אני רק שאלה

s h a h a r 8

New member
נעלם לי אקדמיית הנוער!

קיבלתי את הקבוצה עם אקדמיית נוער אתמול היה לי משחק אני נכנס היום לראות תוצאה ואין לי לשונית של נוער.. מה עושים?

s h a h a r 8

New member
נוסיף עוד שאלה..

הכושר גופני בקבוצה שלי נמוך מאוד בעיקר לקשרים.. אבל אני זוכר שאמרו שלאמן כושר גופני זה לא טוב.. אז תגידו לי מתי כדאי לאמן כושר גופני.. וכמה שבועות.. כי השבת הזאת יש לי משחק נגד מקום ראשון ואני בטוח מפסיד.. אבל שבת הבאה יש לי משחק נגד מקום 5/6 ואם אני לא ינצח אני ירד ליגה

DEANC

New member
../images/Emo131.gifאני רק שאלה

עידן, מתי תמחק את הודעתי?

Southparking

New member
../images/Emo72.gifמתי אפשר להעלות שחקן נוער?

כשהוא בן 17 כשהוא היה עונה אחת שלמה, אז הכוונה לאיזו עונה? של נוער או עונה בוגרת? אם של נוער אז היום הסתיימה אצלי עונה ואני לא מצליח להעלות שחקנים לבוגרת.

simond15

New member
אצלי כבר הסתיימו 2 עונות נוער

ואני עדיין לא יכול לעלות לקבוצה הבוגרת... וכמובן שהטמבל הפורש שמתחתי צודק

aviv90

New member
צריך עזרה...

כמה יעלו לי 3 קשרים סביר\פאסאבל בן 17? וכמה יעלה עוד 3 ברמה אינד\בינוני בני 17? זה לתחילת עונה....

aviv90

New member
אז בכמה אני משיג בן 17 טוב

נגיד שישה שחקנים כרגע יש לי 800 אלף פלוס הכנסה ממשחק מחר בבוקר בתחילת עונה אני ימכור שוער טוב בן 18 שזה עוד מיליון ומשהו ועוד שוער בן 19 שזה 900 אלף ככה... זה ייצא בסביבות ה2 מיליון פלוס... בלי להיכנס למינוס של חצי מיליון ככה זה יספיק לקניית 7 מתאמנים ברמה טוב?

chiff4

New member
האקדמיה לנוער

האם כדאי להקים אקדמיה לנוער? זה עולה משהו? מה היתרונות? מה החסרונות? כרגע להפועל קונאן יש את המחלקת נוער הרגילה, ברמה הגבוהה ביותר בהשקעה של מאה אלף לשבוע... בכבוד רב, נשיא הפועל קונאן hconan.ios.st

eyalpolan

New member
פשש הרבה זמן לא היית פה

לתשובה: האם כדאי להקים אקדמיה לנוער? לדעתי כן. זה נחמד, ויכול גם לעזור לקבוצה (כי אתה יודע מה בערך אתה הולך לשלוף). עולה משהו? 50 אלף לשבוע עם סקאוטר אחד, 75 עם שניים, 100 עם שלושה. יתרונות- אתה מאמן את שחקני הנוער שלך בזמן השהות שלהם בקבוצת הנוער ואתה לומד מי טוב באיזו עמדה. יש גם ליגות ומשחקים של קבוצות נוער. חסרונות- זה עולה בין 50 ל100 ודי צריך להשקיע כדי לשפר את השחקנים ולבדוק מי טוב באיזו עמדה.

shabi08

New member
שאלה בקשר לרוח הצוות?

רוח הצוות שלי משבוע לשבוע מידרדר והגיע למצב רצחני למה זה?ואיך אפשר לשפר אותו?תודה

למעלה