א רק אמא

שלום!

הי, נכנסתי לבלוג שלך והדברים שאת עושה באמת מאוד מאוד יפים! חוץ מזה בקשר לקורס - לא עשיתי קורסים כאלה אף פעם אבל הייתי מזכירה כמה שנים טובות מחיי והדרכתי קורסי מחשבים (וורד, אקסל ושות') לטובת נקודות זכות למשכורת (או איך שלא קוראים לזה) ואני חושבת ככה - קודם כל, הקורסים האלה לא כל כך שווים מבחינת מה שלומדים שם.די חבל על הזמן ועל הכסף (אלא אם כן את עושה את זה רק כדי לצאת מהבית). גם 5 חודשים נראה לי קצת הרבה יותר מדי זמן לסוג כזה של קורס. מה שבדרך כלל עוזר להתקבל זה נסיון ואם אין - אז הרבה בטחון בראיונות עבודה (טוב, זה תמיד עוזר). לא שמתי לב שתעודות כל כך עוזרות בתחום הזה. מה שכן, תמיד טוב לדעת מחשבים טוב (ברמה יותר גבוהה מזו שמציעים בקורסים האלה). חשבתי להציע לך קצת עזרה עם זה (אם את צריכה, כמובן) כי אני בחופשת לידה ואני קצת משתעממת, אבל אז ראיתי שאת גרה בכרמיאל אז זה לא כל כך רלוונטי (אני גרה ליד שוהם). בכל אופן בהצלחה, הילה.

אני עשיתי קורס קוסמטיקה מטעם לשכת התעסוקה

וקיבלתי דמי אבטלה כל חודש במשך הקורס. דווקא לא זכור לי ששילמתי כלל על הקורס אבל כן שילמתי על הציוד שקנינו במרוכז עבור הקורס. ממליצה בחום מרחיב את מעגל החברות - החברה הכי הכי הכי טובה שלי הגיעה מהקורס הזה מרחיב את הניוון במוח מאלץ אותך לקום בבוקר יפה ומאופרת כי יש לך לאן לצאת ומה לעשות ויש מרצות ,מורות ,תלמידות, מולך לשיחות מעניינות . בהצלחה

לוליLuli

New member
ועוד משהו....

במקביל אולי תנסי לפרסם את עצמך יותר ולמכור את העבודות המדהימות שלך!!!!! את מדהימה עם ידי זהב! ואם לא זה -למשך 5 חודשים ,אולי למצוא משהו צדדי להכנסה קטנה.... אבל אני הייתי הולכת על זה!

mAmA MiSiSiPi

New member
שמועה או לא../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

התעסקות בהפרשות גוף. לפני כמה שנים עוד לפני ששמעתי על האלטרניטיבה של הרב פעמי שמעתי שהחברות שמייצרות את התחתוניות היומיומיות חד פעמיות {איזה משפט מתיש} מוסיפים בהן חומר שגורם להפרשות יתר כדי לגרום לנשים להמשיך לצרוך את המוצר שלהם . מישהי יודעת אם זה באמת נכון?

olgaer

New member
נמשע לי עוד קונספירציה אחת...

מה עוד? חומר מיוחד בנייר טואלט כדי ,תסלחו לי, נחרבן יותר? גם אם זה נכון, החומר שקוטקס שמים לא משהו, לא מרגישה שום בהבדל.

ayala26

New member
נשמע לי מאוד לא הגיוני

מי שמתשמשת בזה משתמשת בזה ממילא כל יום. מצד שני, גם בלי חומרים "מעודדי הפרשות" אם יש כזה דבר בכלל כל התחבושות האלו, כולל הדקיקות של הוסת מכילות חומרים כימיים. כמו טיטולים. כדי לכלוא את הנוזלים, להפוך אותם לג'ל וכו'. כך שהם ממילא לא בריאים.

אף פעם לא שמעתי על זה

אין לי מושג אם זה נכון, מה שכן אני שמעתי ששמים חומרים לא כל כך טובים בתחתוניות (פדים ,טמפונים...- החומר שמלבין). השימוש בתחתוניות בא כי היו הפרשות ולא ההפך.

ayala26

New member
תחבושות ותחתוניות מבד

מכבסים אותן במקום לזרוק ולכן הן רב פעמיות.

../images/Emo115.gif זה כמו שמפו לקשקשים

טוב לא בדיוק כמו... אישית, לא השתמשתי בשמפו כזה אבל תמיד תהיתי אם זה לא עושה קשקשים כדי שימשיכו לקנות אותו.

lilend

New member
זו שמועה! לפני כמה שנים הופץ מייל בנושא

והופרך שוב ושוב. אגב, מה זה רב פעמיים?

tamamitt

New member
בכל מקרה

רופאי הנשים מאוד ממליצים שלא להשתמש בתחתוניות משום שהן לא מאפשרות אוורור תקין ומעלות את הסיכוי לפטריות ודלקות.

למעלה