g0tenx

New member
../images/Emo130.gif

נו אז איך היה היום הראשון של הבצפר? אז הנה שאלון קצר לכבוד פתחת השנה.. רוצים עוד חופש או בצפר? ליד מי אתם יושבים בכיתה? איזה כיתה אתם ואיזה מספר? (דוגמא : ח4) איך קוראים למורה המחנכת שלכם? מי המורה המועדפת אליכם? איזה מורה הכי שנואה אליכם? איזה מקצוע עדיף אליכם? איזה מקצוע שנוא אליכם? זהו בהצלחה.. תכף אני יענה אבל אני הולך לאכול ואז..

g0tenx

New member
עונה ../images/Emo130.gif

ליד מי אתם יושבים בכיתה? רעות איזה כיתה אתם ואיזה מספר? ט1 איך קוראים למורה המחנכת שלכם? אורנה אהרון מי המורה המועדפת אליכם? ורד יצחקי איזה מורה הכי שנואה אליכם? רחל קיילס איזה מקצוע עדיף אליכם? חינוך גופני והיסטוריה איזה מקצוע שנוא אליכם? פיזיקה וספרות זהו..

RoRiL

New member
היה חרא../images/Emo7.gif../images/Emo77.gif

רוצים עוד חופש או בצפר? חופש
אלא מה ליד מי אתם יושבים בכיתה? ליד תומע
בנתיים. מקווה שלא יפרידו אותנו
איזה כיתה אתם ואיזה מספר? (דוגמא : ח4) ט'3
איך קוראים למורה המחנכת שלכם? שרון
מי המורה המועדפת אליכם? אף אחד. אבל עם חייבים לבחור רפי שנטש
איזה מורה הכי שנואה אליכם? אי אפשר לבחור.. שרון או רימה?
איזה מקצוע עדיף אליכם? אממ.. ספרות. לא ממש עושים משהו איזה מקצוע שנוא אליכם? מתמטיקה וערבית

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמתמטיקה וערבית../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif

+

darklighter

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אתה מזכיר לי את הילדים האלה שבאים ליום הולדת ביום שישי ואומרים "אני אביא לך מתנה ביום ראשון" ויום ראשון לעולם לא מגיע

חחחחח../images/Emo6.gif

פשוט התחלתי ללמוד ביום ראשון[היום]
אבל עכשיו באמת אין לי כח לענות

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

רוצים עוד חופש או בצפר? לא היה לי בכלל חופש. ליד מי אתם יושבים בכיתה? איך השם יעזור לכם? איזה כיתה אתם ואיזה מספר? (דוגמא : ח4) י"ב 4... מוזר קצת. איך קוראים למורה המחנכת שלכם? רננית. מי המורה המועדפת אליכם? אין כזה. איזה מורה הכי שנואה אליכם? מי לא שנוא? איזה מקצוע עדיף עליכם? פעם זה היה מחשבים, אבל כבר סיימתי מחשבים. עכשיו זה כנראה פיזיקה, כי אני פשוט אוהב את האווירה הלימודית. איזה מקצוע שנוא אליכם? כולם [כולל פיזיקה
].

עוווווונה../images/Emo175.gif

רוצים עוד חופש או בצפר? לודעת כבר
ליד מי אתם יושבים בכיתה? אין ממש מישהו קבוע, בגלל שהחברות שלי מפוזרות אז מי שיוצא יושב או לבד
איזה כיתה אתם ואיזה מספר? (דוגמא : ח4) י12' איך קוראים למורה המחנכת שלכם? לינה מי המורה המועדפת אליכם? לוידעת, אני אוהבת את כולם
אבל אם אני חייבת לבחור אז המורה לספרות והמורה לאנגלית. עוד לא החלטתי שאיזה שיעור היה לי יותר כיף
איזה מורה הכי שנואה אליכם? המורה לתנ"ך, כי מה לעשות, תנ"ך-
איזה מקצוע עדיף אליכם? לודעת, עוד לא למדתי הכל
איזה מקצוע שנוא אליכם? תנ"ך

darklighter

New member
../images/Emo45.gifתנ"ך../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

יש לי עוד סיוטים מהבגרות בכיתה י"א

Charmed Or

New member
באיחור קל../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

רוצים עוד חופש או בצפר?חופש ליד מי אתם יושבים בכיתה?שיר
איזה כיתה אתם ואיזה מספר? (דוגמא : ח4) ט'6:p איך קוראים למורה המחנכת שלכם? מוטי שפר
מי המורה המועדפת אליכם?כרגע? המורה לפיזיקה
איזה מורה הכי שנואה אליכם?אמ. המורה למתמטיקה דיי מעצבנת:p איזה מקצוע עדיף אליכם?אסטרו, פיזיקה ומתמטיקה איזה מקצוע שנוא אליכם?ספרות. ואמ. לויודעת.. עוד לא למדנו הרבה:/

למעלה