מחיר התהילה של מייק ברנט

M i k e s F a n

New member
../images/Emo130.gifמחיר התהילה של מייק ברנט../images/Emo130.gif

שלום חברים יקרים, הנה לכם כתבה יקרה מעיתון "לאישה" מתאריך 11.12.78 שבו מתראיינת הסופרת הצעירה בת ה- 18 אורלי מזרחי, שהוציאה ספר על מייק ברנט בשנת 78 הנקרא "מחיר התהילה". מצורפים כמה קישורים מפרקי ספרה שהעלתי לפורום לפני יותר משנה
קריאה מהנה, שלכם, סיגל

M i k e s F a n

New member
ניסיון ההתאבדות הראשון של מייק ברנט../images/Emo67.gif

הנה לכם עוד קישורים לפרקי הספר "מחיר התהילה" שבארכיון הפורום.

אני חושבת שאני אוציא מודפס את כל מה שנתת

כי אני רואה שספר בחנויות הספרים לא יצא מזה. היום הייתי בגרנד קניון בחיפה. בטאאור רקורדס מצאתי דיסק ביחד עם די וי די לס מואה טמה עטוף בעטיפת צלופן ב 129 שקלים. השוני בין זה לבין האחרים הוא, שה CD כלל את לב של ילדה , וורה וורה ושני השירים שלו בגרמנית. לא קניתי אותו, אני מתלבטת. כל פעם הם מוציאים אותו דבר ומוסיפים מה שלא נתנו עד עכשיו. אני אגיב על הכתבה והקטעים מהספר אחרי שאוציא אותם במדפסת ואקרא אותם מודפסים.

Malka61

New member
פרק בהחלט מצמרר גם אני ביקשתי מהבת שלי שתדפיס

לי פרק ממש מצמרר והתמונה של מייק בבית החולים קורעת לב ! אני מתארת לעצמי מה עבר עליו בארץ רחוקה ללא משפחה וידידי אמת כמו שהיו לו בארץ. כל הרצון להצליח ולבוא מלא גאווה לארץ ולהראות לכל אלו שזילזלו בו כאן שהוא מצליח מאוד בצרפת ובאירופה הוא לא רצה להגיע לארץ במצבו למרות שניסתה אמו לשכנעו, מייק רצה להישאר עם ראש מורם ולהישאר במקום ה-1 במצעדים תמיד ובעצם כך היה עד הרגע האחרון בחייו. יהי זכרך ברוך מייק

אורלי היא בין הבודדות שהכירו אותו קצת לפני

ההצלחה הגדולה. כמו בתפירה, גם על הספר היא עשתה עבודה יסודית. יש לה גם קשר עם קארן דונסקי, שגם היא הכירה את מייק ( התמונה שלה איתו שהראתה לצופי הטלביזיה של ערוץ 1 בתוכנית " זמן אוויר " פשוט מהממת ביופיה, גם מייק וגם היא נראים צעירים יפים בצורה שלא תאמן ). אולי היא תסכים לבוא לאחד הערבים הבאים שנעשה ולספר את הסיפור שלה עם משפחתו של מייק.

Malka61

New member
וואי מדהים כל הכבוד סיגל על הכתבה../images/Emo140.gif

רואים שעמלת קשה בכתיבת פרקי הספר בעצמך, לא כל אחד היה עושה את מה שאת עושה, האמת שיצא לי לקרוא פעם אחת בלבד את ספרה של אורלי מזרחי כשהייתי צעירה היה לי את הספר אך הוא אבד. מאיפה יש לך את הספר? אבל כל הכבוד לאורלי מזרחי שבגיל צעיר זנחה את לימודיה לטובת כתיבת הספר מחיר התהילה וגם יפה מצד משפחתו של מייק שהסכימו לשתף פעולה ולהתראיין לספר למרות שאני בטוחה שחסרים שם הרבה פרטים שקרו למייק באמת בצרפת, אורלי ממש ישבה עם אימו של מייק ורשמה את דבריה, מעניין איפה היא אורלי כיום ובמה היא עוסקת וחבל באמת שלא עושים הוצאה נוספת לספר הייתי קונה אותו בכל מחיר. אוהבת, מלכה

סיגל כל הכבוד

על כתיבת פרקי הספר בעצמך, אף אחד לא עושה או יעשה מה שאת עושה... ישאר כוח שיהיה לך ערב טוב ושבוע טוב נפגש מחר אוהבת שירן

