אני רק שאלה

nimrodtoav

New member
יש לי שאלה ואין לה בית...

אתם עושים אימון כושר משחק מידי פעם?

get low

New member
מסירה לשחקני ההגנה

מסירה לבלמים משפיעה על הציון בטקטיקות: - התקפה מהמרכז או התקפה מהאגפים (כאן המסירה של כל שחקני השדה משפיעה). - התקפות מתפרצות.

get low

New member
יש הבדל פיצפון

בסיכוי שלך לקבל אירוע קאונטר מיוחד, גם אם אתה לא משתמש בטקטיקה..

get low

New member
אני לא בטוח בזה

עד כמה שאני יודע הסיכוי לקבל אירוע קאונטר מיוחד תלוי בציון של הקבוצה בטקטיקה (במידה והיתה עולה בטקטיקה). הציון הזה מושפע מהמסירה (או שלא ואני חי בסרט?
)

tomash11

New member
אני לא בטוח במה ששניכם אומרים

אני לא ידעתי שהסיכוי לקבל קאונטר מיוחד מושפע כפי שציינת (אם זה נכון) מצד שני, גם לא חשבתי שמה שמשפיע זה יחסי הגנה/התקפה. ממה שאני יודע, אם יש שחקן הגנה בלתי צפוי עם יכולת מסירה, יש סיכוי טוב יותר לקבל קאונטר כמצב מיוחד.

Suli

New member
די פשוט

אם לא עלית קאונטר, אין לך ציון בטקטיקה, ולכן אי אפשר לדעת אם באמת תקבל קאונטר או לא אני קיבלתי בגביע קאונטר, כשעליתי נורבגי מוחלט עם שחקנים שיש להם רצ'טד הגנה. :D באותה מידה אתה יכול להגיד שאם קיבלת 6 התקפות לאגפים ועלית פרסינג, אז הציון שלך בAOW הוא גבוה - Which is quite bullshit הציון מושפע מהמסירות, כן. אבל ברגע שאתה לא עולה קאונטר, אין קשר. רק יחסי ההגנה/התקפה

TelitX95

New member
יש חדש בכוכבים?!

מישהו מוכן להסביר לי את הקטע החדש בכוכבים שרואים במשחקי ידידות?? יש כאילו כוכבים שדלוקים מתוך סך הכל הכוכבים... מה זה סך הכוכבים? מה זה הכוכבים הדלוקים? ומה בדיוק אומרים הכבויים?? אממממ... מענייןן... חחחח שבת שלום :)

tomash11

New member
מהמעט שהבנתי מהקונפרנס-

עד היום, מה שראית בסוף המשחק בתור ציון כוכבים לשחקן, היה הממוצע של היכולת של השחקן לאורך כל המשחק. מעתה, הוסיפו צבעים נוספים כדי לתת לך יותר מידע- הכוכבים הצהובים יתארו את היכולת של השחקן בסוף המשחק. הכוכבים הצהובים פלוס הכוכב החום, יתארו את היכולת הממוצעת של השחקן לאורך כל המשחק (מה שפעם תיארו רק כוכבים צהובים). מכיוון שבעקרון בסוף המשחק היכולת של השחקן נמוכה יותר ממה שהיכולת הממוצעת שלו כל המשחק, בדרך כלל התצוגה תהיה כזו (של כוכבים צהובים ותוספת של חום). אבל- יש מקרים פחות נפוצים שבהם דוקא בסוף המשחק, השחקן שיפר את היכולת שלו- במקרים כאלה מכניסים כוכב אדום, ואז- הכוכבים הצהובים משקפים את הממוצע, והצהובים בתוספת האדום משקפים את היכולת בסיום המשחק. נחזור להתחלה- עד היום יכלת לדעת רק מה היתה היכולת הממוצעת של שחקן במשחק. היום הוסיפו לך גם מידע לגבי היכולת שלו בסיום המשחק. אני מניח שלמידע על ההפרש בין היכולות יכול להיות ערך כלשהו למנג'ר. אם מישהו מוצא טעות במה שאמרת או חולק על כך, מוזמן לתקן.

natanov

New member
זה שענה לך הטעה אותך...

המשמעות של הכוכבים היא כזו : לאור העובדה שאימוני הכושר הגופני הפכו להיות חיוניים מאוד, כוכבים דלוקים + כבויים - מה שהשחקן שלך יכול היה להוציא אם היה לו כושר גופני גבוה. כוכבים דלוקים - מה שהשחקן שלך הוציא תכלס. כלומר, אם לאותו שחקן מדובר היה כושר גופני גבוה אז הוא היה מוציא יותר כוכבים. זה בא כדי להראות לשחקנים כמה חשוב לאמן עפ"י החוקים החדשים גם כושר גופני באחוז מספיק גבוה. בברכה, קובי.

gulu19

New member
לגבי בלבול במערך

הגעתי למצב שיש לי רק ניסיון וויק ב 4-5-1 ורק עכשיו קלטתי שזה המערך הכי טוב שלי למחר... יש לי קפטן עם אינד' ניסיון וסוליד מנהיגות, סך כל הניסיון של הקבוצה יהיה כנראה אינד'. הקישור ללא בלבול צפוי להיות סוליד גבוה מאוד, יש למישהו מושג קלוש עד כמה הקישור ייפגע?

Suli

New member
להערכתי - 10% בשליטה

מזמן לא יצא לי לשחק במערך שיש לי בו בלבול, אז הזיכרון שלי קצת פוגע :)

למעלה