../images/Emo130.gif

לחיות עם מה שיש.. אז מי שכח לסדר את מסגרת האשראי שלו.. מי הכין את עצמו.. כמה מאיתנו באמת חושבים שזה צעד נכון..ולמי? אישית.. מוכנה לקרב הקרב הוא יום יומי..כבר דיי הרבה זמן..כאן הקשיים שצצו ויצצו .. קטנים לעומת ההישג..לא להיות חיבת..זה הישג ענק! פחת לחיות בכאילו יש.. לחיות רק ממה שיש.. להרגשה.. שלי זה עושה טוב. צעד קטן שלי.. לפני המחשבה לקנות דירה..באופק

חושבת שזה הדבר הכי חכם

מסגרת אשראי ולעמוד בה מבלי לחרוג, פחות פתח למינוסים וחריגות בבנק יהב כבר מחודש יוני הם מקפידים על מסגרת האשראי, אפילו לא שקל מעל המסגרת. הישראלים למדו לחיות מעל הפופיק ובסוף זה פוגע רק בהם בסופו של דבר

כסף..

"כסף צריך רק להספיק..."...כך כתבת שם.. קוראת אותך אתכם.. מספיק כדי להרגיש.."שכסף צריך רק להספיק"..

מזל חי

New member
מעשה חכם

הצעד הזה.. אבא שלי תמיד אמר שצריך לשמור ליום סגריר כל כך נכון! תמיד צצים דברים בשוטף וצריך לקחת בחשבון בכלל חשבון זה חשוב (זה מה שאמרתי לבן שלי שהציון שם היה קצת פחות)

ayb1

Well-known member
ממתי אפשר לחיות ממה שאין-חידשת לי

עד היום ידעתי שיש רק אפשרות אחת לחיות ממה שישלך, וגם אשראי הוא לא יותר מאשר הקדמת קבלה של כסף שיגיע אי שם בעתיד בעתיד (הלואה) וההקדמה הזאת היא בעלות הכי יקרה שיש בשוק ההלואות. עם מיסגרת בלי מיסגרת לא ממליץ לקחת את ההלואה הזאת יש זולות ממנה.אין כסף לא קונים עד שיהיה. אומרים לי אבל אני חייב כעת ליקנות - מי מחייב אותך. אין לך כסף ממילא לא תקבל אשראי- אשראי בבנק נותנים רק למי שיש כסף.

למעלה