש לסדרה הכי גאים שיש - בעברית! אתר חובה! Qafisrael.cjb.net

MARMELAD

New member
../images/Emo131.gifוח המודעות

אנא מכם בנים יקרים... לוח המודעות נועד לשמור על הסדר בפורום ושלוותי הנפשית... עשו עימי חסד, שרשרו לכאן כל הודעה אופטופיקית, פירסומית, מנהלתית, או לא עניינית חן חן

ugi

New member
תמיד רציתי לשמש דוגמה

חבל שזה כל מה שיצא...

גל2003

New member
סתם התחשק לי...../images/Emo24.gif

זו כנראה תהיה הודעה מטופשת במיוחד...כי ממש אין לי שמץ מושג מה יש לי להגיד לפורום המכובד בשעת צהריים אביבית זו... אז אולי בהזדמנות זו אני אנסה שוב לעורר עניין בנושא הכדורגל...אני חושב שצפייה במשחק כדורגל (מה לעשות...לא בארץ כל כך..אבל בטח כדורגל אנגלי או סקנדינבי..) היא דרך נחמדה מאוד לחזות בכל מיני בחורים חתיכים (והם גם לא בהכרח טיפשים כמו אלון מזרחי!!
)...וחוצמזה...גם המשחק עצמו מעניין לפעמים.. אז אני מציע לכל אלה ששונאים כדורגל לנסות להיפרד קצת מהסטריאוטיפים
אני מקווה שלא יהיו הרבה אנשים רעים שיכתבו לי כתגובה שאכן יצאה לי הודעה מטופשת
......באהבה גל

.m

New member
בדיחה בלונדינית

בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה ואומרת בהתרגשות, "אתה חייב לבוא לעזור לי!" "‏מה קרה?", הוא שואל אותה בדאגה. "‏קניתי פאזל מאוד מסובך", היא מספרת, "ואני לא מצליחה להרכיב אותו." ‏הוא נרגע, ומתוך סקרנות שואל אותה, "איזו תמונה מקבלים בסוף?" "‏לפי הציור על הקופסה", הבלונדינית מתחילה לספר, "זה נראה כמו תרנגול, אבל יותר טוב שתבוא הנה ותראה בעצמך." "‏טוב", אומר לה החבר שלה ויוצא לעבר ביתה. ‏לאחר כעשרים דקות הוא מגיע אליה והיא מראה לו את החלקים על השולחן. ‏ברגע שהוא רואה את הפזל מפוזר על השולחן הוא נושם עמוק ואומר לה, "תראי חמודה, אין שום סיכוי שנצליח להרכיב את הפאזל הזה, אז בואי נשב בשקט נשתה כוס קפה ואחר כך אני אעזור לך להחזיר את הקורנפלקס לקופסה..." (ותודה? למיקי)

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה שהיא בלונדינית לא אומר ש...../images/Emo68.gif

זה תופס רק לגבי בלונדיניות, נכון? ולא לגבי בלונדינים, אני מקווה... מאי! שיחקת אותה....חחחח ותודה למיקי. (בהזדמנות, ספרי לי מי זה)

בלונדיניות, בלונדינים

אותו דבר... אמילי זה שאני בלונדינית לא אומר שאני חכמה!

.m

New member
ועוד בדיחה (ושוב תודה למיקי)

Yasser Arafat, not feeling well and concerned about his mortality, goes to consult a Psychic about the date of his death. Closing her eyes and silently reaching into the realm of the future she finds the answer: "You will die on a Jewish holiday." "Which one?" Arafat asks nervously. It doesn´t matter," replied thepsychic. "Whenever you die, it´ll be a Jewish Holiday...".

ugi

New member
רשמיי מהשירותים הציבוריים...

דבר מוזר קרה לי זה עתה... האם קרה לכם אי פעם שנכנסתם לשירותים הציבוריים ולא הצלחתם לנשום בגלל הריח? אז הייתי עכשיו בשירותים, כאן, באוניברסיטה, ופשוט לא יכולתי לנשום... מרוב הריח המתוק של חומר הניקוי. מה קרה למנקה הזאת? התחרפנה? כבר התחלתי להתגעגע לריח השתן המוכר...

AYELET1

New member
ארוח בנושא סמים בפ´ הורים למתבגרים

היום, 21.2.02,בשעה 20:00-22:00 תתארח בפורום ורדה בר, ותענה על שאלות בנושא סמים. וזה הרקע של ורדה בר, כפי ששלחה אותו אלי: הסמים נפוצים היום בנוער והורים אינם מודעים לגודל הבעייה. גם אנחנו לא ידענו עד שזה פגע בנו.בעקבות מותו של בני לפני ארבע שנים, בגיל 18, עשיתי תפנית חדה בעיסוקיי והיום אני חוקרת, לומדת ועוסקת אך ורק בהסברה למניעת שימוש בסמים בקרב בני נוער ובקרב הורים. מבקרת בכל יום בבית ספר אחר ברחבי הארץ או בבוקר לתלמידים או בערב להורים. נותנת ייעוץ להורים מודאגים (ללא תמורה). אני נכחתי בהרצאה שהועברה על ידה. היה מענייןמאד (וגם מועיל וחשוב כמובן), והתרשמתי מאד לטובה. שאלות ניתן להכניס גם ע"י הורים, מתבגרים ומה שבינהם ותודה למרמלד

למעלה