אני רק שאלה

Suli

New member
היו כבר כאלו של 20 ומעלה

בעצם, רק ג'ורג' קארי, השוער העילאי++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ האנגלי

8Nir8

New member
הורדת פוקסטריק..

פירמטתי את המחשב ואני צריך להתקין כמה דברים מחדש.. הורדתי את הגירסה החדשה של פיירופקס ועכשיו באתי להוריד את הפוקסטריק וזה הוריד לי את הקובץ: foxtrick_0.3.62.xpi כשאני לוחץ על זה נפתח לי חלון שאומר שלווינדוס אין אפשרות להפעיל קובץ זה.. יש למישהו פתרון? (וד"א מה זה פסיכוTSI? לפי התיאור של זה בקישורים אני לא בטוח אם התוכנה שאני מחפש זה פוקסטריק או פסיכוTSI..אבל בכל מקרה ההורדה של שתיהם נותנת לי את אותה תוצאה..)

tomash11

New member
אני מקווה שזה יעזור

אתה לא צריך לפתוח את הקובץ xpi בצורה רגילה על ידי דאבל קליק, אלא מה שצריך לעשות זה לפתוח פיירפוקס, לתפוס את הקובץ xpi ולגרור אותו לתוך הדפדפן. ככה הוא מתקין אותו ואני חושב שתתבקש לפתוח מחדש את הדפדפן. בנוגע ל- פסיכוTSI, זהו תוסף להאטריק שמתיימר לנחש נכונה את הרמה הפנימית של התכונה הראשית של השחקן. כידוע (או לא ידוע) לך, בהאטריק, לכל רמת תכונה יש גם רמות פנימיות. יכולים להיות שני שחקנים ברמה "טוב" אבל אחד מהם רחוק 6 אימונים מלעלות ל"מצוין" , ואילו השני רחוק רק אימון אחד בלבד. זה משום שהרמה הפנימית של השני גבוהה יותר. לשחקן השני יהיה ערך רב יותר גם כי התכונה שלו גבוהה יותר (אמנם לא ברמה שלמה אבל עדיין גבוהה יותר), וגם כי תצטרך להשקיע בו פחות כדי להקפיץ אותו רמה. המידע הזה יכול להיות שווה כסף לא מועט. כאמור, התוסף הזה מתיימר לתת לך מידע לגבי הרמה הפנימית אבל הוא לא כל כך מדויק ואני לא חושב שיש באמת כלי כזה שיכול לתת בדיוק מידע. אם אני לא טועה, גם הפסיכו מגיע בקובץ xpi (כמו כל התוספים לפיירפוקס או לפחות חלקם), ולכן גם לגביו, לא תצליח לפתוח אותו בדאבל קליק אלא רק בגרירה לדפדפן.

bnbn100

New member
שאלה...

נפצע לי שחקן היום לשבוע ורשום שהוא חבול אך מתאמן ויש לי רופא 1 בכמה להגדיל את מספר הרופאים? (השחקן בן כמעט 30)

Suli

New member
יש מחשבון פציעות

אבל אם הוא שחקן חשוב, בלי לחשוב, 10

bnbn100

New member
יש מחשבון פציעות שמראה כמה השחקן נפצע...

יש מחשבון שאומר כמה רופאים צריך? אם כן תנו לי קישור בבקשה

8Nir8

New member
הגדלת איצטדיון..

מה היחס שצריך להיות בין המושבים השונים באיצטדיון?

gulu19

New member
היחס המומלץ:

מקומות עמידה - 62.5% מקומות בסיסיים - 25% מקומות מקורים - 10% VIP - 2.5%

nir2107

New member
בדרך לקניה ראשונה

אני יחסית חדש בהאטריק, ואחרי כמה חודשים של הסתגלות אני חושב שאני מוכן לבצע את הרכישה הראשונה שלי. קראתי על הרכישות בשאלות הנפוצות, השאלה היא - אם אין לי שום ניסיון בקניה ומכירה של שחקנים, איך אני יודע מה ייחשב מצד אחד מחיר ראוי לשחקן, ומצד שני לחשב איך זה יהיה מחיר סביר גם מבחינתי, שלא יזעזע יותר מדי את התקציב? יש נוסחאות\אחוזים\מאמר\משהו?

ASARUF

New member
לגבי מחיר ראוי לשחקן

פשוט תבדוק ב"העברות דומות" של השחקן, בדרך כלל זה משקף את מצב השוק הכי טוב. לגבי מחיר סביר מבחינתך זה כבר תלוי בכמות המזומנים שלך, במשכורת השחקן ועוד. אין נוסחאות לשוק העברות, שוק זה שוק..

nimrodtoav

New member
שאלה קצת דחופה

שחקן שקניתי שיחק בשבת בקבוצה הקודמת שלו האם יקבל אימון אצלי ביום ה או שעדיף לי להכניס אותו להרכב ידידות ביום ג לפחות אימון כושר שיקבל אשמח לשמוע ממישהו עד יום ג ... תודה רבה על כל התשובות שקבלתי בתקופה האחרונה כאן

Suli

New member
כן

אבל את המכסה שלי לעונה סיימתי כבר אין טעם. אליפות לא תהיה, גם לא פלייאוף

למעלה