נגמר לי הדיו השחור במדפסת, אבל הצלחתי להוציא

את כל מה שהעתקת מהספר. ביום ראשון אני צריכה לקנות דיו חדש. זה מה שקורה כשרוצים להוציא כל כך הרבה תמונות, כתבות, מאמרים, קטעי עיתונות על מייק. כל הדיו למדפסת הולך. קראתי חלק ממה שנתת, ואני רוצה להגיב על מה שאומרים אלן קרייף ושמעון ויינטרוב. הם אומרים שלא כל האשמה עליהם. גם העיתונות בארץ וגם המעריצים בישראל אשמים. בקשר לאילו שחושבים שהפילו את מייק : השכנה של קאצ'י, שחקנית שישבה באותו זמן להשתזף במרפסת, אומרת במפורש, שקני במבוק מפרידים בין המרפסת שלה לזו של קאצ'י, ולכן שומעים כל דיבור וכל רחש קטן שנשמע. היא שמעה את זאן אומרת למייק שהיא נכנסת להתקלח, ומייד אחרי זה את שבירת הקני במבוק במרפסת. אני לא מאמינה שמישהו הספיק להיכנס לדירה ( שבבניין בו יש שוערת, שראתה את מייק אחרי שנפל ) ולדחוף את מייק חזק עד לנפילתו וגם להספיק לברוח, כדי שלא יתפסו אותו ובלי שאף אחד יראה. ועוד דבר, בסרט לס מואה טמה אומר השומר ראש שמייק חזר מזנווה ישר לאולפן ההקלטות, ואיך זה שסימון ויינטרוב שלח אותו מיד לאולפן להקליט, היה רצוי שהוא ינוח כמה שבועות, ורק אז יחזור להקליט. ושיש להם התחיבויות להוציא תקליטים. לעומת זאת ויינטרוב וקרייף אומרים שמייק הוא זה שרצה לחזור לעבוד במרץ, והם השתכנעו שהוא כל כך רוצה, שהם חשבו שזה יוציא אותו מהדיכאון שבו הוא היה נתון, והירשו לו לחזור להקליט. דרך אגב, ידוע שמתאבדים, לפני שהם מתאבדים, פתאום מקבלים חשק לחיות, פתאום מתלהבים מדברים, פתאום טוב להם, והסביבה מאושרת מחזרתם לחיים. אבל זו הולכת שולל. הם כבר מתכננים את ההתאבדות שלהם.

מרוב עיסוקים לא שמנו לב שבאתר הרשמי של מייק

בחדשות יש צילומים מהטיול ומהערב בפאריס.

M i k e s F a n

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif

להעביר את המודעות למייק ברנט בשבילי זו מטה כבר 3 שנים

אתמול לחוף ימה של תל אביב, ישבנו במסעדת

la mer ולאור מנורות בצבע אדום שוחחנו על מייק. תודה ליואל וקובי שהגיעו וסיפרו לנו על מייק. קצת היה קשה לשמוע בגלל המוסיקה הרועמת. בסוף שמעתי קטעים על חייו של מייק. בגלל הרכבת האחרונה לחיפה, נאלצתי לעזוב בשלב מסויים. איתי עזב גם ירון ( מייק ברנט האחד ). תודה לך ירון שהבאת אותי לתחנת האוטובוס, חסכת לי מונית. אוויר הים עשה לי טוב, ישנתי טוב הלילה הזה. אני חושבת להחליף את אוויר ההרים באוויר הים, הוא יותר טוב. כשסיגל תתפנה מכל עיסוקיה, אני מאמינה שהיא תעלה לכאן את התמונות שצילמה.

Kelin

New member
כשסימתי לקרוא הכל הייתי בהלם לכמה רגעים...

מסכן כל מה שעבר עליו ועל המשפחה, הבגידות של ה"חברים" בפריז, הרמאויות, האכזבות והדיכאונות של הרפו ממייק שלנו שלקח איתו את הסוד הגדול לקבר. אם לא ידעו 32 שנה לאחר מותו אז לא נדע זאת בחיים... נשאר רק לשמוע את שיריו ולאהוב אותו ואת תמונותיו האין סופיים. מעריצה אותך לעד שלך,
קלי

למעלה