אני רק שאלה

miko007

New member
תוכנה לנוער

האם יש תוכנה כמו הHT לקבוצת הנוער? משהו שיעזור לי לקבוע באיזה עמדה כל שחקן?

o r i z i

New member
אם השוער הראשון שלי שיחק

ביום שבת בפלייאוף בתור שוער ואתמול בידידות הוא החליף שחקן ועלה בתור וינגר הוא יקבל אימון מחר?

wantootree

New member
העדפת קניה - יותר חלוץ או יותר נייחים?

מה עדיף? חלוץ עולמי (WC) עד על-טבעי (SN) או חלוץ יוצא מן הכלל (אאוט) עם סט פיסס נהדר (מאג) עד על טבעי (SN)? ומה תכונת הסף של סט פיסס לרכישה? תודה!

לדעתי האופציה הראשונה.

אם אני לא טוכה אתה בליגה 4. אתה צריך שם לפחות בועט אימתני ומעלה. רצוי אלוהי. אני חושב שהשוערים בליגה הם בטח בין נהדר לעל טבעי. אתה צריך להיות בכמה רמות מעליהם מבחינת בועט.

הילידר

New member
לדעתי

לדעתי אם קונים סט פיססן ברמה של הקבוצה שלך , קונים יותר מהרמות שציינת. ואם ההתלבטות בין שתי העדפות שציינת אז הייתי הולך על האופציה הראשונה. 4 רמות ברמה ראשית לא שוות סט פיסס (ועוד סט פיסס זעום כמו SN)

shlo38

New member
משחקי גביע

לפי דעתי האטריק השתגעו כל משחקי הגביע הראשונים של ליגה 5 ו 6 לפחות הם נגד קבוצות בוט בלי בעלים הקבוצות בוט מליגה 8 נראה לכם הגיוני? קבוצת בוט בגביע? מה עוד מחכה לנו אחרי אקדמיית הנוער השלומיאלית?

נמשל

New member
למה השתגעו?

פתחו ליגה 8, כנראה שעשו את החישובים שלהם שיש צורך בהרחבה. ולפי החוקים שלהם יש עוד זמן לשבוע אחד של גביע אז נותנים אותו בדמות שחקים עם קבוצות מליגה 8, שרובם המוחלט כרגע הינו רובוטים. אני לא רואה בזה בעיה, מה גם שהסיבוב הזה שווה עוד כסף, עוד נסיון כפול לשחקנים. עוד משחק רשמי לעלות פיק לקראת הליגה. מה רע? ממילא גם לקבוצות ותיקות בליגה 6, אין הרבה הבדל בין יריבה מליגה 7 לבין רובוט ו

מתי מתחילות ליגות תפוז

ומתי נרשמים? איך נרשמים ואיך עושים את הליגה( באיזה יום בהאטריק)

R o n 2 5 6

New member
ליגת תפוז רק הסתיימה לא מזמן../images/Emo3.gif

בד"כ טורניר הפורום(תפוז+קלמנטיה) מתחיל בסיבוב החמישי של הגביע. הרשמה מסודרת נפתחת שבוע לפני,ובמה יוסבר מה צריך לרשום. הליגה בנוייה על משחקי ידידות המשוחקים בימי שלישי. תחילה מתחילים עם סיבוב שבו חוקי גביע,שם המנצחות עולות לתפוז,והמפסידות משובצות לקלמנטינה או לא משתתפות(מעט מאוד קבוצות לא משתתפות). אח"כ יש את שלב הבתים,ולבסוף שלבי נוק-אאוט. בכל מקרה,כל הסיפור יתחיל בעוד חודש-חודש וחצי.תמשיך לעקוב בפורום. יום טוב :)

האם יהיה אפשר לעלות שחקן של הנוער

רק כאשר הוא סיים את הליגה, או שאפשר תוך כדי הליגה? כמובן שהשחקן נמצא עונה בקבוצה. אני מדבר על ליגות תפוז שמסתיימות רק בעוד כמה חודשים.

למעלה