The Apprentice 510

../images/Emo58.gif510 + פרומו

אחלה פרק למרות שמהתחלה היה ברור איזו קבוצה תפסיד. חבל לי על שרמיין. לא נראה לי שיש סיכוי כלשהו לכך שמישהו מגולדראש ינצח, הם אפסים מדי. מה שכן, מהאלה שנשארו הייתי אומר שרק לתמי ולשון יש סיכוי כלשהו לזכות.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 510

וואו אני גרוע, פרק שעבר "התחזית האופטימית" שלי הייתה- "...חוץ מזה במקרה שטארק לני שרמיין ומייקל (כן, יש עוד אחד בקבוצה) מגיעים לבורדרום, אני יכול לשער ששרמיין וטאראק ביחד ינסו להפטר מלי ככה שאני עוד אופטימי." אני חושב שהצלחתי לחזות בצורה מושלמת את הפרק בצורה הפוכה; מייקל הוציא נאום הזוי,שברור שהוא חזר עליו כל הלילה כדי להרשים את טראמפ, אפילו קרולין חייכה לעצמה כי זה היה כל כך משום מקום. טאראק ממש לא היה עם שרמיין כנגד לי ואפשר להגיד שגולד ראש נמחצה לגמרי. מממ... אולי אם אני אחזה שלי ינצח הוא יפסיד בפיינאל 2... כן, לי הולך לנצח, ללא סםק!

willo

New member
../images/Emo58.gif 510

פרק
ו צ פ ו י. מההתחלה הכיוון היה ברור. הדבר היחיד החיובי זה שלי התגלה במלוא התחמנות שלו, ונחשף בבורד רום. פייבוריטים להמשך אין.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 510

החרמנות של טראמפ וההערות הקטנות שזרק כל הבורדרום כלפי שרמיין היו דביליות. אם היא היתה גבר הוא היה יורד עליה כבר מהשניה הראשונה של הבורדרום ולא היה מעדן את זה במילים יפות. היא היתה PM גרועה מאוד. טארק שימש כשק החבטות של טראמפ מאז תחילת העונה עם ההערות של טראמפ על ה- IQ לכאורה שלו. לא הבנתי מדוע הוחלט ש"קשה לנהל אותו" (תירוץ של שרמיין). במשימה הקודמת הוא הסתדר מצויין עם לי וגם במשימות לפני כן. מייקל כזה דרמה-קווין. הנאום הפלצני שלו עם ההבעות התיאטרליות היה כך-כך מגוחך... אפילו קרולין לא התאפקה. משום מה טראמפ החמיא לו על כך. לי משחק את המשחק יותר מידי ובצורה שקופה מידי שגם אם הוא ישאר עד הסוף, טראמפ יעדיף לא לבחור בו לאפרנטיס. טוב שקרולין שאלה אותו אם הוא עומד לצידה של שרמיין כי הוא חושב שיהיה קל יותר לנצח אותה. התשובה המגומגמת שלו לא היתה משהו. הם כל הזמן חוזרים על כך שלי הוא פוליטיקאי. בסקאלת הפוליטיקה הישראלית הוא יכול להיות ברמה של עמרם מצנע לפני שנבעט לירוחם. פרק צפוי, משימה משעממת, פרס משעמם עוד יותר וטראמפ מעצבן אחד.

FunkyBrass

New member
זו תוכנית המציאות הראשונה שאין

לי בה אפילו פייבוריט אחד.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 510

אבי ספיילר לי את הסוף. החצוף הקטן. בכל מקרה, חבל לי על טארק (הד"ר ויל קירבי לוק-אלייק
). אלי מתחילה לעצבן, ומה מייקל עושה שם בכלל? חוץ מזה, בא לי דווקא שלי ינצח. הוא מזכיר לי את טראמפ.

למעלה