המשפט שלי והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך איזה זהב?
מ משו אמיתי New member 8/4/06 #1 ../images/Emo130.gif המשפט שלי ../images/Emo130.gif והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך איזה זהב?
M Margarita chum New member 8/4/06 #4 אורעדי...../images/Emo157.gif כבר דיסקסנו ב"איזה זהב".... "תמיד זה עצוב לי לעזוב"........
A ADVAM4 New member 8/4/06 #5 שלי! תתחממי עכשיו על אש קטנה אהבה אסורה, מתוקה ומרה מחר תבכי שנמאס לך...
ה הציורים של יובל New member 8/4/06 #7 ../images/Emo26.gif "לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע תמיד יש לי ברירה"
ס סתם אבודה New member 8/4/06 #10 ../images/Emo45.gif "היי שלום, תודה רבה השארת לי בוץ בלב, אדמה חרוכה.."
D dsol New member 8/4/06 #11 2 משפטים _../images/Emo189.gif "לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע." "כל כך קרוב שאת לא רואה"
2 משפטים _../images/Emo189.gif "לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע." "כל כך קרוב שאת לא רואה"
כ כרובי המקורית New member 8/4/06 #12 וואו... כעיקרון ממש קשה לי להוציא משהו ספציפי מהשיר הזה, כולו "מרגיש לי" ממש נכון... אבל אם חייבים- "היי, שלום, תודה רבה, השארת לי בוץ בלב, אדמה חרוכה. לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע. תמיד יש לי ברירה."
וואו... כעיקרון ממש קשה לי להוציא משהו ספציפי מהשיר הזה, כולו "מרגיש לי" ממש נכון... אבל אם חייבים- "היי, שלום, תודה רבה, השארת לי בוץ בלב, אדמה חרוכה. לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע. תמיד יש לי ברירה."
E Esmena New member 10/4/06 #15 ../images/Emo45.gifגם לי קשה לבחור וגם אני,אם היית -ם לוחצים אותי לקיר,הייתי בוחרת בזה.
A As I Am New member 8/4/06 #13 הממפף. ../images/Emo103.gif "גם פרי שחור - אפשר לקטוף, גם הים הגדול - התחיל בחוף."
מ מילי17 New member 11/4/06 #17 הממ "לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע. תמיד יש לי ברירה."
H HeShe7 New member 12/4/06 #19 יש הרבה, וזה גם כל הזמן משתנה, אבל הכי: "גם פרי שחור - אפשר לקטוף, גם הים הגדול - התחיל בחוף.", אני חושבת.
יש הרבה, וזה גם כל הזמן משתנה, אבל הכי: "גם פרי שחור - אפשר לקטוף, גם הים הגדול - התחיל בחוף.", אני חושבת.
P pishkashit New member 15/4/06 #20 לגמרי זה "היי, שלום, תודה רבה, השארת לי בוץ בלב, אדמה חרוכה. לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע. תמיד יש לי ברירה." . . .
לגמרי זה "היי, שלום, תודה רבה, השארת לי בוץ בלב, אדמה חרוכה. לקח לי זמן להיזכר שיש לי ברירה, בין רע טוב לרע רע. תמיד יש לי ברירה." . . .